חוזרת לפעילות...........
;|

anatgri

New member
חוזרת לפעילות............./images/Emo57.gif;|

טוב, הגיע הזמן לכתוב את סיפורי. מכיוון שפנינו לחיוב אקצר עם השלילה אבל היא ארוכה בכל זאת.......... אנחנו נשואים קרוב לעשר שנים. מיד כשנישאנו רצינו ילדים ואכן כחצי שנה מאוחר יותר הרינו טבעי. זה היה רק רקמת שלייה ללא תוכן ועברתי גרידה
אחר כך עברה יותר משנה ללא הצלחה. התחלנו בירור פוריות ותוך כדי הבדיקות הריתי הריון טבעי שניץ פיתחתי בעיות לחץ דם קשות שלא הצליחו לאזנו הייתי עם רעלתקשה ולכן יילדו אותי בשבוע 31 בניתוח יזום מכיוון שביתנו לא צמחה חודש ברחם.זה היה בדיעבד חודש קטלני במלוא מובן המילה!!!!!!! לאחר חצי שנה בפגייה ושלושה ניתוחים ביתנו נפטרה, וליבנו שנבר. החזקנו מעמד רק בזכות הזוגיות. עברנו רופא והחלטנו שממשיכים. במקביל פנינו גם לאימוץ בארץ כי ראינו שזה שאנו מצליחים להרות עדיין לא מבטיח ילד!!!!עברנו את כל המבדקים ונכנסנו לרשימת ההמתנה. הריתי לאחר כשנה הריון עם טיפולים והזרעה. התפללתי שיהיו לי תאומים אולי כפיצוי על מה שעברנו. באולטראשאונד גילו בתחילה עובר אחד ואני זוכרת שאמרתי לרופא שלי תבדוק היטב אני משוכנעת שיש עוד אחד. קיצורו של דבר - בעובר הפסיק להתפתח ונספג ללא צורך בגרידה. יומיים לאחר מכן הגעתי עם כאבי תופת למיון- הסתבר שיש עוד אחד בשחלה.......... למזלי הוא נספג בעזרת עירוי עם חומר שקיבלתי ולא הייתי צריכה גרידה....הריון רביעי הגיע בערך לאחר יצי שנה נוספת של טיפולים אך גם בו העובר נספג. עברנו בירור הפלות חוזרות בתל השומר, עברנו בירור גנטי והכל היה בסדר. באיזשהו שלב הרופא הפנה אותנו ל-IVF למרות שאין בעיה הנריאת לעין וכל הבדיקות תקינות אבל בכל זאת לא נקלטתי היטב להריון. לנו זה נראה סוף העום וקבענו חוות דעת שנייה אצל פרופ משיח. חמישה ימים לפני גיליתי שאני הרה!!! מיד נכנסתי לשמירה הפעם לא היתה בעית לחץ דם אלא סכרת קשה שגם אינסולין לא ממש עזר. שוב יילדו אותי בשבוע 31 הפעם S.O.S היינו חודש בפגייה והיום יש לנו ילדה נפלאה בת 4 וחצי שמראה כי כל המאמץ היה שווה ו- חודש לפני שילדתי אותה קיבלתנו טלפון מהשרות למען הילד כי מחכה לנו תינוק.לא עזרו תחנונינו שישמרו לנו עליו כי אני בשמירה או שלפחות תשמר לנו הזכות הוסבר כי התינוקות מיועדים לזוגות ללא ילדים. עם כל הצער והרצון לגדל אותם כתאומים הבנו.