ברוכההה השבה :]
נ נופר בוסקילה New member 28/4/07 #17 ../images/Emo20.gifלכיי ישקרנית אתמול בלילה הלכתי לארכיון וחיפשתי תסיבה למה עזבת .. ואת אמרתת שאת לא רוצה להיות בפורום אבל את עדיין תאהבי את הגיים בויז ובאותו זמן עוד היינו חברות .. רק אחרי שבוע שבועים רבנו באיסי מה את מפיללה את זה עליי !!!!
../images/Emo20.gifלכיי ישקרנית אתמול בלילה הלכתי לארכיון וחיפשתי תסיבה למה עזבת .. ואת אמרתת שאת לא רוצה להיות בפורום אבל את עדיין תאהבי את הגיים בויז ובאותו זמן עוד היינו חברות .. רק אחרי שבוע שבועים רבנו באיסי מה את מפיללה את זה עליי !!!!
ח חן XD New member 28/4/07 #18 ../images/Emo41.gifבאמת למה לשקר...חחח לא יפה טוב חלאס. באמת זה מה שחסר לפורום עוד ריב ! ?!
מ מריה סנדלר New member 28/4/07 #20 ../images/Emo108.gifחניי אני שמחה שחזרתת ואני מקווה שלא תעזבי שוב ותחזרי שוב...
מ מריה סנדלר New member 28/4/07 #21 ../images/Emo108.gifנצל"ש כנסו כולןןןןן היום בידיוק היוםםם לפני חודשששש מה קרההה??? ראיתי את הגיים בויזזז המושלמים שלייי בפעם הראשונהה בחיים שלייי!!!! אני לא ישכח את היום הזה בחיים!!!
../images/Emo108.gifנצל"ש כנסו כולןןןןן היום בידיוק היוםםם לפני חודשששש מה קרההה??? ראיתי את הגיים בויזזז המושלמים שלייי בפעם הראשונהה בחיים שלייי!!!! אני לא ישכח את היום הזה בחיים!!!
מ מריה סנדלר New member 28/4/07 #28 ../images/Emo108.gifתודה נסיכהה שליי דושית?ירדן?אוהבת אותכןןן תודההה!!!!