חן.. רוצה לדבר על זה?!...
C chen2408 New member 26/5/06 #56 שמעי, זה נכון שעבר הרבה זמן אבל עוד לא עברתי למין השני (בנתיים) אבל הצעות, ברוך השם, לא חסר...
א אסי סרחנה בנשמה New member 27/5/06 #59 כמה זמן עבר?../images/Emo194.gif לאנורא תראי פתאום יבוא איזה מישהו :]
C chen2408 New member 27/5/06 #60 זה לא שאין... אבל הם לא עושים לי את זה... רגילים מדי... כבר ארבעה חודשים...
C chen2408 New member 27/5/06 #62 אני יודעת ../images/Emo7.gif בקצב הזה אני אתחיל להתפשר ומנסיון שלי - זה לא טוב. בתקופות האלה אני מכירה את האנשים הכי הזויים וסוטים שאפשר, השאירו לי צלקות... (במוח, לא בגוף)
אני יודעת ../images/Emo7.gif בקצב הזה אני אתחיל להתפשר ומנסיון שלי - זה לא טוב. בתקופות האלה אני מכירה את האנשים הכי הזויים וסוטים שאפשר, השאירו לי צלקות... (במוח, לא בגוף)
S skwooshi New member 27/5/06 #69 כבר היתי פה..אני יודעת שזה נכון שכולם פה נשנשים חחח סתם צוחקת=] רק עידו.
א אסי סרחנה בנשמה New member 26/5/06 #48 יווו!!!!!!!!!11../images/Emo194.gif תגיד תודה שאני רוצה שיהיה קצת גיבוש בפורום הזה יא גס רוח!
F Funky Giraffe New member 26/5/06 #49 תעשי יד אחת עם הדר ותפתחו הפעלות וג'ימבורי לחברי הפורום בגיל הרך, כמוני
א אסי סרחנה בנשמה New member 26/5/06 #50 ואי פאק חשבתי שכתבת לי..../images/Emo194.gif תעשי ביד עם הדר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פאק אני לא עושה הפעלות לילדים קטנים
ואי פאק חשבתי שכתבת לי..../images/Emo194.gif תעשי ביד עם הדר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פאק אני לא עושה הפעלות לילדים קטנים
C chen2408 New member 26/5/06 #53 תעשי ביד עם הדר?????? כל גברברי העולם נכחדו ולא שמעתי על זה? טוב, זה יכול להסביר את הבצורת של הזמן האחרון...
תעשי ביד עם הדר?????? כל גברברי העולם נכחדו ולא שמעתי על זה? טוב, זה יכול להסביר את הבצורת של הזמן האחרון...