כחצי שנה לאחר שביתנו נולדה החלטנו שוב לנסות כי כדברי השיר "לא קלה היא דרכנו........." לאחר שכלום לא קרה מאז שהיתה בת שלוש התחלנו שוב טיפולים ובדיקות ושוב- צילום רחם, היסטרוסקופיה,לפרוסקופיה ושוב -הכל תקין אך אין הריון. במרץ שנה שעברה הריתי הריון ספונטאני שבא בהפסקת טיפולים שאנו לוקחים לעצמנו מדיי פעם כדי לשמור על איזון נפשי הכל היה טוב ויפה עד שבוע 11.6 (נכון שאומרים תמיד לחכות לשבוע 12?). הגעתי לביקורת שגרתיתי, בגלל ההיסטוריה עושים לי 2 אולטראסאונדים בשבוע ופתאם: פני הרופא שלי קודרים. אני רואה שהוא מגדיל כל העת את התמונה על הצג ואז אמר" אני מצטער DEAD FETUS - העובר ללא דופק. חיכינו שתתרחש הפלה ספונטנית כדי לחסוך בגרידה מפני שבהריונות צוואר הרחם שלי לא משהו..... בסוף ההריון נפלט ו- נתקע בצוואר הרחם. כאבים אטומים וגרידה דחופה בחמש לפנות בוקר. לא הרמנו ידיים! שביעה חודשים לאחר מכן הריתי שוב עם טיפולים והזרעה. הביתא היה גבוה יום אחד של איחור והאחות בפוריות אמרה לי : תתכונני לתאומים...." US בשבוע 5 הראה שק אחד ואני בליבי שמחתי שזה רק אחד כי פחדתי שלא אצליח לשאת תאומים עם כל ההיסטוריה שלי. הכל הלך יפה, ערכי ביתא עלו ראינו עובר עם דופק שמתפתח יפה, ואז בשבוע 8 ב-US אני רוכנת לראות את העובר שלי על הצג והרופא אומר לי "תשכבי" שאלתי אותו מה קרה והוא אמר לי " לא קרה כלום אני הולך לספר לך משהו ואני רוצה שתשכבי" שאלתי רותו זה דאבל? והוא אישר. הייתי בהלם! הסתבר כי זו ביתה חלוקה מאוחרת ושני העוברים התאימו ל-8 שבועות. הייתי בשמיים!!! הרגשנו שזכינו במתנת חיינו ואמרנו לעצמנו שחמש -ביתנו נולדה בהריון החמישי ושבע הם מספרי מזל... אבל- אחרי ארבעה ימים היו לי קצת לחצים בבטן התחתונה (אני עובדת במכון הגנטי בבי"ח........) אחד הרופאים שהיה בסוד העניינים אמר לי שככל הנראה אלו התרחבויות של הרחם שמרגישות כמו התכווצויות וזו תופעה ידועה בתאומים. לא ייתי רגועה והלכתי לעשות US הטכנאית לא דיברה. ולאחר שאמרתי לה שאני מוכנה להכל היא אמרה "אבל אני לא מסוגלת להגיד לך אחרי שליוויותי אותך בכל הטיפולים......." ביקשתי ממנה לסובב את הצג וראיתי: שני העוברים שלי היו DEAD FETUS..... אמרנו שזהו. צריך להפסיק ולהגיד תודה לאל על מה שיש ומקסימום נאמץ. שבעה הריונו, פוטנציאל ל-9 ילדים ורק ילדה אחת.....ואני עוד מעט כבר בת 35 אבל אזרנו שוב כוחות ומחר אני עומדת שוב בפני היסטרוסקופיה שתנסה למצוא את הסיבה לכשלונות האחרונים ואני מקווה שבעלי יהיה איתי כי הוא עכשיו בשטחים עקב צו 8 אמור להדיע מחר מוקדם בבוקר... ואח"כ שוב לטיפולים. הקצבנו לנו עד גיל 35 שלי ואח"כ אם לא אז אימוץ בארץ או בחו"ל אבל " לא להרים ידיים גם בימים קשים" מצטערת על האורך, אבל מרגישה שהייתי צריכה לפרוק קצת ותאחלו לי בהצלחה!!! מאחלת לכולן שהאביב השורר בטבע יגיע גם אלינו שנפרח=נהרה ואחרי הפרח גם יגיע הפרי המיוחל

