חוזרת לכאן:(

ליאן311

New member
חוזרת לכאן:(

לצערי עברתי הפסקת הריון, מעדיפה כרגע לא להכנס לזה
הנושא עוד מאוד רגיש אצלי וקשה לי לדבר על זה:(

עברתי את ההפסקת הריון לפני שבועיים ואני מבחינתי כבר לחזור לטיפולים
אבל במחלקת פוריות אמרו לי שרק אחרי 3 חודשים אפשר לנסות שוב
אני על סף חירפון לא יודעת איך אחכה כל כך הרבה זמן
הרבה רופאים אומרים שאפשר אחרי מחזור אחד לחזור
לא מובן לי למה הם מתעקשים על 3 חודשים
בכל אופן חשבתי אולי בזמן הזה לנסות לשקם את הגוף
אני בת 34 והבעיה שלי היא שאני פוליציסטית
רציתי להעזר בכן
האם יש טיפול טבעי שאני יכולה לעשות על מנת לסדר את המחזור
דיקור? רפלקסולוגיה? שינוי תזונה?
אשמח לשמוע
תודה ושיהיה לכולנו בשורות טובות

oribori9

New member
קודם כל שולחת לך חיבוק

לי דיקור מאוד עוזר גם לנפש וגם למחזור.
אישתו של בן דוד שלי פוליציסטית והיא אמרה לי ששינוי בתזונה מאוד עזר לה לאיזון הגוף אולי שווה לך ללכת לנטורופאטית שמטפלת בנושאים של פוריות.
הרבה הצלחה בהמשך

אינדי88

New member
מצטערת מאוד לשמוע

מה שעברת. ושולחת לך חיזוקים רבים.
&nbsp
גם אני פוליציסטית.באמת כמו שנאמר לך שינוי תזונתי יכול לעזור, יש נשים שלמשל להוריד כ5% ממשקל הגוף עוזר לו להתאזן, וגם למשל כשנמנעות מפחמימות פשוטות וסוכרים.
&nbsp
וגם, אני יודעת שלפעמים , במקרים מסוימים, אחרי לידות וגם הפלות הגוף מתאזן לתקופה. כך קרה אצלי. הרופא שלי אמר שזו תופעה שאכן קורית.
&nbsp
באילו טיפולים נעזרת כדי להיכנס להריון הקודם? הזרעות או הפריות?
&nbsp
מאחלת לך הצלחה ודרך קלה.
שבת שלום

Didi197

New member
מצטערת לשמוע

הי. אני ממש בעד ההמלצה , אני בטוחה שזה עזר לי בפעמים שלצערי זה קרה לי.... בשילוב של דיקור אינטנסיבי ותזונה, וצמחים שקיבלתי מהמדקר שלי. זה קשה, אבל תראי את זה כמטרה שמקדמת את האמצעים שלך ופשוט זה הדבר הכי נכון לרחם להחלים , היא כרגע זקוקה לזה וגם הנפש שלך. בהצלחה רבה תהיי חזקה אם את רוצה לדבר תכתבי לי בפרטי

hatalya

New member
אמו שכולן ענו, דיקור..

יעזור לך לסדר את הגוף ואולי גם את הנפש.
עוד דרך טובה לנפש היא לעשות הילינג. תחפשי לך טיפול אלטרנטיבי שתתחברי אליו ופשוט תעשי, לא משנה כמה עולה. הנפש הכי יקרה.

שחר רו1

New member
שולחת לך חיבוק חזק , כ"כ מכירה את התחושה

החזקה של הרצון להרות שוב ומהר אחרי גרידה, התחושה שרק זה מה שיפצה על האובדן. אני עברתי הפסקת הריון בשבוע 18 והרופאים אכן אמרו לי שאפשר אחרי המחזור הראשון. גם הרופא פוריות הסכים לכך, הבעיה היתה שלא קיבלתי מחזור ואז הסתבר שזה בגלל שיש שארית וצריך לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית. גם לא היו לי הבדיקות הדרושות ל ivf כי ההריון הקודם היה מהזרעה. מנוחה לגוף זה תמיד טוב, בינתיים להתאושש קצת, לדעתי ספורט ושינוי תזונתי תמיד עוזר. בהצלחה רבה יקירה.

