שמחה שחזרת
ה היללי 2 New member 10/3/06 #59 הילההה(איזה מוזר לי לכתוב תשם שלי.. ) שמחה שחזרתתתתתתתתת.. היית חסרההה... ומסכנות שנידפקתם עם הפיפי והזבובים אבל חפיף.... ואיזה מסלול הייתם עם הביצה והקקי של החמורים??כי גם לנו היה קטע כזה בהתחלהה.......ואיזה רעים המלווים....
הילההה(איזה מוזר לי לכתוב תשם שלי.. ) שמחה שחזרתתתתתתתתת.. היית חסרההה... ומסכנות שנידפקתם עם הפיפי והזבובים אבל חפיף.... ואיזה מסלול הייתם עם הביצה והקקי של החמורים??כי גם לנו היה קטע כזה בהתחלהה.......ואיזה רעים המלווים....
H hila846 New member 10/3/06 #60 חחחח תודע נשמה...../images/Emo25.gif המסלול היה משהו עם ז' לא זוכרתת אתת השם שלו איך קראו למסול שלכם? למה המלווים רעים?
חחחח תודע נשמה...../images/Emo25.gif המסלול היה משהו עם ז' לא זוכרתת אתת השם שלו איך קראו למסול שלכם? למה המלווים רעים?
ה היללי 2 New member 10/3/06 #62 אם אני לא טועה..> זה זוויתן... והם רעים שהם צחקו עליכם וניחשו מי יצליח ומי לא.... אנחנו החזקנו בעצים עם טישו...ושמנו באמצע אבנים..
אם אני לא טועה..> זה זוויתן... והם רעים שהם צחקו עליכם וניחשו מי יצליח ומי לא.... אנחנו החזקנו בעצים עם טישו...ושמנו באמצע אבנים..
י יקיר15 New member 10/3/06 #64 שמח שחזרת ושנהנהתתת ../images/Emo3.gif אני רואה שהיה לכם טיול נחמד לגמריי ... העיקר שחזרת אלינו ושנהנתת =]]
שמח שחזרת ושנהנהתתת ../images/Emo3.gif אני רואה שהיה לכם טיול נחמד לגמריי ... העיקר שחזרת אלינו ושנהנתת =]]
ז זיוו2 New member 7/3/06 #19 שלוששששששש מאמייי ואיי כמה זמן לא דיברתיי איתךךך... מהה קורה? שמחה שחזרת והתגעגעתיי
י יקיר15 New member 7/3/06 #23 ברוכה השבהה גם המחשב שלי נהרסס נשרף לי הR-DISC ונמחקו לי כל התמונות שהיו לי במחשב וכל המסמכיםם וכל מה שהיה במחשב נמחקק
ברוכה השבהה גם המחשב שלי נהרסס נשרף לי הR-DISC ונמחקו לי כל התמונות שהיו לי במחשב וכל המסמכיםם וכל מה שהיה במחשב נמחקק
ח חלי 66 New member 7/3/06 #24 שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif באמת הרבה זמן לא היית מה קורה איתך