חוט צלצול

עצרתי

בתחנה הקרובה לתיכון עירוני ד´. בתקופת התיכון גרנו ברח´ פנקס בת"א. תחילת שנות השישים... תלבושת אחידה חולצת תכלת וחצאית כחולה\מכנסיים כחולים... עולם קטן...

mמוש

New member
וואלה...

עליתי באותה התחנה (שליד הסופרמרקט) אבל החל מ- 68 או 69 צריכה לחשבן במדוייק כסיף המנהל, גרינברג- מתמטיקה. מאדאם גורן צרפתית וגם מאדאם גבאי זוכרת את עליזה המזכירה השמנה ומצחיקה עם הקשת בשיער?

mמוש

New member
ובקשר לאותו נהג שהזכרת

היה אחד קראנו לו "הרצל" אין לי מושג איך קראו לו באמת, כי היה לו זקן כמו של... . הוא היה צעיר וחתיך ופלירטט בהנאה עם כל הבנות מהגימנסיה. אליו התכוונת בנהג הקבוע? השעה שלו בקו בתחנה ההיא- הייתה 7.25 ואני אף פעם לא עליתי על האוטובוס שלפני או שאחרי. כמו כל הבנות כמובן.

Mמוש עניתי לך בפינת הקשקשת

אחרת המורה אלומיניום ירביץ מכות - או ימשוך בצמות

mמוש

New member
איפה נמצאת פינת הקשקשת?ואיך מגיעים

אליה? מגגגיייי ? חונה? (ושאלום-(יניום) יהייה טיפה סבלני עם ילדה חדשה בכיתה)

Mמוש מגי כנראה מחקה את הפינה

מגי פתחה אתמול הודעה שאליה ישורשרו הודעות שאינן קשורות בנוסטלגיה. מגי הודיעה שתימחק כל יום את השירשור, רק לא הודיעה באיזו שעה... ה"הפינה" תביא סוף לטענות על קשקשנות יתר בפורום, ... נו בטח! אשלח לך מסר ואענה לך במקום ההודעה שרשמתי בפינת הקשקשת. ערב טוב

itche from oz

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo150.gif../images/Emo2.gifשנסונים

זוכרים את השנסון (או איך קראו לאוטובוסים הצרפתיים ההם בשנות החמישים?) אז בכיתה "ב" (לפני שהכרתי אותך מגי) בדרך לבית הספר כשהנוסעים מרביתם ילדים בדרכם לבית הספר הצטופפו באחורי האוטובוס לפני תא הכרטיסן, הצלחתי לעשות מה שתמיד רציתי, השחלתי את אצבעותי הקטנות מבעד שיבכת הברזל של הקופאי ומשכתי את ידית הפעמון שמאותת לנהג להתחיל לנסוע. הנהג החל לנוע קדימה כשדלתות האוטובוס עדיין פתוחות והנוסעים עוד בשלבי עליה לרכב. התחוללה מהומה וצעקות עצור עצור! הקופאי יצא מתאו תפס אתי ביד וחקר אתי באיזה בית ספר אני לומד והבטיח לדווח להנהלה. אחרי שירדנו בתחנת בית הספר התלמידים האחרים אמרו לי שאוי ואבוי לי ושהמנהל יתלה אותי בשביל זה. אני כמובן הבנתי את זה הלכה כמעשה ונבהלתי פחד אימים, כבר ראיתי בדמיוני את עמוד הגרדום מוצב במרכז החצר וכל הבית ספר נאסף לחזות בהוצאה להורג. עשיתי אחורה פנה והלכתי ברגל הביתה נזהר ללכת בסימטאות אחוריות כדי שלא אתגלה ע"י סוכני "אגד" שבוודאי מחפשים אחרי בכל העיר. לאמי המבוהלת אמרתי שאני חולה ולא מרגיש כל כך טוב. חזרתי לבית הספר אחרי מספר ימים אח רק בלוית אמי לשם הגנה.

magy

New member
פנטזיה הדביקה לנו

את מוזיאון אגד תציץ בדגמים הישנים, איצ´ה.....

פנטזיה נשית, את זוכרת חוט, אני...

...זוכר מוט, כל אחד והראש שלו... זה מוט ההילוכים הידניים של האוטובוסים עם החריצים/תעלות לידית...הרבה רעש וצלצולים בהעברת ההילוכים...וכן, היו חלונות באוטובוסים שנפתחים...כי לא היה מזגן...לא היו משענות ראש...וזה היה בשני צבעים או כסא כחול או אדום... וברוח המצב ד´היום רק אזכיר שהינו נוסעים בהם בלבנון עם קני הרוס"ר בחוץ כדי להגיב בירי מהר...

שוסונים....

ביקרתי במוזיאון הוירטואלי שנה אחר שנה ולא מצאתי שוסון.. ואולי קראו לו אחרת??? נדמה לי ש"רד רד עולה" כתב פעם על שוסונים אחפש.

magy

New member
כנסי למוזיאון

יש שם אוטובוסים החל מ- 38 אני לא זוכרת איך נראה שוסון..... הכל יש שם.........תהני מאדדדדדדדדד

תגיד משהו

אתה יקה? אולי לא היה לה זמן? אז נותנת הערת אזהרה שידע שזה בדרך ולא ידאג? ואם כבר - אז חיפשתי גם אוטובוסים של דן ולא מצאתי מניחה שאתה בהינף אצבע תמצא. אשמח. ולא זוכרת אילו חברות נוספות היו "המקשר" ומה עוד? ולשאלה הראשונה אתה יכול לתת תשובה בפינת הקשקשת יש שם מקום גם בשבילך, אבל שלא תנצל את זה יותר מדי
(בצחוק, אם לא הבנת)

אני אגיד

נודניק! כזה שבהפסקה מחכה למשוך לילדה הכי הכי מתוקה בצמה
והיא... שמה XXX עליו!

וזה הזכיר לי משהו אדיר

פעם היו תסרוקות נפוחות כאלו עם המון ספריי לחיזוק ואכן באוטובוסים הישנים לא היתה משענת לראש מה שאיפשר לי בתור ילדה קטנה וסקרנית לבדוק איך התסרוקות הללו עשויות באמת כל אימת שהיתה מתיישבת לפנינו אישה "מעוצבת" היתה ידי נשלחת ישר אל תוך הערמה הסבוכה ובתגובה זוג עיניים רושפות אש היו מופנות אלי מהספסל שלפניי באמת לא מבינה איך אמי העדינה לא חטפה התקף לב או אולי בגלל זה הם מיהרו לרכוש מכונית?

פנטוש... נזקרתי!

גם לי היתה תיסרוקת נפוחה כזותי. היינו מרימים קווצת שיער ו"מנפחים" עם מסרק.. ועל זה מתיזים טונה של ספריי. השיער הפך לקשה כזה ומגעיל..ומלא קשרים... פיכס!!!!

magy

New member
והחלות?

כל ראש בטטה עם חלות קלועות........לאירועים מיוחדים, כמו חתונה... ומיליון סיכות קטנות לחיזוק.....

למעלה