חוזרת לעדכן

מיה2013

New member
חוזרת לעדכן

אני בטוחה שחלקכן זוכרות אותי כחברה בפורום וכמנהלת הפורום לתקופה.
נתחיל מהסוף - יש לי תאומים מקסימים בן ובת בני שבעה חודשים
תחילת התהליך בהדסה עין כרם אצל פרופסור רבל ומירי המדהימה (האחות המלווה) , אופטימיות מוגזמת, נסיעה לברנו החזרת 2 עוברים ללא הריון וללא מוקפאים. (עשיתי מסלול רגיל כך שלא הגיעה לי הזדמנות שנייה), נסיעה שנייה, בעלי נסע לתת זרע טרי ואני אחריו להחזרת 2 עוברים, ללא הצלחה, הפעם רכשתי ביציות מתורמת מלאה, קיבלנו 10 עוברים טובים. החזרה שלישית של מוקפאים בארץ נקלטתי להריון שהתחיל בדימומים רציניים.. המשיך טוב ורגוע עד שבוע 25, למזלי טופלתי אצל רופא מדהים שמתמחה התאומים ומכיר את תחום התרומה טוב, ד"ר ינון יואב שמייד אישפז אותי והמשיך ללוות אותי כל תקופת האשפוז עד הלידה ולאחריה - בשבוע 28 ילדתי בניתוח קיסרי חירום תאומים במשקלים 1040 ו 1400. שניהם היו במצב קשה תקופה ארוכה ושהו 98 יום בפגיית תל השומר, זו הייתה אחת התקופות הקשות , בן השאר הקטנציק עבר ניתוח ולמרות שלא נתנו לו סיכוי הוא הוכיח שהוא גיבור אמיתי .
בתום התקופה יצאנו תודה לאל הבייתה והקטנים מקסימים .

סליחה שלא עניתי במסרים למי ששלחה לי (יש לי תקלה במסרים עד היום)

אני שמחה לראות שיש הריוניונות ולידות בפורום ומאחלת המון הצלחה למי שעדיין בתהליך.

מעכשיו אהיה כאן יותר

יום נפלא

ברוכה השבה

rabbitm

New member
ברוכה השבה!!

שמחה לראותך שוב כאן.
שתהנו מהקטנים ותגדלו אותם בכייף.
ובלי דרמות יותר, כן?

מרגש!

נשמע שעברתם תקופה לא קלה, 98 יום בפגייה ועוד להיות אחרי ניתוח קיסרי!!
שמחה שהכל מאחוריכם והתאומים מרגישים טוב.
מאחלת לך המון נחת מהקטנטנים.

מילי7777

New member
איזו דרך..

שמחה לשמוע שהסוף כל כך טוב. בטוחה שעברה עליכם תקופה לא קלה ומעכשיו רק חיוכים , נחת ואושר צרוף.

בטנונית

New member
איזה אושר. רק בריאות ואהבה מכאן ואילך

גיבורים כולכם. לא פשוט להיות בפגייה ככ הרבה ימים.

עוגי555

New member
מיה כל כך שמחה!!!

מזל טוב יקירה ותודה שחזרת!תודה לאל על המתנה ומרגש לראות כמה עברת... כמה כח!והכי כיף שתהיי פה יותר מעכשיו

המתפללת

New member
המון מזל טוב!!!

הסתקרנתי לדעת מה איתכם!
ניכנסנו להריון תאומים בדיוק באותו זמן,
תהני מהקטנים תהיו בריאים, הרבה אושר ונחת!!!

אשרת 1972

New member
מאיה שמחה לשמוע שהכל מאחרייך החזקתי אצבעות מאז העדכון של

איילת שילדת הרבה בריאות לך ולקטנים

למעלה