חוזרים להתאמן

kooltiras

New member
חוזרים להתאמן

שלום לכולם, דבר ראשון, אני חייב לציין שזה פורום מדהים, קראתי והחכמתי, עושה רושם שיש פה אחלה אנשים אני רק לא מבין איך לא עליתי על הפורום קודם... אז ככה, אני בן 23, חזרתי לא מזמן מטיול ארוך מאוסטרליה, והחלטתי לחזור להתאמן התאמנתי במשך 3 שנים בטאיקונדו... חשבתי על כיון של אומנות לחימה יותר רכה משהו בכיון של ג'ודו או BJJ. אני מחפש קבוצה ששמה דגש יותר על האומנות הקלאסית ופחות על הפן התחרותי אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על קבוצות באזור ת"א (עדיף צפון ת"א
) המון תודה נ.ב. לצערי המחשב המקרטע שלי לא מסוגל להריץ את החיפוש כמו שצריך אז אני מתנצל מראש אם שאלתי שאלה שנשאלה כבר מיליון פעם

חייב להיות בצפון?

בתל אביב יש לך את שלמה דוד שמלמד ג'ודו קלאסי ולא תחרותי (וגם קראטה וגם קורינדו אייקידו). לא יצא לי להתנסות אבל **כל** מי שאני מכיר אומר עליו רק דברים טובים. מעבר לכך, יש לך את קבוצת ה BJJ של חים פאר שמתאמנת באונ' תל אביב ואפילו תוכל לשמוע על ההתרשמות של אמילי ב מהשיעור האחרון. האם רק קרקע מעניין אותך? או גם דברים בעמידה?

kooltiras

New member
תודה על התגובה

קרקע מעניין אותי מאוד לא יצא לי להתנסות בזה כמעט בכלל בעקרון צפון ת"א זה קרוב לבית - מעבר לזה אין לי סנטימנטים מיוחדים למקום
ובקשר לBJJ: ההתרשמות היחידה שלי מהאומנות היתה מבחורה איטלקית שטיילתי איתה וממה שקראתי כאן, אז יתכן מאוד שלא הבנתי נכון
אבל התרשמתי שזה דומה מאוד לג'ודו שוב המון תודה נ.ב. אני אשמח לקבל contect info אם יש

amir_aikido

New member
פרטים נוספים על שלמה דוד

אני תלמיד של שלמה דוד לקורינדו אייקידו כבר כ-15 שנה, ומאוד ממליץ עליו. לפחות לדעתי, שווה לך "להרחיק" ולנסוע עד מרכז ת"א (איזור תחנה מרכזית) על מנת ללמוד ממנו (יש לנו בקבוצה תלמידים שמגיעים מאיזור קיסריה / חדרה). שלמה מלמד 3 אמנויות לחימה נפרדות, שבהן הוא התמחה מעל 30 שנים: קורינדו אייקידו, קראטה וג'ודו. הלימוד בכל אחת מהאמנויות הוא בגישה מסורתית וקלאסית ולחלוטין לא תחרותית. גישת לימוד זו נובעת מהחלטה ששלמה קיבל ולא מחוסר ידע, ובכל זאת אם אתה מחפש מורה תחרותי, אני אמליץ לך לחפש מורה אחר. אני מאוד ממליץ לך לבוא ולשוחח עם שלמה, ואז לצפות בשיעורים באמנויות שמעניינות אותך. שים
קורינדו אייקידו שונה למדי מסגנונות האייקידו האחרים, ולכן, אל תניח שאם ראית מורה אחר לאייקידו - כיסית את כל התחום. אישית אני מאוד ממליץ ללמוד קורינדו אייקידו אצל שלמה אני מצרף מספר קישורים עם פרטים נוספים: המלצה על שלמה עם הסבר על קורינדו אייקידו (יש שם קישורים להמלצות ופרטים נוספים) חוויות ממפגש פורום 6 שנערך אצלינו בדוג'ו, בהודעות תוכל לקרוא את ההתרשמות של הרבה חברים בפורום שמתאמנים באמנויות לחימה אצל מורים אחרים. אני מקווה שאתה לא מרגיש יותר מדי עמוס מכמות החומר שבקישורים
ו
בכל מקום שתרצה. אמיר אמיר את מפגש

lironmarko

New member
רכה BJJ

פגישה עם גוזלי זה כמו ניחוח של לוונדר.... חחח ידידי BJJ זה אומנות חזקה ביותר עם קווים מנחים של זרימה + כח כשצריך בהצלחה בחיפושים !!

eladי

New member
הריח תלוי בדאודורנט ../images/Emo13.gif

BJJ ללא ספק אמנות לחימה לא הכי רכה בעולם (אבל מדהימה, זה כן).

אמנות קלאסית בצפון תל אביב?

יש לפחות שלושה סוגי קונג פו שאני יודע עליהם. אחד מהם הוא הקבוצה שאני מדריך: הנה האתר. גם האחרים אמורים להיות טובים (לא התנסיתי בהם) - מומלץ לנסות. בנוסף בבית יהודי בסרביה יש BJJ ויש גם אייקידו - באוניברסיטה.

yonik

New member
אם אתה מעוניין בג'ודו יש 2 קבוצות

קבוצות מאד מומלצות באזור שלך, חפש הודעות של משתמשים בשם בודוקאן ו userשכותבים בפורום אומנויות לחימה קלאסיות.

usr

New member
קבוצת ג'ודו ברמת אביב

העונה על דרישותיך נמצאת במרכז הקהילתי ברחוב חיים לבנון 37. שעות האימונים יום ג' 20.00 יום ו' 15.00

usr

New member
תגיע ותציג את עצמך

שם המאמן : יוסי אברמוביץ

amir_aikido

New member
משהו על המלצות בפורום

מצורפים מספר קישורים להודעות שממליצות על "התייחסות נכונה" להמלצות בפורום.

למעלה