חוזרים ללימודים

m i c h a l i

New member
חוזרים ללימודים

כמה אתם אמורים לשלם? איזה שולחן מתאים לגיל הילד? השוואת מחירים של ילקוטים... ( אגב תיק שמופיע בכתבה ועולה 220 ש"ח נקנה אחרי סקר מחירים ב 150 ש"ח. אמנם דוגמא של שנה שעברה (פו הדוב יצא מהאופנה?) אבל עדיין אותה איכות... שווה להשוות מחירים הפערים מאד משמעותיים. פרטים נוספים בכתבה

אiסי

New member
תודה על המידע ../images/Emo45.gif

גם אני עושה חקר מחירים ולו בגלל העובדה שאני אחר כך מתרגזת כשאני רואה יומיים אחרי שקניתי משהו שהוא עולה בחנות אחרת כמעט חצי ...

מיואשת3

New member
יש לייי......

אחלה תגובה לכותרת שלך סרדין אבל שלא יגידו שאני מקלקלת אותם.

לשלוח לך במסר את התגובה שלי?

הוא יתעלף אם ישמע

m i c h a l i

New member
אז אולי באמת ../images/Emo4.gif

אפשר להעביר את כל הצחוקייה לצ'ט. אני מבקשת לא להפוך כל שירשור לצ'ט. אפשר לפתוח שירשור OFF ושם לפרוק עול. והתגובה היא לא רק למיואשת אנא שימרו על כללי הבית

מיואשת3

New member
../images/Emo12.gifמה כבר אמרתי.?

אני נכנסת לדום שתיקה החל מהרגע ..סורי אם גרמתי לבעיה.

../images/Emo19.gif

אני לא חושבת שפגעתי במשו או במישו כאן, לכל בנאדם יש גבולות שגם אני מציבה לעצמי.. זה שצחקנו אני ומיואשת לקצת , לא גלשנו למקומות אפלים. נכון שלחלק מכם פה זה חלק מ"הבית" שבו אתה שופכים את כל העובר עליכם ועל ליבכם אבל אפשר לחלק אותו גם בטיפ'לה חיוך על השפתיים להרגשה טובה. הנחמדות בעיניי היא: הנחמדות איננה תכונה של אדם זה או אחר אלא דרך חיים, וכבני אנוש הטרודים בחיי היום יום, אנו שוכחים לעתים כמה קל ליישם דרך חיים זו. הנחמדות איננה דת או כת, ואינה סותרת כל אמונה או דרך חיים לגיטימית אחרת בימינו, ועל כן כל אדם יכול וראוי לאמץ אותה ולנקוט בה. כל אדם יודע מהי הנחמדות למעשה, אך נגדיר באופן כללי כי הנחמדות היא 'לתת לזולת את התחושה שאתה מרוצה מן העובדה שהוא קיים' - זאת ללא קשר עם חילוקי הדעות הקיימים תמיד בכל מקום בו אנשים באים במגע. הדבר נראה אולי מובן מאליו, אבל נראה כי רוב האנשים אינם נוקטים בנחמדות בצורה מספקת, ומטרתנו היא לגרום לכמה שיותר אנשים להפנים את הנחמדות באופן עמוק ככל האפשר. הנחמדות איננה ויתור על ה"אני" אלא להיפך: היא מחזקת את האוחז בה וקובעת כי להיות נחמד זה להיות מאושר. שיהיה לכם לילה טוב

m i c h a l i

New member
שקטה ../images/Emo24.gif

את מוזמנת להישאר בשמחה רק הקפידו לשמור על כללי הפורום והודעה זו לא מיועדת אישית אליך... את שהיה לי לומר לך שקטה אמרתי במסר

L M A E

New member
פו הדב לא יצא מהאופנה!!!!!!!!!!!!

ולא יצא לעולם!!!!!!! פו מלך!!!

למעלה