חוזר מהישיבה...

חוזר מהישיבה...

אחר יום עמוס לימוד תורה. רק לשם שמיים. פוגש אותך במיטה, לבושה פיג`מה צנועה, מסתירה את כל מה שיש לך, שחלילה לא אראה אותך, ואת המתנות שניתנו לך מהשמיים. שחלילה לא אכיר את אשתי, כפי שהיא נולדה. חבושה טורבאן שחור. שחלילה לא יראו קורות ביתי את שיערך היפה. מחשיך את החדר חושך מצריים. מורה לך להתפשט. ואני מאמין לך שאת מצייתת כמו ילדה טובה. יוצא מהחדר בעיניים עצומות. נוטל ידיים 7 פעמים, ממלמל פרק תהילים מיוחד, שיגן עליי מפני הרהורים רעים, כלומר הרהורי תשוקה אלייך. שאזכה לקיים את מצוות הבעילה, רק לשם שמיים. נכנס לחדר, מוודא שאין סדק בחלון, בתריס או במנעול הדלת. שחלילה יגלה אותך לעיניי, לאחר שתתרגלנה לחושך הכבד. מוציא את הסדין הצח והלבן. ממשש כעיוור לאתר את הדרך אלייך. פורס אותו על המקום שבו אמור להיות גופך. מחפש את החור הקטן, דרכו אכניס את אבר הברית, לתוך חדר הלידה, בו יווצרו ילדים טובים, צדיקים. שגם הם יחיו וייקיימו מצוות. רק לשם שמיים.

שקר וכזב!

הכל מתחילה ועד סוף! יש איסור גמור להתנהג כמו שעללת על החרדים. אני כבר לא חרדי מסיבותיי הפרטיות. אבל למה להעליל עלייהם שקרים? מפני שהם לא פה? אולי שכך כולם עושים בכל מקום???

ימזמי

New member
אחי אהבתי

באמת לפי ההלכה ככה עושים אבל לא כותבים על זה בפורום.. גדול בייי

שקר וכזב!

הכל מתחילה ועד סוף! יש איסור גמור להתנהג כמו שעללת על החרדים. אני כבר לא חרדי מסיבותיי הפרטיות. אבל למה להעליל עלייהם שקרים? מפני שהם לא פה? אולי שכך כולם עושים בכל מקום???

חצקל1

New member
יש אמת

אבל יש גם שקר. הקטע עם הסדין למשל הוא אינו נכון בכלל, אבל שאר התיאור נכון ונכון.

ZAKA

New member
ממש ממש לא..

אני חרדי, ועוקב זמן רב אחרי הסיפורים (המוצלחים) שכאן. אבל במקרה זה אינך צודק כלל ועיקר. זה שקר וכזב! ועלילה. (אגב, מעניין שאין כאן סיפורי פנטזיות/סקס על חרדים. זה אומר משהו?)

ferdinand

New member
זה אומר שאתה לא כותב אותם! ../images/Emo8.gif

אז בבקשה בבקשה בבקשה

כחובבת מושבעת של המגזר החרדי בבקשה בבקשה בבקשה תכתוב לנו על זה מנקודת מבטך ובבקשה,אל תחסוך במילים של תשוקה מעורבבות בתאורי קדושה בבקשה בבקשה בבקשה

korintus 44

New member
סדין לבן...

"סדין לבן גדול, מתוח בין החילונים לחרדים. בסדין הזה יש חור קטן, דרכו מציץ החילוני, עמוס בדעות קדומות על החרדי, ומייחס לאחרון את כל מה שנראה לו מוזר ויוצא דופן במיוחד... ובכן, צריך להכיר בעובדה מביכה: אין, וכנראה לא היה אף פעם סדין כזה... פשוט אין "סדין עם חור" בשום מקום, להוציא אולי את אזור דמיונם הפרוע של החילונים" ("החרדים" - אמנון לוי - פרק 11).

