חוזרת להורים...הצילו!

Noaal

New member
מה לעשות כשהמנהלת צודקת היא

צודקת

SupermanZW

Well-known member
באמת לא נעים...

הסיפור שלך ממחיש כמה חשוב לדחות את המגורים מחוץ לבית ההורים לזמן בו משתכרים מספיק כדי לגור בשכירות ולחיות ברמת חיים מניחה את הדעת מבלי להיכנס למינוס ולא למהר גם אם יש חיסכון, כי כל עוד לא נקלעים למצב חירום יש נטייה לבזבז את החיסכון, לכן מוטב להתאפק.

זה קרה גם לי

השתחררתי הצהל ירדתי לעבוד באילת למרות התנגדות הוריי השכרתי דירה היה לי עצמאות היה לי כיף עשיתי מה שרציתי ובסוף לאחר שנתיים שמתי לה שהרווחתי 5000 ש"ח קרעתי את עצמי כדי להחזיק את הבית ולא נהנהתי הייתי חוסכת מלא כסף אם הייתי נשארת בבית אבל בסופו של דבר אין עצמאות לבסוף חזרתי למדתי התחתנתי וגם עכשיו אין לי פרטיות אני גרה עם חמתי הקרציה שאני שונאת אותה מה לעשות תארי לך גרתי לבד היה כיף בסוף אני מתחתנת וגרה עם חמה רעה שרק כל הזמן מקטרת אני גם מיואשת במיואשת

הבן שלי חזר הביתה והוא באמת כבר

לא צעיר: בן 34 וזאת אחרי שגר לבד, טייל בעולם, שנה בלונדון. ועקב האבטלה חזר לחדרו. כמובן שלא קל איתו, רק לפני כמה חודשים התחיל שוב לעבוד ועדין לא החליט מתי הוא שוב שחכר דירה ומסתלק מהאיזור. כשהם קטנים הצרות קטנות וכשהם גדולים הצרות בהתאם. מסתבר שגם לו יש דרישות לנוהלים בבית ולקח המון זמן ומריבות עד שהתחיל להזיז את התחת שלו ולעזור. גם אחותו הקטנה חזרה לבית לאחר ששה חודשים עם החבר שלה. היא אחרי צבא אז עדין ניתן לוותר לה. אבל גם לה יש דרישות, שלא יפריעו לה וגם רוצה הלוואות כי לא מספיק לה מה שהיא מרוויחה. כמובן שלא מחזירה. ועוד ועוד ועוד. הכי קשה זה הנוהלים בבית עם ילדים בוגרים: לבקש מהם לעזור "בדיוק כשהם מתכננים משהו אחר". מכירים? וכל מיני נואנסים קטנים שכבר שכחנו מהם ועכשיו חזרו בגדול. וחוץ מזה הוא גם החליט ללמוד קבלה ועכשיו יושב בחדר עם כיפתו הלבנה ושוקע בספרות קודש. ואנו חילונים אוכלי כל הנמצא, בוודאי שלא מקפידים על שבת וחגים והנה בא לנו "משגיח". מזמן הערנו לו שלא כדאי לו לבקש שינויי נוהלים ואם לא נוח לו הוא יודע את הדרך לעצמאות. בלשון המעטה: חבריקו, שחרר אותנו מעולך ולך תסתדר לבד......

magister

New member
אז אני לוזר?

עזבתי את הבית בגיל 19 גרתי במעונות האוניברסיטה ובדירה שכורה לבד במשך 10 שנים עד גיל 29 שבמהלכן סיימתי שני תארים ראשון ושני בהצטיינות ועוד שנה אחת של לימודים במסגרת דוקטורט. במשך כל הזמן פירנסתי את עצמי מעבודה בתור מתרגל ומלגות מהאוניברסיטה. עכשיו בגיל 29 חזרתי לגור אצל ההורים תוך שאני מחפש עבודה. (חזרתי להורים כי נגמר לי כל הכסף וכל החסכונות, ביום שבו הכספומט בלע לי את כרטיס האשראי ולא נשאר לי כסף לאכול, נשברתי...) אז אני לוזר שצריך להתאבד?

paz30

New member
../images/Emo42.gif שולחת עידודים

כמה שאני מזדהה :)) ואני כבר אחרי המעבר. שולחת עידודים והרבה חיזוקים

למעלה