חוזרים לשבוע בצבא פנאן פנאן
כ כאילוו דה נה New member 31/7/05 #6 "ושלא תטריד לי שם קשיש" ../images/Emo6.gif סתם זה מהעייפות חחחחחחחחחחחח
כ כאילוו דה נה New member 31/7/05 #8 דיי הפרצוף הזה הורג אותי ../images/Emo69.gifחחחחח אני על טו מאץ' דיאט קוקה קולה לימון חחחחח
כ כאילוו דה נה New member 31/7/05 #12 אופטימיות זהו שמי האמצעי חחחחח סתם בכל דבר יש טוב ורע.. אבל בוא נגיד שלשתות מיץ שמכיל סוכר זה רע אין ברירה ... ודיאט זה גם יאמי :]]
אופטימיות זהו שמי האמצעי חחחחח סתם בכל דבר יש טוב ורע.. אבל בוא נגיד שלשתות מיץ שמכיל סוכר זה רע אין ברירה ... ודיאט זה גם יאמי :]]
כ כאילוו דה נה New member 31/7/05 #14 מים לא טעים ../images/Emo4.gif ו.... מיץ טבעי אני שותה בחדר כושר בדר"כ ואחרי האימון . זה מחזיר לגוף את האנרגיה שהוא איבד במהלך האימון. כן אני מהאוהבי בריאות ותזונה אני יודעת חחחחח
מים לא טעים ../images/Emo4.gif ו.... מיץ טבעי אני שותה בחדר כושר בדר"כ ואחרי האימון . זה מחזיר לגוף את האנרגיה שהוא איבד במהלך האימון. כן אני מהאוהבי בריאות ותזונה אני יודעת חחחחח
כ כאילוו דה נה New member 31/7/05 #16 בול!!! שיט חחחחח קיצור אני הולכת לישון :] מחר אני קמה ב- תאאאדאאאאם 8 !! כן רבותיי אירגנתי לעצמי שעה חופש אני בענניייייםםםם מרוב אושר חחחחחח לילה טוב
בול!!! שיט חחחחח קיצור אני הולכת לישון :] מחר אני קמה ב- תאאאדאאאאם 8 !! כן רבותיי אירגנתי לעצמי שעה חופש אני בענניייייםםםם מרוב אושר חחחחחח לילה טוב