PAND76

New member
זה כשמוצאים ברחם/רירית וכו'

כל מיני דברים אבנורמליים. אצלי למשל, הוציאו פוליפ מרירית. ברחם, יכולות להיות הידבקויות ועוד פוליפים/ציסטות שאולי מפריעים לקליטה/נשיאת הריון.

מתחילים קודם בהיסטרו' אבחנתית ואז הרופא מחליט אם צריך גם ניתוחית.

כאב לי לקרוא. מחבקת אותך.

נועה312

New member
אני כל כך מצטערת ומקווה שההריון התקין יגיע מהר

כדאי לדעתי לעשות היסטרו אבחנתית לפני החזרה לטיפולים כדי לוודא שהרחם נקי לגמרי ושהכל מוכן לקליטה של הריון חדש

נועה312

New member
לפעמים רואים גם באולטרסאונד

ואז שולחים ישר להיסטרו ניתוחית אבל לא תמיד. היסטרו אבחנתית זו בדיקה ממש קלה יחסית לצילום רחם, מכניסים מצלמה קטנה ומים לרחם ומצלמים אותו מבפנים. אצלי הבדיקה לקחה 2 דקות וזה בכלל לא כאב ואחריה הייתי רגועה שהכל מוכן מבחינת הרחם להחזיר מוקפאים.

מצטערת כל כך לשמוע

לגבי שינוי תזונה- הורדת מוצרי חלב והפחתת פחממות מסייעת בהסדרת הביוץ אצל חלק מהנשים.
משהו קצת פחות טבעי, אך לא הורמונים- גליקופאג'- תרופה שבמקור משמשת לסוכרתיים, ומסתבר שעוזרת להרבה פולציסטיות להסדיר ווסת. יש אימרה אצל הרבה רופאים בעיקר זקני השבט, שזה עוזר רק לפולציסטיות עם עודף משקל. אבל זה לא נכון. זה עוזר גם להרבה עם משקל תקין ואף בנות רזות. אני רזה יחסית ובעבר ניסיתי ועזר לי ממש, ממש הסדיר ביוץ. אבל.. ל 1 מתוך 10 בנות שלוקחות את התרופה יש בחילות ממנה, ואני הייתי באחוז הזה.. אז הפסקתי. ובלי קשר, אצלנו גם יש בעיית זרע, אז לא עזר לטפל רק בצד שלי (למרות שהרופאים בתחילה זילזלו בבעית הזרע) ומצאנו את עצמנו ב IVF.
&nbsp
לגבי עניין ה 3 חודשים.. ההמצנה באמת מחרפנת. גם אצלי אחרי הפלה נשלחתי להיסטרו ניתוחית (לה נדרשתי להמתין כמה שבועות) ואחרי הניתוחית נדרשתי להמתין עוד איזה חודשיים או שלוש לפני חזרה ל IVF. והתקופה הזו הייתה קשה. אין לי דרך לעזור פרט ללתת חיבוק
ולאחל שהתקופה הזו תעבור מהר. מקווה שתוכלו לנצל את הזמן בשביל חופשה בחו"ל או משהו נחמד אחר.

מעין686

New member
מסכימה

מעבירה לך חיבוק ענק!
דבר ראשון להוריד סוכר וחלב - את לא מבינה כמה הורמונים דוחפים לפרות על מנת שיהיה להן חלב! אני עברתי בכלל לתזונה שמבוסס על הכנה ביתית, ככה זה בלי חומרים משמרים או עודף סוכרים ומלח... כן אני אוכלת גבינות יותר קשות אבל לא נוגעת בחלב ניגר או גבינה לבנה שהם הכי בעייתים
לגבי הגליקופאג' גם אני ממליצה, לי עשה טיפה בעיות בהתחלה (כאבי בטן) ולכן התחלתי עם חצי כדור ועברתי אחרי שבוע לכדור שלם וככה עד 2 כדורים ביום... ההמלצה זה לקחת עם אוכל ובערב כדי שאם יש בעיות את גם ככה ישנה, לי זה עזר גם עם המשקל כי זה מוריד טיפה תאבון

טוליתי

New member

שולחת חיבוק גדול.
אני בעד שיקום הגוף וגם שיקום הנפש אחרי טראומה שכזאת.
&nbsp
מאחלת פיצוי מהיר על האובדן שעברת.

למעלה