חוזר לקטנועים

חוזר לקטנועים

בשנת 96 היה לי CH חדש מהחברה,נהנתי מאוד לרכוב עליו 75000 ללא תקלות אלא רק טפולים שוטפים בחברת הונדה בדרך השלום בתל אביב. לאחר שלוש שנים הוא נמכר לגיסי והוא המשיך להנות ממנו בצורה טובה ויעילה.כעת אני חוזר לרכוב מה דעתכם ? ניתן להשיג עוד כאלו קטנועים במצב טוב?או שיש לכם הצעות אחרות בנפח זה .

34TK

New member
פורסייט 250 ,אמין ,עמיד ,חסכוני ושומר על ערכו

אני מכיר אישית שניים שנותנים שירות כבר שנים ללא תקלות. ופחות אישית כמה שנטחנו בשליחויות אך לא חדלו לנסוע. ולמה פורסייט? כי מגיע לך הפינוק ומיגון הרוח,הCH250 אינו מיוצר עוד ועברו כבר 12 שנים בנאדם ,שדרג את עצמך.

תשובה לבועז

כתבת שאין לי סיכוי למצוא אבל אני כנראה לא אוכל להוסיף לתקציב שלי ,בכל מקרה אני אנסה לחפש דיל טוב ומוזל בביטוח ואז אולי יתאפשר לי להשיג את הפורסיט. אם יש למישהו רעיון טוב לדיל מוזל בביטוח אקבל זאת בשמחה ואז נחליט על המשך הדרך. כל פרט טכני על הפורסיט יכול לעזור לי במסגרת השיקולים שלי.

הבהרה

אני לא מעוניין להשקיע אני צריך קטנוע בסיסי עבור כארבעים קילומטר ביום פחות או יותר.מה מחיר הפורסיט שאתה מציע לי ? יש לו אמינות לפחות כמו הCH ?

shayoo70

New member
תשאל אצל השכנים הם מבינים יותר טוב....

פורום קטנועים

34TK

New member
אני לא מציע קטנוע למכירה,אני אומר את דעתי

בהתחשב בכך שרכבת על "הונדה" ואתה מבסוט מכך.

מבסוט זה לא מילה הרבה מעבר לכך

ציינתי שלא היתה לי תקלה חוץ מטיפול שוטף ולכן אני שואל אם יש טעם להרפתקה עם משהו אחר,השאלה היא אם יש כלים שמורים בשוק יד שנייה ?

מה עזוב אותך?

אני בכל מקרה צריך קטנוע לא מצליח להסתדר בפקקים אין לי בררה ב10000 אני צריך לגמור הכל,קטנוע טוב וביטוח. על הציוד אני מתפשר עד שתיהיה הוזלה רצינית בביטוח ואז אקנה קסדה מלאה במקום החצי שיש לי.

ענתבי אתה יכול למצוא

גם אני הייתי במצב הזה שרציתי כלי קטנוע זול מאוד אבל שיהיה לו לפחות בסיס טוב לנסיעות ארוכות ולכן לא התפשרתי על איכות ובסוף מצאתי מגסטי שעלה לי יחד עם הביטוח חצי ממה שאתה מחפש לא חצי קצת יותר אני נוסע איתו לאילת חופשי גם בחום ונהנה מאוד תחפש גם מגסטי יש כאלו מספיק כי הם במחיר מתחת לבלטות ואני מאחל לך בהצלחה

שמעתי שזה קטנוע טוב ביותר

אתה מאמין שאני יכול למצוא כזה בתקציב שלי ? אני לאילת לא צריך להגיע,אלא רק משעריים ברחובות עד כרם התימנים ליד השוק.

למעלה