חוזרת עם בשורות...

ShirYaki

New member
חוזרת עם בשורות...

אני עדיין לא מאמינה, אבל גם אני ניצחתי את האנדו' (מקווה שלתשעה חודשים שלמים לפחות...) מצרפת כאן את הסיפור שלי מפורום פוריות. אני רוצה להודות על העזרה והתמיכה, אני מאחלת לכל מי שמנסה להצליח במהרה!

טשומפי

New member
בשעה טובה

שמחה להיות הראשונה שמברכת. שימשיך לתשעה חודשים שלמים (מוכנה לתת לך הנחה של שבועיים). טשומפי.

ר ו מ י ה

New member
איזה אושר ../images/Emo70.gif כמה נפלא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אביב של הריונות לנשות האנדו' והלוואי והמגמה הזאת תמשך
יקירה, כייף לקרוא את הודעתך אשר מכניסה כל כך הרבה אופטימיות ושמחה לפורום. שמחה שארטיק גיבור ומקסים החליט להשתרש ברחמך האוהב ומאחלת לך הריון תקין
בריא
ארוך
ו מ ש ע מ ם להפליא
מכניסה את הסיפור הנפלא שלך לפנתיאון הפורום ומאחלת לך הרבה אושר ושמחה. מזל טוב ענקי

מזל טוב מזט טוב מזל טוב

מאחלת לך את כל האושר שבעולם הריון תקין קל ומשעמם ..... והעיקר שמרי על עצמך! חג שמח רני

מירבילו

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

איזה כיף לשמוע ולקרוא!!!!!!! גם אני פוליציסטית עם אנדו' , גם לי לא היו תופעות של הריון (חוץ מהבטן שגדלה וגדלה) ואני , בלי עין הרע , ילדתי לפני חודשיים את בתי. אז שיהיה בהצלחה להמשך משעמם וקל....

מזל טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif../images/Emo173.gif../images/Emo141.gif

מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב. כל כך שמחה לשמוע! שימשיך תקין וארוך (כמה שצריך.. כבר שלושה חודשים עברו לא?), קל ומושלם
שמחה בשמחתך בהצלחה
|

גל 4

New member
מזל טוב ענק!!! ../images/Emo140.gif

כמה טוב לשמוע סיפורי הצלחה כאלה! זה נותן לכולנו תקווה... רק בריאות!

מזל טוב../images/Emo65.gif

מאחלת לך הריון ארוךךךךךךך ומשעמםםםםםם. ניצחת בגדול את האנדו' ועל כן מגיע לך
|

lee E

New member
../images/Emo39.gif מזל טוב

חזיק אצבעות להמשך הריון ארוך ומשעמם

liatsw1

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif

בס"ד כל בשורה כזו בפורום מעלה על פניי חיוך ענקי ובמקביל גם דמעות. הידיעה שלמרות הכל בסופו של דבר מגיעים להריון המיוחל מאוד מעודדת ונותנת תקווה. מאחלת לך הריון קל ומהנה.

ha1231

New member
../images/Emo49.gif ראיתי רק עכשיו את ההודעה

למרות שקיבלת ממני כבר כמה וכמה איחולים קבלי שוב עם הרבה אושר ואיחולים להמשך קל אופטימי ומוצלח. הלוואי שהאבקה שאותה את שולחת אלינו תגיע לכולנו ותעשה פלאים.

למעלה