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

צמרמורת עוברת בגופי למקרא הסיפור שלך. כל כך הרבה כאב, כל כך הרבה נחישות ואומץ. אני מדציעה לכוחות שלכם להמשיך לחתור אחרי כל מה שעברתם
אני מבינה שעברתם את כל הבדיקות האפשריות. לרופא שלי יש תאוריה נוספת בדבר הפלות חוזרות ועוברים לא תקינים. הוא טוען שמקורם בבעיות זרע. בעיה שניתן לעלות עליה בבדיקת הזרע אצל פרופ´ ברטוב. אין לי מושג אם ניסיתם את זה או לא, אבל לאור ההיסטוריה שלכם, אולי כדאי להפנות פנס גם לפינה ההיא כדי לשפר סיכויים. הלואי והאביב ימשיך להוכיח את עצמו גם עבורכם ענת
שבוע טוב נועם

anatgri

New member
פרופ´ ברטוב

לא ניסינו את פרופ´ ברטוב, עשינו בדיקות זרע רגילות שנמצאו תקינות אשמח לשמוע עליו עוד פרטים היכן הוא מקבל? ושכחתי לציין - במסגרת נסיונות להגיע לרוע נפשי אני עושה רייקי והיפנוזה מומלץ בחום לכולן/כולם

נועם@בת

New member
פרופ´ בר טוב אינו רופא

הוא ביולוג באוניברסיטת בר אילן, שחוקר הרבה שנים בעיות זרע. הוא פיתח שיטה שמאפשרת לראות זרע חי בהגדלה של פי 2000. בצורה כזאת הוא מזהה מבנה פנימי תקין או פגום של תאי זרע. בניגוד לבדיקת זרע רגילה שבה בודקים צורה חיצונית ותנועה. הוא עובד עם שני רופאים. דר´ ברקובית במרכז, ודר´ יגודה בצפון בקרית מוצקין. דר´ יגודה עובד איתו על שיטה לזהוי זרע פגום שגורם להפלות חוזרות ולהריונות מחוץ לרחם. אם את רוצה לפנו לדר´ יגודה (אני לא יודעת מאיזה איזור את בארץ) הוא עובד עם קופת חולים לאומית, מכבי, ומאוחדת. את הפרטים שלו תוכלי למצוא בלוח המודעות (בסרגל האפור למעלה) נועם

בקשר לפרופ´ ברטוב

אני אשמח אם מישהי שהיתה אצל פרופ´ ברטוב תגיד לי איך הולכת הפרוצדורה איך עושים טיפול דרכו??? מגיעים לשלב של ההפריה ומה אז? נוסעים לבר אילן? אני ממש לא יודעת איך זה הולך הפרוצדורה של הטיפול איתו... אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי!

oc101

New member
את האשה הכי אמיצה בעולם ../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

אני מאמינה שבדרך היו כמה שבירות קטנות או גדולות . אני רוצה לנשק אותך "לא קלה היא דרכנו..." אך יש לי הרגשה שתנצחי הפעם זהו את wonderwoman שלי הצעירה בבשלניות

e i n s h e m

New member
אם רק היית פה לידי

הייתי חונקת אותך מנשיקות. ואני נשקנית ידועה. סיפור של חיים שלמים ורק בן אדם אחד בעצם שניים סוחב אותו הלאה והלאה בקר וערב וימים ושנים ובכל זאת לא מפסיק לחיות, אני חושבת שהילדה הזו היא כל הילדים ואני חושבת שלפעמים למרות שמבחינת יכולת אפשר לעמוד בעוד המון קושיים אבל צריך גם לחיות ככה סתם בשביל לחיות ובימים האחרונים זה מתחדד והולך אצלי עוד לפני שאני יהודיה וישראלית ואשה ואמא וככה וככה.צריך לחיות מהפעולות הכי פשוטות. אני מחבקת אותך צמוד צמוד ואוהבת מה שקראתי את האשה שכתבה את הדברים יום זהב אינשם (אם לא ברור מה שכתבתי זה גם בא בחשבון אני קצת מבולבלת)

