חוזרת אליכם

חוזרת אליכם ../images/Emo140.gif

לא שבאמת עזבתי, אבל לא עבדתי במשך כמעט שנה לאור חיפוש עצמי, נגדיר את זה כך, אפשר לומר שגיליתי כמה דברים על עצמי בשנה הזו בה לא עבדתי, למדתי להכיר את המגבלויות שלי ואת האיכויות שלי, נמאס לי להיות אמא במשרה מלאה, אני אוהבת מאוד את הילדים שלי ואת האמהות אבל אני גם צריכה להזין את החלק האחר שבי, אז מחר אני מתחילה עבודה חדשה, היה מאוד קשה למצוא אותה לאור המצב, אני לא יכולה להגיד שלא התפשרתי (על שכר וקצת שעות מעבר למה שרציתי) אבל אני מרוצה בסך הכל, מה גם שאני רואה בעבודה הזו מעיין קורס כי אני אלמד בה להשתמש ב- SAP וגם אקבל נסיון.. אני בדרך גם לומדת הנהח"ש, ואני מתכננת להמשיך עם הלימודים עוד קצת וזה עם שני ילדים ואופציה להריון נוסף (לאור בעיה הורמונלית יש לי בעיה לשמור בדרכים המקובלות בינתיים, אז תמיד יש מצב למרות שאני מקווה שלא בחודשים הקרובים) בקיצור - חוזרת לעניינים, אני דווקא מרגישה את המרץ והאדרנלין זורם לי בעורקים - חוזרת לנורמליות..

ettt

New member
גם אני שבוע הבא חוזרת לעבוד

בנובמבר התפטרתי כי איתי לא הצליח להעביר שבוע בגן בלי אשפוז בבי"ח... מקווים שהפעם יהיה רק חולה כמו כל ילד אחר ולא נגיע שוב לבית חולים מתחילה לעבוד בחצי משרה באותה עבודה כמו מקודם אצל אותו בוס רק ש...... מהבית 3 ימים, יום אחד במשרד ויום אחד אני בכלל למדת (הסבה לדולה ומדריכת הכנה ללידה) אנ לא אוהבת את העבודה אבל היא תכסה את הוצאות הגן והלימודים וזה כל מטרתה....

בהצלחה גם לך ותודה עפרה..

קשה לי להתחיל.. שכחתי כמה קשה ללמוד משהו חדש, אני לא זוכרת כלום מהלימודים וזה שונה כל כך בכל מקרה, זה תוכנה חדשה ותפקיד שבחיים לא עשיתי, אני צריכה את הנחישות הזו בשביל להמשיך, וזו לא חצי משרה, זו משרה מלאה - אחרי שנה בבית זה בכלל קשה.. טוב, צדק מי שאמר שכל ההתחלות קשות.. מקווה שזה רק ילך וישתפר.. בינתיים בצורה הכי מוזרה כבר לא בא לי שיגיע מחר בבוקר..

אני זוכרת איך הרגשתי כשהייתי צריכה לחזור

לעבוד. וואו, כל כך הרבה חששות ותקוות ביחד. היום הראשון הוא הכי מוזר. אחר כך פתאום מגלים שעבר שבוע, שבועיים, שיש לך אנשים ממש נחמדים במקום העבודה, שאת ממש שמחה להגיע לשם בבוקר, שכיף לך, שמעניין לך, שטוב לך וכשאת חוזרת הביתה - נורא כיף להיות עם הציפציף...

למעלה