חויות מהמדידה השניה

חויות מהמדידה השניה

שלום בנות. היום היה יום לא קל בעיקרון, כפי שאתן יודעות, אבל המדידה השניה הקלה עליו במידת מה. לדעתי הלא משוחדת בכלל, השמה יצאה ממש יפה. נורא קלאסית ואלגנטית. ממש נהדרת. יש עוד שיפוצים קטנים, כמו לפתוח עוד טיפה בגב, לגמור אורך, לסדר גימורים, להכין תכשיט (שרשרת מהקריסטלים שעל השימלה) ולהוסיף קריסטלים מאחור, על הגב של המחשוף (רק על הגימור העליון) וזהו. המדידה הבאה ביום שלישי אחה"צ, ואז הכל אמור להיות גמור לגמרי.

dorlim

New member
נשמע ממש יפה ../images/Emo20.gif

מקווה שזו התחלה של דברים טובים יותר

תודה על העידוד.

רציתי גם לציין שכנהוג במחוזותינו הפצתי אי מייל פרידה לכל האנשים איתם עבדתי. התגובות החמות ואיחולי ההצלךחה היו מהממים, ובהחלט הפיחו בי כוח מחודש. אנשים מחו"ל שאני עובדת איתם באופן צמוד, אבל מעולם לא ראו אותי, בעמדות מפתח, שממש אין להם זמן לשטויות, כתבו לי מכתבי פרידה נרגשים. אני מוחמאת עד לעומק נישמתי, וגם מלאת תיקווה שיהיה טוב. תודה גם לכם, פורום יקר, על התמיכה הנהדרת שלכן. נשיקות, יעל

תודה על העידוד.

רציתי גם לציין שכנהוג במחוזותינו הפצתי אי מייל פרידה לכל האנשים איתם עבדתי. התגובות החמות ואיחולי ההצלךחה היו מהממים, ובהחלט הפיחו בי כוח מחודש. אנשים מחו"ל שאני עובדת איתם באופן צמוד, אבל מעולם לא ראו אותי, בעמדות מפתח, שממש אין להם זמן לשטויות, כתבו לי מכתבי פרידה נרגשים. אני מוחמאת עד לעומק נישמתי, וגם מלאת תיקווה שיהיה טוב. תודה גם לכם, פורום יקר, על התמיכה הנהדרת שלכן. נשיקות, יעל

אתי@

New member
נהדר - אני בטוחה שהשמלה ../images/Emo68.gif

תהיה משגעת
ואפילו קבעו לך מדידה ליום שלישי והכל מסתדר...

צוקה

New member
יעלי, איך אני שמחה לשמוע שהמדידה

השניה הייתה מוצלחת והשמלה מתקרבת בצעדי ענק להיות "שמלת חלומותיך". ביום ב´ הקרוב לי גם יש מדידה שניה ואני בהחלט מקוה שיהיה שיפור מהמדידה הראשונה שבה לא ממש ראו שמלה. מתי המדידה השלישית שלך?

המדידה הבאה שלי היא ביום שלישי

בשעה 17:00. בזמן זה השמלה והתכשיט וההינומה חייבים להיות מושלמים, אחרת הם לא יהיו מוכנים, בגלל שאחרי זה יש ערב יום כיפור ויום כיפור, שיש שזה חצי יום, ושבת....ואז יום ראשון הוא יום החתונה. אתם מאמינים שזה כל כך קרוב?? אני לא ממש מעכלת...

סיגל2

New member
יעל, שמחתי לקרוא שהמדידה השניה

היתה כה מוצלחת ושביום שלישי כבר תראי את השמלה גמורה, לפחות היתה לך נקודת אור אחת טובה ביום כזה לא נעים. שיהיו לך עוד נקודות אור כאלו גם בהמשך.

צוקה

New member
יוווווווווו, איזו התרגשות... מדידה

שלישית, ואז ממש תראי את השמלה שלך... מתוקתי, תהני מכל רגע ואני מחכה לשמוע חוויות מהמדידה

רחלי1

New member
יעל!!! איזה יופי לך!!!!!!!! ../images/Emo47.gif

מדידה שניה וכל כך מרגשת!!! נשארו רק הדברים הקטנים!!! זה קצב תפירה פשוט מצויין!!! מזל טוב, חמודה! בטח תראי נפלא.........
עדכני בהמשך, כן...?

למעלה