ברוך שובך מתוקה
ז זיוו2 New member 7/3/06 #9 שמחה שנהנת מאמי... ניראה לי היינו שם איך קוראים לאכסנייה הזאת?? משהו עם פ'?
ט טל ועדי1 New member 7/3/06 #11 ../images/Emo12.gifאת רצינית?הייתן ממש קרובות אלינו אנחנו גרות ממש קרוב לחוף דור...! ישנתם בטח ב"קוטג'ים" חח ככה קוראים להם..! דרך אגב זה החוף שאגמי הצטלמה בו לאינטימה!!!!
../images/Emo12.gifאת רצינית?הייתן ממש קרובות אלינו אנחנו גרות ממש קרוב לחוף דור...! ישנתם בטח ב"קוטג'ים" חח ככה קוראים להם..! דרך אגב זה החוף שאגמי הצטלמה בו לאינטימה!!!!
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 7/3/06 #12 יווו../images/Emo110.gif חוףף מהמממממם באמת יפה שם.. וקוראים לזה בונגלו נדמה לי צילמתי כמה יחד
E eynav16 New member 8/3/06 #28 זה החוף שיש חוף אחד בלי גלים ואחד עם גלים?????? הייתי שם מליון פעם אבל אני לא זוכרת טל ועדי אתן מחיפה?? נחמד...לא ידעתי הייתי בטוחה מאיזור ת"א... אני מאיזור חיפה חצי שעה נסיעה בערך אבל עדיין חיפה נחשב לקרוב אלי... כרגע אני לא בארץ בכלל אבל בעיקר שם הבית שלי
זה החוף שיש חוף אחד בלי גלים ואחד עם גלים?????? הייתי שם מליון פעם אבל אני לא זוכרת טל ועדי אתן מחיפה?? נחמד...לא ידעתי הייתי בטוחה מאיזור ת"א... אני מאיזור חיפה חצי שעה נסיעה בערך אבל עדיין חיפה נחשב לקרוב אלי... כרגע אני לא בארץ בכלל אבל בעיקר שם הבית שלי
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 8/3/06 #31 אינלייי שמץ.. יש מצב..../images/Emo110.gif טל ועדי יענו לך אנלא מבינה בזה
ט טל ועדי1 New member 8/3/06 #38 חח אין לי שמץ.. לגבי הגלים ../images/Emo6.gif אנחנו לא גרות בחיפה .. באיזור חיפה.. רבע שעה מהבית..! חוף דור זה חוף מאוד יפה ..!!
חח אין לי שמץ.. לגבי הגלים ../images/Emo6.gif אנחנו לא גרות בחיפה .. באיזור חיפה.. רבע שעה מהבית..! חוף דור זה חוף מאוד יפה ..!!
E eynav16 New member 10/3/06 #66 חוף הכרמל זה חיפה לא? חח אני לא יודעת...תאמת שהקריות חוף הכרמל טירת הכרמל הכל נחשב אצלי לחיפה... זה ממש מושב מושב?
חוף הכרמל זה חיפה לא? חח אני לא יודעת...תאמת שהקריות חוף הכרמל טירת הכרמל הכל נחשב אצלי לחיפה... זה ממש מושב מושב?
ט טל ועדי1 New member 10/3/06 #73 כן. דוקא כאן אצלנו אין פרות כמו אצל אגמוש אבל יש כאן חקלאים והמון בננות וגידולים חקלאיים..
E eynav16 New member 10/3/06 #74 נחמדד... אם תצטרכו השקיה תפנו אלי אבא שלי עובד במפעל השקיה ענק...כאילו הוא רק בברזיל אבל בארץ זה המפעל הראשי...בקיבוץ שלי
נחמדד... אם תצטרכו השקיה תפנו אלי אבא שלי עובד במפעל השקיה ענק...כאילו הוא רק בברזיל אבל בארץ זה המפעל הראשי...בקיבוץ שלי
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 7/3/06 #21 נופר../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif נראלי התבלבלת בשרשור.. חיחי לא קוראים לה נופר