חזרתייייייי../images/Emo24.gif
יאוו איך התגעגעתי
3 ימים היתי בלי מחשב
היה ממש ממש אחלה...
(בסוף בכלל הינו ברמת הגולן ולע בגליל
) והנופים היו פשוט מ-ד-ה-י-מ-י-ם
היום הראשון היה הכי כיף כי חצי מהכיתה היתה בביריה (זה יצא מזה דפוק שביריה יצא על היום הראשון של הטיול...
) ואז בקיצור הינו קצת בנות וזה ועשינו את נחל אל על (נראה לי משהו כזה..
) וזה היה מזה כיףף.. והמדריכה היתה מזה נשמה
ואז הגענו לאכסנייה (זה לע בידיוק אכסניה זה היה מלון כינר למי שמכיר
ואנחנו כאילו לא ישנו במלון ישנו בחדרים שבחוץ..) בקיצור אנחנו נדפקנו בחדר כי היינו מרוחקות מכולם וגם לחדר שלנו היה ריח של פיפי(
) והיה שם מלאנטלאפים יתושים זה היה פשוט דוחה
ולעע היה לנו מים חמים
והטלויזיה לא פעלה וגם הרדיו בקיצור מזה נדפקנו
אבל האוכל שם היה שיא הטעים
ואז הגיע הלילה בקיצור הלכנו לראות טלויזיה בחדרים שהיה בהם
וגם היתה שם עוד אולפנא אז התחלנו להתקשר אליהם ולשגע אותם כל מיני דברים ושאנחנו מהקבלה
היה מזה צחוקים...
ואז הלכנו לישון מזה מאוחר...
ואז היום השני... קמנו ב-6:30 והתחלנו להתארגן ואז הלכנו לא זוכרת לאן
אבל זה היה פשוט מהמם... אבל הסוף היה מעצבן כי היה מלא בוץ והחיילים שהיו שם היו מזה רשעים היה שם מין ביצה כזאת עם אבנים קטנות שהינו צריכים לעבור ואז הם כזה כל פעם הימרו על איזה בת אם היא נופלת או לא הם היו פשוט דוחים ואם בת נפלה אז הם צחקו עליה..
וגם הלכנו כזה במקום שעברו בו מלא פרות אז חברה שלי דרכה על החרא שלהם והיא מזה התעצבנה...
ואז שגמרנו את זה אז היה מים כאלה שיצאו ואז נכנסנו לשם וחברה שלי החילקה 3 פעמים ובפעם השלישית היא פתחה את הסנטר איזה מסכנה היא הייתה...
ואז הלכנו איתה למרפא ובנתיים קנו לנו ארטיקים וזה היה בשיא הקור וכל אחת אכלה איזה 2 ארטיקים..
ואז ביום השלישי הוא היה מזה מעפן כי ירד גשם ואז בסוף לעע עשינו את המסלול אז סתם הלכנו לאיזה מוזיאון (זה היה משעמם רצח!!
) ואז חזרנו הביתה...
וזהו היה מזה סבבה ואני מזה התגעגעתי
סורי על המגילה..
אתם לעע חייבים לקרוא
הילה אהה ותמונות צילמתי בפלא' אז אני צכ'ה להעבירלמחשב אז היום לעע יהיה וגם אתם כתבתם פווווווול
חחח סתם