חוזר בשאלה

חוזר בשאלה

אני רוצה לחזור בשאלה והייתי שמח לקבל מידע ממכם איך להודיע להורים

בן הרב

New member
הנה כמה אופציות ותקשיב טוב

1) שים פתק ותברח 2) אל תשים ותברח 3) תפרוץ תדלת של חדר השינה באמצע הלילה עם גינס וגיטרה ותזמר להם חזרתי בשאלה 4) תגיד לאמא שאבא אמר שזה בסדר 5) תגיד לאבא שאמא מסכימה רוצה עוד?????????? מה זו השאלה הזו איך אומרים להורים ואולי לא צריך להגיד להם בן כמה אתה? ובכלל זה דבר אישי אז איך אתה מצפה שמישהו שלישי שבכלל לא מכיר אותך או שבקושי מכיר אותך ואין לו מושג איזה אנשים הם ההורים שלך שיענה לך על כזו שאלה ואם אתה רוצה באמת לדעת מה היא הדרך הטובה אז כל זמן שאתה אצל ההורים אל תגיד להם כלום הם לא צריכים להחזיק אותך אצלם בבית אם אתה מתנהג בצורה שנוגדת אותם ואת דתם (וכל זה כמובן תלוי בגיל שלך) >>>>>>>>>>איציק במצב רוח קרבי ואל תשאלו למה<<<<<<<<<<<<<<<

Le Fay

New member
ידעתי שאסור להראות לך

יותר מדי אנשים עירומים, במיוחד בקור הזה
(גמני שואלת למה).

Le Fay

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo72.gif../images/Emo183.gif../images/Emo29.gif../images/Emo39.gifברוך הבא!

אין לי ניסיון בזה, כי תמיד אמרתי מעט מאד להורים שלי, ובדרך כלל רק אחרי שכבר עשיתי (לפני לא ידעתי אם זה ימצא חן בעיני, אז לא היה טעם להודיע לכל העולם). איך בעצם אתה יודע שאתה רוצה לחזור בשאלה אם עוד לא ניסית?

תגיד להם: אני מתנצר ועומד להתחתן

עם בחורה מורמונית שהכירו לי... ואז... שניה לפני שהם מתעלפים... תגיד להם: סתם סתם סך הכל אני חוזר בשאלה אבא ואמא במקהלה : אה נו שוין ברוך השם ---- זה היה בשחוק אך פרח כמוך ראוי לברכה מיוחדת: ברוך אתה בבואך עשה כטוב בעיניך שלא ישירו עליך: מה שעשו לו החברים הוא לו ישכח להם לעולם לקחו ממנו את הימים הכי יפים עשו ממנו חצי בנאדם כך או כך איחולי הצלחה

בימים רחוקים בליל שבת אחד...

בבית מדרש של אחד מחשובי הרביים בירושלים, ישב קבצן משוגע ודיבר עם הנערים הצעירים שבאו ללמוד 'אור החיים', או 'באר מים חיים' ואולי דף גמרא עם תוספות, מי חכם וידע... תוך דבריו, החל מספר להם: "פעם שכבתי עם בחורה....." השתיקוהו האברכים, שהיו שם, בקריאות: "שה.. שה... נווווו...." תיקן עצמו השוטה וחזר ואמר: "פעם שכבתי עם בחור....."

snatgra

New member
קודם כל ברוך הבא../images/Emo39.gif

ושנית תפרט טיפה.. קשה לתת עצות בלי לדעת מי מה ומו..

למעלה