עמית@

New member
מצטרפת לאינשם כי הסיפור משאיר

אותי חסרת נשימה.. אני מתפללת (לשיטתי) עבורך מחר שימצאו סיבה כלשהיא והריון תקין מצפה לך עד סופו- יודעת מה? אני מייחלת לך לילד- ביולוגי או מאומץ- כך או אחרת עמית

מיכל ק-ש

New member
וואוו

נותרתי המומה. באמת מדהים שאחרי כל מה שעברתם אתם עוד נחושים. שיהיה בהצלחה (ובקרוב) ושהאביב ופירותיו יגיעו אליכם.

לי חן

New member
את באמת מדהימה! מגיע לך ../images/Emo47.gif

גם אני מצטרפת לכל מי שכתב לך... את פשוט גיבורה והלוואי שלא תדעי יותר צער!!! מאחלת לך המון המון המון בהצלחה בהמשך!!! בעצם, בטוח שיהיה טוב, לא יכול להיות אחרת! לי חן.

את כל כך מיוחדת ../images/Emo24.gif

הלוואי והיה לי טיפה מהכוח שלך !! הסיפור שלך מדהים... מאחלת לך הצלחה בתהליך הקרוב.. כי אין ספק שאחרי כך כך הרבה עצב, אתם תהיו ההורים הכי טובים בעולם !!! מעריצה אותך.

טלי2

New member
מה עוד אפשר לומר

הדהמת אותי עם הסיפור שלך, כמה כוחות יש בכם, שאיפשרו ומאפשרים לכם לעבור את כל זה. אני באמת מאחלת לכם מכל הלב שתצליחו, ובטוחה שהילד שיבוא, יזכה להורים נפלאים ולהרבה אהבה.

אין לי מילים../images/Emo106.gif

מדהים פשוט מדהים איזה כח סבל!! מבחינתי נכנסת לספר השיאים של גינס! את גדולה!!! מאחלת לך מכל ה
שתצליחי בסוף! מחזיקה לך אצבעות כלשם

הרמוניה

New member
נותר לי רק לאחל מליוני איחולי הצלחה

עם נחישות ואהבה כאלה אין ספק שהילדים שלך (מהבטן או מהלב) יזכו לאמא נדירה.... הרמוניה

איזה פחד אני מרגישה קטנה לידך ..

עם הסיפור שהיה לי ו2 ההפלות מאחלת לך המון הצלחה ושימצאו את סיבת ההפלות מי יתן ולא תידעי עוד צער רק אושר ואושר .. יונית

רומי 007

New member
ענת היקרה

קראתי את ה"מגילה" שלך: את אישה מאוד מאוד אמיצה וחזקה. עם הנחישות הזו שלך אפשר רק להצליח. מחזיקה לך אצבעות לסיבוב החדש.

כמה כוחות......

לא יאומן אתם חייבים להיות אנשים מדהימים בכדי לעבור את זה... אין לי מילים חוץ מכל הכבוד!!!! מעריצה על הכחות ומקווה שהםעם הדרך אל האושר קצרה. שחר

matan10

New member
מצדיעה לכם ושהאביב יפרח אליכם ../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

לילךפ

New member
אני מורידה את הכובע ../images/Emo66.gif לפנייך

איזה סיפור עצוב אבל הילדה שיש לך שווה את הכל! שתהיה בריאה אתם פשוט מדהימים על כל הנסיונות למרות כל הקשיים ממש ריגשת אותי אני מקווה שאלוהים רואה שם למעלה את הנחישות שלכם והרצון העז וישלח לכם מתנה קטנה בקרוב בהצלחה לילך

למעלה