חוזר לפרק 22 |ספויילר|

SNave

New member
חוזר לפרק 22 |ספויילר|

תקשיבו ראיתי את זה באיחור חבל על הזמן .. אבל יש המון שאלות ... איך זה הגיוני מה לא יתפסו אותם 100 אחוז שכן מה זה פה ...???? מישהו יכול לתת לי קצת עזרה אני לא קולט מה הולך פה .... וגם חברה לשעבר של לינק מצאה את כביכול מי שאמרו שהוא הרג ... אז הוא אמור להיות בערך משוחרר עם היא תביא אותו להעיד ....? אוףףףףףףףף לא מבין כלום עזרהההההההההה

תראה

אי אפשר לדעת, יתפסו לא יתפסו, רק ליוצרים יש תשובה. בכל מקרה, אי אפשר לדעת. כמה פעמים במהלך העונה היינו בטוחים שהנה זהו הם נתפסו ובסוף ראינו שלא? למה אתה חושב שהוא יסכים לבוא להעיד? הרי הכל היה תוכנית שלו ושל אחותו סגנית הנשיא...

almost there1

New member
אני אסביר לך

ורוניקה תציג את הנרצח שהוא בעצם חי בתקשורת ואז יהיו חייבים לשחרר את לינק. ואז לינק יכנס לכלא כדי לשחרר את מייקל על ניסיון בריחה מהכלא.

4ShiRaN

New member
ספוילר לפרק 22 מעליי

תסמנוווווווווווו ספוילרים

4ShiRaN

New member
זה כן ספוילר

בגלל שיש חלק בהודעה שרומז מה קרה בפרק 22

debojam

New member
../images/Emo58.gifאתה חושב שזה מסתיים כאן|ספו

מה שאני אומרת זה השערה אבל נראה לכם שיתנו לורוניקה לצאת ככה איזה שטויות זה שהיא ראתה אותו זה סבבה אבל לא ראינו אותה יוצאת מהבית נראה לכם הגיוני שאחרי כל מה שעשו יתנו לורוניקה לצאת עוד משהוא בקשר למייקל רוצים לתת לנו לחשוב שראו אותם אבל לא ראו הם בטח יחשבו שהם במטוס

SNave

New member
גם אני חושב ככה ../images/Emo58.gif

לדעתי באמת לא ראו אותם והם בעצם ימשיכו לרוץ ולא יתפסו אותם ... כאילו למה הם הראו שהאורות זזים ולא רק עליהם ? כי לא מצאו אותם אז הם רצים בינתיים חחחח _________________________________________________- תסתכלו בסוף ותראו שהם רצים והאורות לא עליהם

izik79

New member
תגובה ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

למה שישחררו את לינק? בכל זאת הוא ניסה לברוח מהכלא עם האחרים.

hilasapir

New member
ספלויר..

-קודם כול אפשר לטעון שהוא עשה את זה מתוך לחץ נפשי...ושזה לא אשמתו כי הוא לא יכל להילחם ביצר לחיים... -שנית אפשר לטעון שאם מתחתחילה המשפט היה נכון וצודק הוא לא היה נאלץ לנסות לברוח...כלומר הוא פשע בגלל משפט שגוי...לא הייתה לו אפשרות לברוח מהכלא אם הוא לא היה בוא אם היה באמת צדק... -כול הרעיון זה שהוא לא ימות... -יכל להיות מאוד מעניין אם היינו רואים שאם ברוס היה מחכה כמה רגעים היו משחררים אותו....ועכשיו בגלל שהוא לא חיכה וברח אז הוא נאנש...חחח...

hilasapir

New member
(ספלויר)

-כלומר זה היה מצב שבגלל שהוא סמך על מייקל יותר מעל וורוניקה הוא אכל אותה....

קאטי22

New member
../images/Emo58.gif

מה יפה בזה???? שמראים לי את שרה מחוסרת הכרה,אחרי שהיא הזריקה לעצמה תרופות ועוד כמה שטויות??? מה יפה בזה שדווקא בפרק האחרון מייקל הפך להיות כזה חרא ואילץ את הצעיר ההוא(אני לא זוכרת את השם שלו..) להמשיך לבד את הבריחה (את החולה נפש ההוא-זה דווקא הצחיק) ועוד בכלל שכל הבריחה נדפקת ותופסים אותם! לא אוהבת סופים פתוחים...מצטערת,הדימיון שלי לא כזה מפותח!

SNave

New member
../images/Emo58.gif קאטי ?? ../images/Emo58.gif מי אמר ש?

מי אמר שתפסו אותם ??? זה רק נראה לך באמת הדימיון לא משו :) חחח .... הם רק חשבו שהם ברחו לשם או שכנראה הם חושבים שהם במטוס ? ( המשטרה ) אי אפשר לדעתתתת סדרה פשוט אלילה אזזז מי יודע מה יהיה יכנסו עוד פעם וינסו לברוח ? :)) מבינהההההההההה תנסי טיפ טיפה לפתוח תראשש ( משו לא קשור לשרשור הזה ) מה זה פה רק בנות ראות תסדרה ? כאילו הסדרה שהכי לא חשבתי שהבנות יראו => הייתי בטוח שכולם ראות טלנובלה וכאלה ... אבללל מצויןןןן שבנות רואות :p סבבה אז :}

למעלה