חוזרת לסיבוב נוסף

חוזרת לסיבוב נוסף

ממש כיף לפתוח את הפורום אחרי התנתקות של מס´ שבועות ולראות הודעות כאלו משמחות. להזכירכם, אני פוליציסטית , חודשים איקקלומין 3 פעמים ביום וללא השפעה בכלל. זקיקים רבים אך לא מועילים בטובם לגדול, רירית דוקא לא רעה (7 ס"מ)וערכים נמוכים למדי. הרופא היקר שלי הבין ת´קטע די מהר והחליט להתקדם הלאה. והפעם ל- GONEL-F.האמת שהשם יותר סימפטי מהאיקקלומין המגעיל שחיצ´קן לי את כל הפנים שהיו לפני זה כמו תחת של תינוק (יימח שמו) אולי מישהי תוכל להגיד לי מה תפקידו של הגונל, האם עכשו הזקיקים שלי יגדלו יותר? הרופא נתן לי אמפולה אחת ליום במשך שישה ימים וההמשך יבוא... במקביל התחלתי ללכת לרפלקסולוגית מדהימה באמת שבישרה לי שיש לי חולשה באגן ובשחלות, אז עכשו נתחיל לטפל בזה גם . האמת שהיה לי די שקט בשבועיים האחרונים לאחר שהבנו שאין תגובה מהאייקלומין אבל עכשו , ככל שהזמן מתקרב להזרקות אני מתחילה יותר ויותר להיחלחץ שמה זה גם הפעם לא ילך. בבקשה תרגיעו אותי ותסבירו לי מה הולך לקרוא בגוף שלי בחודש הקרוב?והאם הרירית נפגעת מהגונל כמו באיקקלומין?

מרב.

New member
הי כל כך רוצה-

סיכמנו שאת מספר 2, לא..? גונל F הוא הורמון FSH טהור הניתן בזריקות ותפקידו לגרות את השחלות לגדל זקיקים. הוא מופק בהנדסה גנטית, בניגוד להורמונים אחרים (כמו מנוגון, מטרודין) המופקים משתן של נשים בגיל הבלות. תוכלי להזריק אותו אל תוך השריר (בטוסיק בד"כ), או בהזרקה תת עורית- בד"כ לבטן. בניגוד לאיקאקלומין, הפועל על בלוטת יותרת המוח, הגונל פועל ישירות על השחלות, ובד"כ ניתן לומר- באופו כללי- שלהורמונים המוזרקים פחות תופעות לוואי מאשר לאיקאקלומין, הידוע במחוזותינו כאיכסהקלומין. היתרון בזריקות לעומת האיקא הוא שאת האחרון לוקחים ומקוים לטוב, ואילו בזריקות ניתן לשחק עם המינון ולפי בדיקות הדם וה-US אפשר להוסיף או לצמצם את המינון. עוד יתרון בזריקות הוא שאינן פוגעות ברירית הרחם כמו האיקא. מקוה שתלמדי להזריק לעצמך, או שבן זוגך יזריק לך- זה הרבה יותר נחמד וכיף לקבל זריקה מיד אוהבת ולא להיות תלויה בחסדי האחיות. שיהיה הרבה בהצלחה לקראת הסיבוב הבא- והאחרון.. מרב

נוג

New member
כל כך רוצה שיהיה בהצלחה

הי, מרב נתנה לך הסבר מפורט (היא אמנית במילים) אז כל המוסיף . . . שיהיה הרבה הרבה בהצלחה מרב גנבה את כל המילים, אז אצטרף לאיחולים. נוג

נועם@בת

New member
תמיד מרב מגלה הכל לפני ../images/Emo8.gif

כאן תוכלי למצוא הסבר כללי על הורמונים. הגונל לא פוגע ברירית, ובדרך כלל עושה יפה את העבודה ומצמיח זקיקים במקום שהאיקקלומין נכשל. לפעמים הוא עושה עבודה יותר מידי טובה
ואז מתפתחים יותר מידי זקיקים. סביר להניח שהרופא יתחיל איתך במינון נמוך כדי להגיע ל1-3 זקיקים לא יותר. הכי כדאי ללמוד להזריק לבד. אם אין לך פחד היסטרי ממחטים זה ממש משחק ילדים. תבקשי מהאחות בקופת חולים שתראה לך איך להזריק לבטן או לירך. אפשר גם לבקש מבן הזוג שילמד להזריק. זה כיף לקבל זריקות מיד אוהבת. בכל מקרה, להורמונים יתכנו תופעות לואי, כמו עייפות, טשטוש, נפיחות בבטן, צבירת נוזלים. אבל ממש לא חייבים לקבל אותם- רק מי שמתעקשת
שיהיה בהצלחה וכדי לא לעשות לנו התקפי לב, תזכרי שאת כל כך רוצה 2 (-P נועם

מרב.

New member
מותק, זה בגלל שאת ערה

בשעות הלא נכונות!!
לחיית הלילה

נועם@בת

New member
דוקא בשעות האלה בזבזתי כסף

בשוק, וקניתי מלא דברים. מזמן לא חזרתי עם שקיות מלאות חולצות ותחתונים שממש הייתי מסתדרת בלעדיהם
אבל אני חושבת שאלך להציק לנועם@בן שבאופן מפתיע נמצא בבית.
בחזרה נועם

הכותרת הזאת עם הכינוי שלך ../images/Emo123.gif

עשו לי התקף לב! בחיי!!! ביקשו ממך ואני מבקשת שוב שתחליפי את הכינוי או לפחות תוסיפי סימן, מספר , משהו!!!

מצטרפת לבקשה ולא בעילום שם...../images/Emo88.gif

וגם אני אוהבת את כוכי שלנו , האחת והיחידה.

למעלה