חוזרים לשגרה!

על ה@ש

New member
חוזרים לשגרה!

כן חזרנו היום אחרי האופרייה הנמשכת ונפסקת בינתיים לליגה שלנו! ליכולת הממוצעת של הקבוצות.....ולא משחקים ברמה ארופאית! לאחר מחצית ראשונה דיי משעממת עד מוות....האדומה שלנו עלתה מול פ"ת בטירוף וכבשה שני שערים יפיפיים! רק חבל ששביט עשה שטויות וכמעט אני חוזר ואומר כמעט ...שינה את מהלך המשחק אבל גם ב10 שחקנים היינו יותר טובים מפ"ת והיינו צריכים לסיים את המשחק ברביעייה בשקט רק חבל שפישונט ממשיך בשלו ושהוא משחק הקבוצה משחקת 12 מול 10 פישונט משחק תמיד לטובת היריבה! עד מתי זה יימשך התשובה נצורה אצל דרור כאשר פישונט יורד מהמגרש הקבוצה מתחילה לשחק טוב ולהבקיע.... ועוד מילה אחת בנושא מסוים שעשה לי רע! איפה הקהל האדום שהגיע בהמוניו למשחק מול צ´לסי? ואחרי ולמרות ההישג הגדול נעלם למה? ידוע שיש לקבוצה קהל מדוע הוא לא מגיע בהמוניו התשובות לא ידועות לי כנראה יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע
חבל הקהל הפתיע אותי היום לרעה...וכמובן גם את הקבוצה וחבל!

מחרוזת

New member
אמרתי לך

ולא פעם אחת,חרה מתקן(משום מה השרותים בשער 11 נראים הרבה יותר טוב), המחירים,לא כולם יכולים לרכוש מינוי בחבר,מה רע ב 40 ש"ח. אז תחשבו על זה. שלכם זקן שער 7 יאללה הפועל נשמה

האומנם הפועל בדרך הנכונה?!

שלום לכולם ראשית, ברכות לאוהדי הפועל לרגל הניצחון המופלא על צ´לסי. זה כבוד גדול לכדורגל הישראלי. שנית, לאור מה שאני עומד לכתוב נא לזכור כי מדובר אחרי הכל בספורט - וכמו שאתם וודאי יודעים - על אף מקומו החשוב בחיינו הוא מתגמד לעומת הדברים הגורליים שקורים במדינה ובאזור שלנו. לעצם העניין, נראה לי שלהפועל יש השנה קבוצה טובה אבל לא מספיק כדי לקחת אליפות. כמי שעוקב הרבה שנים אחרי הכדורגל בארץ, אני יכול לומר שלמעט מכבי חיפה, שאר הקבוצות לא ניחנות בחיזוק זר אמיתי, וכאן אולי מסתכמת הבעיה של הכדורגל שלנו. עם זאת אני חייב לציין שהשנה הפועל יותר חזקה במרכז השדה לאחר שאבוקסיס שב למועדון, וראיה לכך הוא הבישול היפה שלו בגול השני נגד צ´לסי. יחד עם כל מה שנאמר עד כה, אני לא יכול שלא להביא בפניכם עובדה שוודאי לא תסכימו איתה אבל לכן נדבר עליה כאן בפורום. מכבי יותר חזקה מהפועל וכפי שהטבלה אומרת מכבי צועדת בראש ועוד יש לך משחק חסר. נראה לי שאחרי המשחק מול נתניה הורבט יקבל יותר דקות ומכבי למרות הפציעות תבוא מוכנה לדרבי מול הפועל. בכל עמדה במגרש יש למכבי יתרון מול הפועל ועל זה בטח תחלקו עליי אבל עד לדרבי נשמע את תגובותיכם - ותוצאות הדרבי ידברו בעד עצמן. שתהיה לכולנו המשך עונה מרתקת ובהצלחה למכבי ולהפועל בגומלין.

