חוזרת ומצטרפת שוב

חוזרת ומצטרפת שוב

ילדתי בשבת לפני שבוע את בתי היקרה ועכשיו אני אמא לשלושה (לא יאמן), ברוך השם, זאת הייתה חוויה נהדרת במיוחד לאור העובדה שהילדים היו איתנו... (שבת ולא היה מי שישמור עליהם), לידה יחסית קלה (לא כמו הקודמת אבל לא מתלוננת). אז גם בהריון הזה מאד נהניתי ובאמת ניצלתי את האפשרות לשחרר את החגורה, כן כן, חגגתי על טוויקס חופשי, פיצות וכל הדברים שאני אוהבת. למרות זאת בהריון הזה העלתי הכי קצת אם כי זה בכלל לא קצת (20 ק"ג) אך אני לא מצטערת לרגע. ועכשיו- הגיע הזמן לחזור לגזרה.... (מזל שלפני ההריון הספקתי להוריד 10 ק"ג) לפי המשקל שלי אתמול, אני צריכה להוריד בערך 12 ק"ג כדי לחזור למשקל של לפני ההריון- אם נוסיף עוד שלוש-חמש פלוס אז סה"כ יש לי 17-15 ק"ג להוריד אבל כנקודה ראשונה (כנהוג בשומרי משקל)אשמח להוריד את ה10% (או שזה היה 5%, כבר לא זוכרת) אז קדימה לעבודה, מקווה שנצליח יחד כי כסף לשומרי משקל אין לי הפעם (שוקלת לבקש מהמשפחה כמתנה ליום ההולדת בעוד חודשיים, אבל מי יחכה עד אז....) אולי תסבירו לי משהו שאני לא מבינה- כמניקה , אני אמורה לאכול טוב ומזין אבל אז איך ארד במשקל במיוחד שיש קרייבינג לכל מיני דברים מתוקים??? שיהיה לנו חודש מלא שמחה ואורה ובהצלחה לכולנו.

יעל י

New member
היי מזל טוב וברוכה השבה...

נראה לי עבר מהר ההריון שלך. בואי נעשה קצת סדר... א-לשתות הרבה אבל ממש המון ב-מתוק להשתדל בריא ולא הרבה(פרות יבשים,חטיף דגנים עד 100 קלוריות וכו) ג-אולי להתייעץ עם דיאטיקאית של קופ"ח? לא יקר ובהחלט בטוח.

תודה

משתדלת לשתות הרבה אבל שוכחת לפעמים.... אני אחכה ואנסה לבד, אם לא ילך אז זה באמת רעיון לא רע דיאטנית של קופה"ח

יעל י

New member
בהצלחה...

את חייבת לשתות אבל חייב לא רק בגלל הדיאטה אלא גם בגלל ההנקה. זה חשוב כפליים. בנתיים כמה שםחות מתוק וקמח לבן. תעברי לקמח מלא.

לילית462

New member
מזל טוב!!! קחי אויר

ילדת רק לפני כמה ימים... תני לגוף שלך מעט קרדיט ומעט מרווח נשימה אחרי האתגר שהוא עבר. אני מבטיחה לך שבשבועיים הקרובים את תראי שיש ירידה במשקל שכמעט לא קשורה למה שאת אוכלת, הגוף עדיין מלא בנוזלים מההריון ולוקח לו זמן להתאפס על עצמו. תניקי בכייף ותשמרי על כללים פשוטים: המון המון מים, המון המון מנוחה תזונה בריאה ומזינה - תכניסי לפה "רק" מה שהיית רוצה להאכיל את התינוק שלך... הרבה פעמים המחשבה הזאת יכולה לעזור לנו לשמור על מה שאנחנו אוכלות. מאוד חשוב לאכול הרבה פירות וירקות (צפי לגזים אצלך ואצל התינוק, עד שמתרגלים) ובשר, קטניות ומזונות עשירים בB12 ואולי הכי חשוב מהכל, תני לעצמך רגע לנוח, הרשי לעצמך להתרפק על התינוק שרק נולד לך ולמדי להכיר אותו, התזונה שלך תתאזן וגם המשקל! המון מזל טוב!!!

| מסכימה עם כל מה שכתבת

מזל טוב

מסכימה עם כל מה שלילית462 כתבה לך.
רק ילדת, לאט לאט. את עדיין מלאה בנוזלים שיוצאים אט אט מהגוף, הרחם עוד לא חזרה לגודלו המקורי, כל הגוף שלך מתאפס לאט לאט על עצמו, לאחר החוויה ההריונית והלידה שעבר.
תאכלי בריא, בלי דיאטה, רק בריא וטוב. בעיקר אם את מניקה, הגוף זקוק ליותר אנרגיה.
ושתהיה הרבה שמחה, הנאה ונחת עם העוללית החדשה.

jook12

New member
מזל טוב!!

גם אני בשומרי משקל-כבר מסוף נובמבר!!! הייתי שם עוד לפני ההריון האחרון- עם הבנות עליתי 24 קילו,ולא הצלחתח להעיף עשיריה שנה-שומרי משקל עזרו לי בגדול.
בכבוד כבר היתי בתחילת ההריון השני. עליתי 24 קילו שוב!!! הרוב היה בחודש שמיני-תשיעי....לא יאמן!!!! ב3 שבועות עליתי 6 קילו-הזוי.....יצאה לי ילדה במשקל מכובד של 3.920.....אבל כל השאר שלי.....וחזרתי לשומרי משקל כמו שהזכרתי.

ירדתי מאז 6 קילו ויש לי עוד 6. סופי שבוע הכי קשים לי.

מה שהכי אהבתי-יש לי יומולדת עם ביתך!!! אחלה תאריך!!!! תהיה ילדה עצמאית ומרדנית, רגישה, חכמה ומצחיקה!
ככה אני לפחות!!!!

לגבי הנקה-לא מניקה אבל אני יודעת שזה מאד קשה לשמור.....שיהיה בהצלחה!!!!

יעל י

New member
ברוכה הבאה...

6 ק"ג שירדת זה המון....
וה 6 האחרים נראים הכי קשים.

בהצלחה.

תודה

מרדנית אחת כבר יש לי בבית, עוד אחת?? טוב, נו, התפוח לא נופל רחוק מהעץ....

מזל טוב ליום הולדת, למרות שבאיחור.

למעלה