חוזרת להודו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nt2834

New member
חוזרת להודו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בע"ה אני חוזרת במאי יוני לצפון הודו שוב נחזור בפעם ה 3 לדמסאלה לדרמקוט למנאלי ובסוף ללה אני הולכת לפגוש שוב חברים טובים שלא פגשתי כבר חצי שנה! ואני מתגעגעת נורא משם אני כנראה ימשיך לבורמה או סין או לא יודעת בקיצור אם יש תמונות הצעות וזכרונות ............ תכתבו!!!!!!!!!!!!!!

shar75

New member
נירית.........

כולי קנאה... רק לפני שנה הייתי בגואהההההההההההההההה

עמית22

New member
שאוסיף לך עוד קצת מלח?

הערב כשישבנו ב- 24 רופי, החלטנו שתוך שלושה חודשים אנחנו בהודו מנהלים מסעדה (יש מצב שנעבור לפני זה בקוסטה ריקה לעשות מכה זריזה ומשם נמשיך להודו). עוד מלח?

shar75

New member
עמית כפרות...

כמו שכבר אמרתי ב- 24 רופי העניין הוא רק להחליט על תאריך ולהזמין כרטיס.... משם הדרך כל כך קצרה ולא מסובכת........ אחרת אנחנו יכולים רק ל"דבר" על זה עוד שנים ולא לעשות כלום !!!!! חלי - לתשומת ליבך גם כן

עמית22

New member
זאת בדיוק הסיבה שהצהרתי על זה

קבל ברי ופורום, ככה אנחנו מחוייבים!

מצטרפת להתחייבות ../images/Emo6.gif

ומקווה שתוך 3 חודשים אנחנו מבשרים לכל הפורום על פתיחתה של "24 רופי" ההודית הישראלית הראשונה בהודו
עוד השנה בהודו
הבנויה!!! בעזרת השם, כן יהי רצון, אמן!!!!!!!!!!!!

shar75

New member
ועכשיו שאוריכאן יראה את זה....

ויבין עד כמה העובדים שלו / הסועדים אצלו נאמנים למקום.....

מממ....אוקי אז לוח הזמנים שלי עומד

להשתנות בעוד כשלושה חודשים נניח יום ראשון ב-21:00 קבוע כולם אצלכם במסעדה שישי לפנות בוקר אני טס מגיע בערב\שבת ומיד אחר כך טס לארץ להספיק להגיע לעבודה עד 8 בבוקר מקסימום אני אקח חופש יום שני.... יודעים מה החלק הכי טוב? שטאלי יעלה באמת 24 רופי אךך אתם תפתחו מסעדה שם ואני אפתח בארץ חח ורק היום קיבלתי הצעשה להיכנס כשותף במסעדה הודית בב"ש אבל כבר הבטחתי למישהי ואני לא בוגד בהבטחתי אליה מסעדה אני אפתח רק איתה בהצלחה ואני בטוח שיהיה מצוין נ.ב אתם עדיין תשארו חברים שלי ותשלחו לי דברים מהודו נכון? כל כך מוצלחים אני כל כך גאה בכם אתם כל כך טובים וחכמים (נכון שאני מתחנף יפה?) עכשיו הבנות להתסכל בתמונה ולהתאמן מבחנים יערכו בימי ראשון,שני ,שלישי,רביעי,חמישי,שישי,ושבת

עמית22

New member
../images/Emo6.gif נראה לך שטאלי יעלה אצלנו 24 ר'?

מותק, אנחנו ישראלים...
אבל אני מבטיח לך שארוחה ראשונה עלינו (או לפחות עלי אם הבנות לא יסכימו לממן אותך
)

shar75

New member
../images/Emo9.gifאיך פספסתי את השרשור הזה..?!?!?

אז ככה רונננננננייייייייייייי - תמשיך להתחנף !!!!! אז מה אם אתה מנהל הפורום, זה שאתה מבריז לנו מהמפגשים בימי ראשון יבוא על חשבון הדברים שנשלח לך אוליתר דיוק שלא נשלח לך מהודו.... חברים חברים.. אתה יודע עד איפה......... ועמית, אנחנו נעשה על ההזמנה הזו ישיבת צוות ונחליט אם מגיע לו או לא
ולגבי כל השאר... מוזמניםםםםםםםםםםםםם

nt2834

New member
הי מותק!!!!

מה המצב ? בדיוק היום דיברתי עם אביבית וייתכן מאוד שניפגש במוצ"ש אם תרצי להצטרף! כן כן הזיכרונות.... יום השופינג שעשינו בפנג'ים ומאז נשאר לי ג'ינס הליוויס זוכרת?? עשינו חיים משוגעים דווקא אתמול דיברתי עם ידיד קרוב שהוא בגואה עכשיו והוא אומר שאין שם מסיבות השנה ודווקא מאוד ריק עכשיו בגואה... מוזר טוב את יודעת בלעדינו גואה משעממת חחח מה עם סאני? ומתי את נוסעת שוב? אני מתכננת במאי או יוני לנסוע לצפון למנאלי ולה ומשם לסין בע"ה הלוואי שזה יצא ככה וניפגש גם שם תהיי בקשר נשיקות

למעלה