חוזרים לשיגרה

Nick Master

New member
חוזרים לשיגרה../images/Emo186.gif

ובכן בלי שום קשר להודעה, כבר מתחילים להרגיש את החורף הלא כן
אז חברה לא לשכוח היום, בשתים בלילה מייד לאחר הפרק, הפגישה היומית! רשמו ביומנכם, הפנימו והעמיקו.

G@T

New member
גם היום????

למרות שמחר יש ביצפר? יאי!! אני נשארת...רק כי ניר אמר לי שמריצה עברה תאונה והיה מעניין! בדר"כ אני אהיה רק בימי שישי

מממ...

אולי אני אהיה... אם אח שלי לא יהיה בבית... אניווי, מה היה בינתיים? כלומר, תנו refill קצר של השבוע האחרון במורדים של ארגנטינה... פעם אחרונה הראיתי ביום..................... שישי. וואו. מלא זמן

תבואו בהמוניכם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ונילי...

את תמיד נשארת לראות בלילה
אז למה את לא באה לפורום

Nick Master

New member
לא לשכוח../images/Emo70.gif היום באחת, הפרק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ובשתיים הפגישה

RIP CURL1

New member
אני ינסה להשאר,אתם זוכרים שבוע

שעבר שהיה המורדים אז כל שניה היה על פאבלו אצ´ארי אז בגלל שחטפו את אבא שלו שמו אותו כל שניה רק היום ילדה מהכיתה שלי סיפרה לי ואז הבנתי למה שמו אותו כל שניה

G@T

New member
אנשים יש לנו חואקין 2!!!!!!!!!!!!

הסימון הזה!!!!!!! רק פרק אחד ראיתי בזמן האחרון והוא כבר עולה לי על העצבים!!!!!!!!!!!!!!!!!
נודניק! טוב שהוא לא כמעט הורג את מריצה וחוזר על זה!
ואיזה פרק יפה *חוץ מגידו 60% מהפרק* איזה נשיקות שולטותתתתתתתתת
האווירה כל כך שונה ממה שעכשיו!

nir y agus

New member
../images/Emo183.gif היום בפרק........../images/Emo3.gif

שירצחו כבר את סימון הזה הוא קרציה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הזקן התאהב בהילדהההההההההההההה טוב גידו וויקו היוו את מזבלת הגועל
כמעט כל הפרק מריצה לא יכולה לצאת בשלום מהתאונההההההההההההההההההההה קומווווווווווווו היא יצטה ככה סתם??????????:p פאבלו ומריצה- שמישהי יסביר לי מה הלך זהו

אני יודעת מה קרה אבל בערך לא ממש...

פבלו התערב עם חבריםשלו על מריצה או משהו כזה,קיצר הוא הצליח להיות איתה,ואז היא גילתה שהוא איתה רק מתוך רחמים
(מניאק
) ואני לא ממש יודעת אם הוא אהב אותה קודם,אבל מה שכן זה שעכשיו הוא שרוווווווף עליה
והוא מנסה לאתר אותה,כי היא ואמא שלה יצאו לחופשה בגללו,וכמו שראינו מחר-הוא יבקש ממנה סליחה

למעלה