חוט צלצול

נו, תמונות, תמונות

אין לי זמן לחפש אשמח למצוא פה כשאחזור ופינת הקשקשת - מסתבר שלא כל כך התקשקשנו בה היום או בכלל? הכצעקתה?

והצמות ?

זוכרת את אחות בית הספר - אולינה עם זוג צמות ארוכות אותן היתה מלפפת סביב הראש כמן כתר... ומצמידה בסיכות. היתה זו תסרוקת מימי "אנו באנו" - של חלוצות. ואין לי זמן כרגע לחפש תמונה .... אז תדמיינו, אלא אם כן יגיע ה"מציל" הלאומי וישלוף.

magy

New member
לא מקבלת תוצאות

רק עיניים תמצא......בטוח.... מצאתי דבר אחד......בלתי מספק..... מארג´

עיניים

New member
../images/Emo141.gif יש תוצאות חלקיות,,,,,,

אז אחרי חיפוש קצר מפאת חוסר פנאי - מצאתי בינתיים משהו שקרוב ל"חלות" של אז, אם כי החלות המדוברות הונחו אחר כבוד דווקא על הקודקוד,,,,,,

magy

New member
תודה עיניים

משום מה, האינטרנט לא מכיר בחלות....... מה לא ניסיתי????????????? גם טוב......חייבים חלות??????.קרואסונים לא טוב?????

עיניים

New member
מצד שני, מסתבר

שהמודרניזציה משתלטת לפעמים גם על הנוסטלגיה,,,, ככה נראית ה"חלה" המפורסמת נכון להיום,,,,

mמוש

New member
לא פלא שהאופנה שהגיעה ישר אחרי

הניפוח, הייתה האפרו חופשי ומאושר ................. ואז כל בעלות השיער החלק התקנאו ומצאו פטנטים ליצר תלתלים חופשיים שעליהם היה צורך דחוף לשפוך טונות של ספריי שהפך את כל המבנה לבטון יצוק וחוזר חלילה גם באמנות קרה אותו הדבר.מהאמנות הפיגורטיבית מסורתית לחופש שנתן הפופארט שנהפך מהר מאוד לממסד עצמו.

magy

New member
עושה רושם שאת מבינה באמנות

מה ההבדל בין פופ ארט ל- אופ ארט? אין לי מושג נשמע דומה

magy

New member
אני לא ביקרתי

אפילו בנמוך.......and yet אני קוראת לעצמי ......אמנית. לא למדתי טכניקות, לא גישות, לא היסטוריה..... שון כלון......... סתם יוצרת בידיים........דרך המח והרגש......... take a look על האתר שלי..........על קצה המזלג..... נמצא בכרטיס שלי......נדמה לי......

mמוש

New member
אני אטייל באתר שלך מחר - מגי

מסוקרנת... אבל עכשיו לילה טוף :)

mמוש

New member
בוקר מגי

בוקר-טוב. אז הלכתי לטייל..... ראיתי.. אהבתי.. וגם כתבתי לך בספר המבקרים..

למעלה