חוזרת על מתכון הבראוניס 3 שוקולדים
מתכון: בראוניס עולמיים- 3 השוקולדים רכיבים: 185 גרם חמאה 185 גרם שוקולד מריר משובח 85 גרם קמח 40 גרם קקאו משובח 3 ביצים גדולות 1 ורבע כוסות סוכר 50 גרם שוקולד חלב 50 גרם שוקולד לבן אופן הכנה: ממיסים השוקולד המריר והחמאה מעל אדים (באן מארי) ומצננים. מקציפים ביצים שלמות וסוכר עד לקבלת קציפה תפוחה ביותר ובהירה(8-10 דקות הקצפה). מנפים יחד קמח וקקאו. שוברים את 2 סוגי השוקולד(לבן וחלב) בסכין טובה וחדה לחתיכות קטנטנות. מקפלים את קרם השוקולד בעדינות לתוך קציפת הביצים, מכניסים פנימה את הקמח-קקאו ולבסוף את שברי השוקולד. משטחים ע"ג נייר אפייה משומן מעט בתבנית מרובעת ואופים כ-25 דקות בחום בינוני. לאחר 25 דקות מוציאים ובודקים שמרכז העוגה לא יהיה נוזלי. אפשר להוסיף עוד 5 דקות אפייה. לצנן היטב ולחתוך למרובעים. העסק מתחסל מה זה מהר…… המקור: שף אנגלי שהוא גם עורך הירחון GOODFOOD הערות: מקור המתכון: אפרת בן ארי הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
מתכון: בראוניס עולמיים- 3 השוקולדים רכיבים: 185 גרם חמאה 185 גרם שוקולד מריר משובח 85 גרם קמח 40 גרם קקאו משובח 3 ביצים גדולות 1 ורבע כוסות סוכר 50 גרם שוקולד חלב 50 גרם שוקולד לבן אופן הכנה: ממיסים השוקולד המריר והחמאה מעל אדים (באן מארי) ומצננים. מקציפים ביצים שלמות וסוכר עד לקבלת קציפה תפוחה ביותר ובהירה(8-10 דקות הקצפה). מנפים יחד קמח וקקאו. שוברים את 2 סוגי השוקולד(לבן וחלב) בסכין טובה וחדה לחתיכות קטנטנות. מקפלים את קרם השוקולד בעדינות לתוך קציפת הביצים, מכניסים פנימה את הקמח-קקאו ולבסוף את שברי השוקולד. משטחים ע"ג נייר אפייה משומן מעט בתבנית מרובעת ואופים כ-25 דקות בחום בינוני. לאחר 25 דקות מוציאים ובודקים שמרכז העוגה לא יהיה נוזלי. אפשר להוסיף עוד 5 דקות אפייה. לצנן היטב ולחתוך למרובעים. העסק מתחסל מה זה מהר…… המקור: שף אנגלי שהוא גם עורך הירחון GOODFOOD הערות: מקור המתכון: אפרת בן ארי הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2