חוזר לדו"ג

חוזר לדו"ג

לפני כ שלושה חודשים עברתי תאונה (עם ג'וי רייד 200). ב"ה הכל בסדר איתי, עם הקטנוע לא. זכרו לברכה..
מאז לא כ"כ נכנסתי לפורום (לא רציתי לקנא
)
לאחר מסע שיכנועים אשתי הסכימה שאפשר לי לשוב לרכב, אבל עם תנאים מגבילים. בית עבודה וקצת קניות. מה שאומר 125 סמ"ק פשוט, הכי מתאים. חשבתי כמובן על המובי שהיה לי אותו והייתי ממש מרוצה. אבל פתאום גיליתי את הקימקו ויויו 125. אהבתי אותו. למרות שהוא לא נפוץ כ"כ ואין לו כ"כ שוק הלכתי עליו. מצאתי אחד יד 1 עם 10000K שמור במחיר ממש מציאה. האומנם הוא קצת צפוף, אבל המתלים שלו טובים (יחסית כן...) וגם המנוע שלו די חזק, מד סל"ד ויש לו מלא מקום מתחת לכיסא (קסדה שלימה בקלות ועוד קצת מקום).
לצערי לא מצאתי שום מבחן שעשו עליו. אז..
א. אשמח לדעת אם יש למשהו קצת מידע עליו.
ב. אני מאוד רוצה לעשות לו את הטיפולים הקטנים לבד (לא רוצה להסתבך עם הטיפול הגדול), איך אני יכול להשיג את הספר רכב? מה עושים בטיפול קטן?
תודה מאש.
וכן התגעגעתי מאוד!!!

פרארי1

New member
ברוך שובך

גם לי נראה מוזר שאין שום מידע או מבחן מסודר ל-VIVIO.
נראה שגם עופר אבניר מרוצים שהמובי ממשיך להימכר בהצלחה ולא ממש דוחפים את ה-VIVIO כמתחרה ל-VS.
מה שעוד יותר מוזר זה שבאתר העולמי של קימקו - http://www.kymco.com/ לא מצאתי אותו.

אם בא לך, נשמח לסקירה קצרה שלך עליו, אולי השוואה לג'וירייד שהיה לך, מה שבא לך

לגבי טיפולים, הייתי הולך למוסך שאני סומך עליו, מטפל בהתחלה אצלם, מסתכל ורואה מה הם עושים, שואל קצת שאלות וממשיך משם לעשות לבד את מה שאתה רוצה.

למעלה