חוזרים ללימודים!

ליאני2

New member
חוזרים ללימודים!

אז מה אתם חושבים על כך שרבע שעה לפני הצלצול מודיעים שצריך לחזור? ((אני כאן בבית סיפרי בשעתיים חופשיות =], לפני כמה דקות הגעתי אחרי שבשמונה בבוקר העיר אותי גל טלפונים/סמסים מעצבנים על כך שיש בצפר ואם אני באה או לא... כמובן שאני לא רציתי ללכת אבל אחותי הקנאית החליטה שלשכנע את ההורים שלי שכולם יבוטו ושרוצים והכל... נאאכסס קיצר...))

oriane5

New member
אני לא באתי היום..

לא הייתי מוכנה לזה לא נפשית ולא פיזית גם אותי העירו רבע שעה לפני הצלצול ולמי יש כוח למהר להתארגן והכל פשוט לא הלכתי!

McMuffin

New member
לא הלכתי לביה"ס../images/Emo115.gif../images/Emo203.gif

לא בגלל שלא רציתי (למרות שלא רציתי
) בגלל שאני חולה =[ אמרתי לחברה שלי להגיד למחנכת שלי את זה אז היא לא התקשרה אליי לשאול איפה אני
היא התקשרה לכמה מהחברות שלי שהחליטו לא ללכת.. אני מניחה שאני אחזור לביה"ס ביום ראשון, עד אז אני יהיה מוכנה פיזית ונפשית

TaMiRMo

New member
תרגישי טוב!

גם אני הייתי קצת חולה אבל יותר בסוף השבוע שעבר ובתחילת השבוע אז הלכתי היום.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלנו לא היה בצפר../images/Emo3.gif

כי היום הזה נקבע כיום גשר כבר בתחילת השנה.. ככה שחוזרים ללמוד רק בראשון

D e l i l a h

New member
קמתי היום ב7../images/Emo122.gif

וראיתי בחדשות שיש בצפר
אז הלכתי לבצפר והייתי כ"כ עייפה כל היום
איזה באסה שיש בצפר

LindZiv Cohan

New member
בעע../images/Emo119.gif

אמא שלי העירה אותי ב7 ורבע, כדי שאני אבדוק בעצמי אם לומדים או לא. הודיעו ב7 וחצי בערך, ובשמונה כבר הייתי צריכה להיות בתחנה... קשה קשה.
לא נורא לפחות היה לי חלון
מוזר לי ללכת לביצפר פתאום

xX DaNa Xx

New member
../images/Emo108.gif יווו איזה מעצבן זה בצפר!

טוב הרבה זמן לא הייתי כאן.... ניסיתי לנצל את השביתה עד תומה :] וואי בצפר כזה עצבוןן העירו אותי בפלאפון לשאול אם אני באה ואז התחלתי לבדוק אם יש ואז כל שנייה טלפון ואז אמרו שיש בצפר והלכתי והיה כזה משעמםםםםםם ZZZZZ וכאילו היו מלא שלא הגיעו ואני שונאת בצפר!

TaMiRMo

New member
אני הלכתי בכל מקרה הבית ספר שלי לא שבת

אוף הרגשתי ממש גרוע לחזור רק הגעתי והרגשתי את הבאסה הזה של בית ספר ועוד לחשוב במעכשיו אין חופשים ממש ואין שביתות ככה באמצע זה לימודים עד הסוף
לא נורא לפחות סוף השבוע הגיע ויתן קצת כוחות להמשך השבוע הבא.

למעלה