חויות מקורס צלילה

YULI9

New member
חויות מקורס צלילה

חזרתי היום מותשת ומרוצה, ניראה לי שנדבקתי בחיידק
, אחד הדברים הראשונים שעשיתי זה לפתוח יומן ולראות מתי אני אוכל לצאת לצלול באילת בפעם הבאה
.
עשיתי קורס 1+2 כוכבים רצוף, אספר קצת למי שרוצה לעשות את הקורס בכלל ומי שרוצה לעשות את הקורס בגיל קצת יותר מתקדם בפרט.
קודם כל צריך לקחת בחשבון שהקורס לא קל פיזית למרות שלא חייבים להגיע בכושר קרבי, עדיין הציוד מאוד כבד והצלילה למתחילים דורשת יכולת ועמידות גופנית לא קטנה.
מומלץ מאוד להגיע עם אדם אחד נוסף לפחות, זה לא היה פשוט לעשות את הקורס לבד, במיוחד כשהחברה סביבי צעירים ממני משמעותית, הייתי צריכה הרבה עזרה עם הציוד, הרגשתי מאוד מסורבלת ומגושמת (מה שנכון
)
כדאי לשקול אם לשלם מראש על כוכב ראשון ושני יחד, יש אנשים שאחרי היום השני בקורס הבינו שזה לא בשבילם ועזבו ויש כאלו שהעדיפו לא להמשיך לכוכב שני, אני שקלתי ברצינות לדחות כוכב שני, היה לי מאוד לא קל בראשון, אני שמחה שעשיתי את השני כי רק במהלכו התחלתי ליהנות ממש.
בחרתי לוותר על צלילת לילה, אצלול בלילה באחת מהצלילות המודרכות שאעשה.
בקיצור קורס מתיש אבל חוויה מדהימה, ברור לי שאת הצלילות הראשונות אעשה באילת במסגרת צלילות מודרכות.

חול1

New member
קודם כול בהצלחה לאוהבי הים ושירבו

צלילותייך הצלולות. אשמח אם תשתפי יותר, כולל שם מועדון, מחיר ושאר חוויות.

YULI9

New member
תודה רבה

עשיתי קורס ב"מרינה דיוורס" עלה לי 1600 שח' לכוכב 1+2, קורס רציני וטוב, עשיתי במסגרת הקורס גם הכשרה לצלילה עם נייטרוקס (שילמתי עוד 250 ש'ח).
אשמח לענות על שאלות ספציפיות.

מגונן

New member
ברוכה הבאה. אל תשכחי את ים תיכון

גם כאן יש חיים.

ועכשיו זוהי העונה הטובה שלו.

YULI9

New member
חשבתי "לשפצר" קצת את כישורי הצלילה לפני שאני

מנסה את הים התיכון.
הוא ניראה לי קשה יותר לכניסה ויציאה וגם על פני המים יש הרבה יותר גלים, זה לא כך?

YULI9

New member
כבר תכננתי עוד חופשה באילת בנובמבר

ניראה לי שבאביב אנסה גם צלילה בים התיכון.

matzil

New member
עשיתי את הקורס בגיל 54...

עם ילדים שיותר צעירים מהבנים שלי. הכל עניין של רצון ומעט יכולת.
מחובר לים מינקות ואף פעם לא יצא לי לעשות את הקורס לפני.

YULI9

New member
גם אתי היו חברה שחלקם צעירים מהילדים שלי

היו לזה גם יתרונות, הם שמחו מאוד לעזור ולא הייתי צריכה להוכיח שום דבר, העובדה שאני מסוגלת ללכת ישר נראתה להם הישג
.
אני ממש לא מחוברת לים, ירושלמית רוב חיי, קורס הצלילה היה חלום שנדחה משנה לשנה המון זמן.
ביום השני של הקורס נכנסתי לחרדה מתחת למים ושקלתי לוותר ולעזוב, למזלי אחרי הפסקה, כוס קפה וכמה נשימות עמוקות החלטתי להמשיך, היו אנשים שוויתרו ועזבו.

matzil

New member
יפה לך, עם כל הקשיים בסופה של דרך

היה שווה כל רגע.

ברוכה הבאה למועדון המכורים

הגעת למקום הנכון.
זוכרת גם את החוויות הנפלאות מהקורס לפני 13 שנה כחויה מעייפת ומהנה בצורה מופלאה.
תודה ששיתפת אותנו

למעלה