../images/Emo19.gif
אני לא חושבת שפגעתי במשו או במישו כאן, לכל בנאדם יש גבולות שגם אני מציבה לעצמי.. זה שצחקנו אני ומיואשת לקצת , לא גלשנו למקומות אפלים. נכון שלחלק מכם פה זה חלק מ"הבית" שבו אתה שופכים את כל העובר עליכם ועל ליבכם אבל אפשר לחלק אותו גם בטיפ'לה חיוך על השפתיים להרגשה טובה. הנחמדות בעיניי היא: הנחמדות איננה תכונה של אדם זה או אחר אלא דרך חיים, וכבני אנוש הטרודים בחיי היום יום, אנו שוכחים לעתים כמה קל ליישם דרך חיים זו. הנחמדות איננה דת או כת, ואינה סותרת כל אמונה או דרך חיים לגיטימית אחרת בימינו, ועל כן כל אדם יכול וראוי לאמץ אותה ולנקוט בה. כל אדם יודע מהי הנחמדות למעשה, אך נגדיר באופן כללי כי הנחמדות היא 'לתת לזולת את התחושה שאתה מרוצה מן העובדה שהוא קיים' - זאת ללא קשר עם חילוקי הדעות הקיימים תמיד בכל מקום בו אנשים באים במגע. הדבר נראה אולי מובן מאליו, אבל נראה כי רוב האנשים אינם נוקטים בנחמדות בצורה מספקת, ומטרתנו היא לגרום לכמה שיותר אנשים להפנים את הנחמדות באופן עמוק ככל האפשר. הנחמדות איננה ויתור על ה"אני" אלא להיפך: היא מחזקת את האוחז בה וקובעת כי להיות נחמד זה להיות מאושר. שיהיה לכם לילה טוב