חוזרים לשם מרצ?

iceviper

New member
חוזרים לשם מרצ?

בבקשה תגידו לי שאין כוונה לרוץ בבחירות תחת השם "מרצ-יחד"

croovy

New member
../images/Emo107.gif עד לבחירות נצליח לשנות את השם

בחזרה למרצ. זה בינתיים זמני. אני מקווה.

worrywort

New member
מה ראשי התיבות של מרצ?

יחד זה ישראל חברתית דמוקרטית ומרצ זה היה איחוד של מפם עם רצ נכון? מפ"ם זה מפלגת הפועלים המאוחדת, ומה ראשי התיבות של ר' וצ'?

אין ל'רצ' ראשי תיבות..

אלו היו פשוט שתי האותיות היחידות שנשארו כש'רצ' נרשמה כמפלגה

worrywort

New member
חחח אתה רציני?

אז זה יכל להיות צר באותה מידה? כמה משעשע... אז ה"מרץ" שיצא למעשה מקרי לחלוטין... כמה מעניין. :)

jewjew1

New member
../images/Emo45.gifגם אני

אני תומך ברן כהן שיוביל את המפלגה תחת השם מרצ( ביילין היה חייב להשאיר את השם יחד כדי להוכיח את קיומו). איך חברי המפלגה יכלו בכלל לבחור אדם שהוא ימני בדעותיו הכלכליות, ודרך אגב אם לא רן כהן לפחות יוסי שריד על פני הפודל הדפוק.

jewjew1

New member
בוקר טוב אליהו

בממשלת רבין השניה בתור שר הוא אמר ש8% אבטלה זה דבר נורמלי שאי אפשר לעשות כלום נגדו, וזה בנוסף להתחככות שלו בכל מיני עשירי הארץ כמו דב לאוטמן. הוא גם מעדיף תמיד את חו"ל עם כל מיני קוקטלים ומחמאות מאירופאים על פני עשיה חברתית כמו: יוסי שריד, רן כהן, זהבה גלאון, אילן גילאון ושאר אנשי מרצ...

jewjew1

New member
שאלה טובה

יוסי ביילין הרבה יותר רהוט מרן כהן, וגם אנני יודע כמה חברי של שחר הוא צירף למרצ. אל תשכח שבאותה תקופה הוא הוציא לאור את הסכם ז'נבה שגרם לכך שהוא יעמוד באור הזרקורים. העובדה שהסרבנים והמשתמטים למניהם במפלגה הרגישו נוח יותר ליד ביילין מאשר רן כהן התת אלוף שיחקה גם היא לידיו. לצערי כמו בכל דבר במדינה העדיפו את הכיוון המדיני על החברתי למרות שגם רן כהן פעיל שנים למען השלום, ותמיד במפלגות שמאל קטנות שהיוו אופזציה אמתית לממשלות ימין ואחדות למניהם. כוחו של רן גם נמצא יותר במתלבטים שבין עבודה למרצ, ואלה המתונים יותר שאינם פעילים כל כך במפלגה בד"כ.

worrywort

New member
בכל זאת אתה חייב להודות

הטיעונים לגבי הקפיטליזם של ביילין די מגוחכים..

Azazel

New member
מה כל כך מגוכח בכך../images/Emo35.gif

זה שהוא לא "שותה את דמם של העניים בקשית" כגון שר האוצר הנוכחי לא אומר שהוא לא אחד מחביבי קהל הפרט ומשול.

worrywort

New member
בסדר אבל זה לא מוגזם להגיד קפיטליסט

לדעתך? סה"כ הוא אמר ש8 אחוז אבטלה זה נורמלי. מזה עשית אותו קפיטליסט?

למעלה