bugbuster

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif מיציבובישי כתום,

שמע טוב, ואני לא אסתיר את חיבתי המועטה לגולשים סלולריים שלא ניתן לשלוח להם מסר תקיף כשהם חוצים את הגבול ולהעמידם במקומם על ניוולות פה, סטיגמות, סטריוטיפים, והתייחסות מכלילה לציבור שלם. היי לכך אעשה זאת בפומבי.
הודעתך לו הייתה ללא התייחסויות והשר'שור שנוצר הייתה נמחקת מיידית. כולל מסר המיידעך שההודעה הבאה מהסוג שכזה וגלישתך תחסם. כאמור הודעתך גררה דיון, ואותו אני מנסה לקדם בכל פה. אף על פי כן, הייתי מבקש ממך לא להשתתף בשרשור אם יתפתח, כיווןן שדעתך ובורותך ברורים, וכל תגובה שלך תהיה רק צעד מעליב נוסף. מאידך הייתי מוקסם לו תעזור אומץ להתנצל. אני משאיר את השירשור. לו יחרוג לעלבונות, הוא ימחק מיד. אנא נתווכח וניתדיין ונחלוק על דעת האחר אך בכבוד הדדי.
אני מתנצל בפני הפורום על הטוןוהצורה שכפיתי על אחרים וכוון לגולש אחד בלבד.

australian idol

New member
סליחה...

אבל על מה כל המהומה בדיוק? הבחור כתב פנטזיה אישית. הוא לא טען שכל הדוסים עושים 'ככה'. כמו שאין להסיק מהקטע של פאן שמישהו משתמש בתפילין לסקס (ואולי כן?). זה שזה נכתב מבורות או מפנטזיה לא שייך. נגעו בדתיים אז כולם גועשים? תרגעו. ממעטים לכתוב לדעתי, כי הרוב לא מכירים. אם כותבים על משהו שלא מכירים (אישית או מיידע כללי) הרי שקל לגלוש לסטראוטיפים לא אמינים. אז יאללה, תרגיעו. ותזדיינו בסובלנות.

אוהד 30

New member
חובה להכנס!!!! חשיפה!

אז ככה,,,,,,חשיפה באמת תהיה כאן בהמשך דברי,,,,,וזאת על מנת שאחת ולתמיד תהיה הבנה לפחות לבאי הפורום הזה....מה טיב היחסים בין גבר לאישתו במגזר הדתי לאומי לפחות. אז ככה אני דתי לאומי.....כן כזה עם כיפה סרוגה על הראש.... אני מכיר כאן כמה שאולי יפלו על הראש.....לא יכול להיות הוא ....זה לא זה שכתב ככה וככה... אז כן זה אני ..וכל זה למה תשאלו? אז נכון זו פנטזיה ולא יותר מזה...אולי ככה היה רוצה הוא לראות את הדברים ואין לי טענה כלפי זה, אולם הסקס החרדי או הדתי לאומי הוא לא שונה בכלל מסקס חילוני יש בו את התשוקות שבו , החן שבו ,הפנטזיות הכי כמוסות שלו ממש כמו שעובר בכל ראש אנושי אחר,
אולי ישנה התחושה או לפעמיים הרצון לדחוק אותם הצידה אבל הרגשות בסופו של דבר אותן רגשות ...אותן תשוקות , אותן פנטזיות שחלקם גם מתממשות....( ניתן לשאול חלק מבאי הפורום הנ"ל ) אז אין לי מושג אם אוכל לשוב ולכתוב כאן דרך העיניים של אוהד 30 , אבל היה חשוב לי מאוד לנסות ואולי לתת צוהר קטן לעולם הסקס הקסום לא פחות של הדתיים והחרדים. בכובד רב שלכם אוהד 30

החפק

New member
שקר

לפי הלכה החרדית חייב הבעל לפנק את אשתו כמו שכתוב בהכתובה שחייב שאר כסות ועונה. עונה הכוונה לבעליה כשרה כמובן שלא כמו שכתוב החרדים עושים לא בוגדים ולא אם כל אחד שוכבים אבל מכאן ועד סדין אם חור וכו כאילו שהם לא יודעים מהחיים שלהם זה ממש בושה ומגעיל ובהחלט לא יפה לפורום כזה שכולו רק פירגון ועידוד חבל להרוס את המרקם המיוחד הזה באיזה סיפור מצוץ תרתי משמע יוסי לפעמים דברים שלא יודעים עדיף לשתוק...

למעלה