חוזר לתקליטים

AviSESC

New member
חוזר לתקליטים

שלום לכם.. יש לכם תקליטים? רוצים לזרוק? או למכור בגרושים? (אין לי כסף...) פנו אלי? תודה. 054-916356 אבי

beni165

New member
מצטרף

להחלפות מחפש בעיקר אמנים ישראלים מכל התקופות (כמה שיותר ישן יותר טוב). ויש לי גם 78 להחלפה אם זה מעניין מישהו. בני

shay2222

New member
מחפש שניים או שלושה תקליטים שפרסם

המשורר דוד אבידן

samuel b

New member
שבוע טוב

יש לי אמנים ישראלים אני מעוניין בלהקות רוק לועזיות( תקליטים מיכול הזמנים להחליף או ליקנות תודה

AviSESC

New member
הי בני

מעוניין ב: אילנית, שושנה דמארי, חווה אברשטיין, זמרים אמריקאים שנות ה 70, 80. BONNY M, מייק בראנט, SHARLY BASSY, PERRY COMO, קלאסי: התקופה הרומנטית: רחמנינוב, צייקובסקי, שופן כתוב מה אתה מעוניין. אבי.

beni165

New member
תן לי יום יומיים

ואני חוזר אליך אם רשימה מסודרת של מה שיש לי להחלפה. אני בעיקרון מעוניין באמנים ישראלים, ישנים כדוגמת עירית דותן (יש לי תקליט שלה עם חתימה), רן אלירן, שלישיית שריד וכו'. אבל גם מוכרים יותר כמו חווה אלברשטיין, יוסי בנאי, אריק אינשטיין... בני

AviSESC

New member
החלפה - תשובה

מעוניין ב: אילנית, שושנה דמארי, חווה אברשטיין, זמרים אמריקאים שנות ה 70, 80. BONNY M, מייק בראנט, SHARLY BASSY, PERRY COMO, קלאסי: התקופה הרומנטית: רחמנינוב, צייקובסקי, שופן כתוב מה אתה מעוניין. אבי.

ינקו

New member
שלום לכל האספנים...

אני אוסף בעיקר "להקות קצב" ישראליות בתקופה שבין המלחמות (ששת הימים-יום כיפור) אבל גם כמעט כל דבר אחר שיצא בארץ באותה תקופה, לאחרונה הצפנתי עד שנות ה שמונים... בעיקר מעניינים אותי הרכבים איזוטריים שמנגנים רוק מתקדם ולהקות חסידיות (כמו "אבני הכותל" ו"ישיבת התפוצות") מחליף כמעט כל דבר אחר, ישראלי ולועזי. ויש אפשרות להשיג כמעט ה כ ל. אז דברו איתי...

AviSESC

New member
שלם

מחפש תקליטים של מייק בראנט, אילנית, שושנה דמארי, פרי קומו, שירלי בייסי, בוני אם, ושוב: מייק בראנט. צור קשר? אבי.

שלום אבי,

ברוך הבא לפורום. האם אתה אספן של תקליטים? אם כן - אולי תספר לנו על האוסף - למה, כמה, ממתי, איך, מה יש מיוחד - נשמח לשמוע.

AviSESC

New member
שלום אבא של נעם

למה? מי אתה? נעים מאוד אגב... אני איש של "פעם": שנות ה70, 80 בעיקר. מעוניין ב: אילנית, שושנה דמארי, חווה אברשטיין, זמרים אמריקאים שנות ה 70, 80. BONNY M, מייק בראנט, SHARLY BASSY, PERRY COMO, קלאסי: התקופה הרומנטית: רחמנינוב, צייקובסקי, שופן

מי אני -

אני אבא של נעם, אספן (בולים) ובין היתר - מנהל הפורום... בעברי הרחוק הייתי גם מורה למוסיקה וחובב תקליטים ידוע. מכל מה שפרטת ברשימה, מה ששמרתי לי מהתקליטים הישנים הם תקליטיה של חווה אלברשטיין, ותקליט של רחמנינוב. את פרי קומו אני זוכר היטב כמובן, בעיקר מתכניתו האלמותית של אייבי נתן - Twilight time. נחמד לראות שמישהו עדיין זוכר... אבל מדוע לאסוף תקליטים, אם אפשר היום לקנות הכל על דיסקים, ולשמוע באיכות טובה יותר?

nissim60

New member
חחח..../images/Emo6.gif תשובה...

ישראלית טיפוסית. דרך אגב יש לי הרבה שירים של פרי קומו(גדול).... על דיסק כמובן.

חבל שאי אפשר

להוסיף תנועות יד להודעות... ה"למה מי אתה" צריך ללכת עם כזו תנועה... אבל אבי בוודאי לא התכוון להעליב או משהו כזה, אני מניח שהוא פשוט לא מנוסה בהתקשקשות בפורום. קיבלתי לגמרי ברוח טובה. אח, פרי קומו... יש גם לי דיסק שלו.

powo

New member
ורק ברוח טובה

אהלן ניסים אני רואה שיש לך ים של זמן.אני מחר ההיה בקשר איתך.אברהם

AviSESC

New member
זה הלב..

אבא של נועם, נעים מאוד שנית ובכן: תקליט זה אהבה כמו שאהבה לא נהסביר. כמוסיקאי, אני כן חושב שהסאונד שונה, חם יותר. תקליט זה אהבה למוסיקה הישנה גם אם אתה צעיר, אני בן 30.

למעלה