נכון ולחלוטין לא נכון

קודם כל הפועל לא תיקח השנה אליפות. עד כאן לנקודות שבהן צדקת,נעבור לנקודות בהן אתה לא צודק. א)מכבי מבחינה פרסונאלית נופלת מהפועל. אלימלך יותר טוב מהליצן שטראובר,דומב עולה על שלח,גרשון עולה על ברומר/בן חיים,אנטבי עולה על בן דיין,בכר עולה על ודז´ינסקי,אבוקסיס והלמאי/דניס אונישנקו שווים לבנין וצרפתי/שן,נמני ודגו עולים על הקיצוניים של הפועל מילאן אוסטרץ וקלשצ´נקו עדיפים מ whoever משחקים היום בחוד של מכבי. אבל זה לא משנה שום דבר,מי שטוב באחד על אחד שילך לשחק טניס,מכבי קבוצה חזקה,אחת מ3 הקבוצות החזקות ביותר בליגה ויכולה ביום נתון לנצח את הפועל כמו שהיא יכולה ביום נתון להפסיד להפועל. נ.ב להפועל יש שני משחקים חסרים שאם היא מנצחת בשניהם ומכבי מנצחת במשחק ההשלמה שלה היתרון שלה על פנינו הוא רק שתי נקודות וזה לפני שהיא תתמודד עם אחת מהקבוצות הגדולות. בשנתיים האחרונות הוכח כבר שקבוצות לא תלויות בזרים כדי לקחת אליפות(בניון לקח את האליפות בכוחות עצמו בשנה שעברה,וגם בדאבל של הפועל שנה לפני הזרים לא היו יותר דומיננטיים,וכוכב האליפות האחרונה של בית"ר ירושלים היה בכלל בלם מקבוצה מבקעת בית שאן,שבלעדיו הייתה זוכה בקבוצה קבוצה שהכוכבים הגדולים שלה היו תקוה דומב וגרשון),ככה שגם השנה קבוצה יכולה לקחת אליפות בלי זרים דומיננטיים(הפועל או מכבי). נ.ב אם זה רק ספורט בשבילך תפרוש לבישול. הפועל תל אביב מעל לכל.

אין לנו מה להתלונן

אני בכלל הגעתי למשחק בהרגשה שהפועל הולכת להפסיד. הייתי משוכנע שאחרי ניצחון על צ´לסי אין סיכוי שהשחקנים יתייחסו ברצינות למשחק מול צפרדעי פתח תקווה. היה ברור שתהיה נפילת מתח במשחק כזה ולמרבה המזל זה התבטא רק ביכולת במחצית הראשונה ולא בתוצאה. במחצית השניה אחרי הכניסה של בן לוז הקבוצה כבר שיחקה טוב וניצחה את המשחק די בקלות. פישונט דווקא היה בסדר אתמול,וגם בכל המשחקים מאז מכבי חיפה, אבל יש לו כמה בעיות עיקריות: הוא איטי,אין לו כושר ל90 דקות והוא כבר לא השחקן היצירתי שיתן לך מסירה לגול/גול מכריע. מעבר לזה הוא עושה עבודה שקטה ואפורה,אבל בשביל זה יש את דניס הולמאי ואבוקסיס,בעמדה של פישונט צריכים שחקן יצירתי(בן לוז,אבי) ולא את פישונט שפשוט לא מתאים שם ולא תורם בכלום למשחק. כמות הקהל הייתה פשוט מביכה אתמול.בושה וחרפה שאחרי הישג עצום כמו זה שעשינו ביום חמישי כמות הקהל לא רק שלא עולה בהשוואה למה שיש בדרך כלל אלא להיפך. עצוב. פשוט עצוב.

בני12

New member
אני רק מקווה

שבגלל שההרחקה של אלימלך היתה על נגיעה מחוץ לרחבה ולא על משהו אחר אז ירחיקו אותו רק ממשחק אחד (למרות שזה לא האדום הראשון שלו) כי אם כל הכבוד לניר רחמין הוא לא השוער שאני רוצה לראות בדרבי.

למעלה