חוזרים לבקו"מ

s h o o s h a

New member
חוזרים לבקו"מ

נתונים: חיילת שהתגייסה לקורס איכותי במסגרת חיל משטרה צבאית ועמדה לרשותה האופציה לפרוש אם תרגיש שאינה מסוגלת להמשיך אותו עד סופו. כיום: מבקשת אכן לפרוש ואם תאושר בקשתה, תוחזר לבקו"מ. שאלה: האם החזרתה לבקו"מ עשויה לתת לה הזדמנות חדשה לבחור חיל/ תפקיד/ קורס חדשים על פי מנילה חדשה שתסופק לה? לחיילת קב"א מאד גבוה. במידה ולא, מה האופציות העומדות לרשותה? אודה לכל תשובה שתוכל לסייע בידה להתכוונן לתפקיד שיהלום את כישוריה.

oshiko

New member
נראה לי שכן

זו מטרת ההחזרה לבקו"ם - מעבר יחידה. זו רק תחנת בינים. לאו דווקא מנילה - כנראה פגישה עם קצין מיון. סיכויים יותר טובים לקבל מה שהיא רוצה לעומת מלש"בית שממלאת מנילה.

שויו

New member
shoosha

אהלן. איך עושים דבר כזה ומצליחים לחזור ממשטרה צבאית לבקו"ם? הבן שלי שובר את הראש כבר חודשיים ולא מצליח למצוא פתרון. החיל הזה נראה כמו משהו חד-כיווני עם הכיוון לבפנים וזהו! הוא לא מפסיק לבקש לצאת, הקורס ממש לא הולם את יכולותיו והפתרון שהציעו לו שם הוא ללכת לקב"ן ולהוציא פרופיל 45 נפשי. ולזה הוא לא מוכן! איזה מין פתרון זה??????? הוא רוצה לשרת ולתרום! אשמח לכל פיסת מידע ממך.

סמדר בנ

New member
חזרה לבקו"ם

לתפקידים הדורשים מיון קד"צ אצל בנות לא ניתן להגיע, עד כמה שידוע לי, מתוך השירות, אלא אם במקרה ובמזל בדיוק חסרה מישהי לקורס מסוים והנתונים מתאימים. כן ניתן להתנדב לתפקיד לחימה הפתוחים בפני בנות, גם בזמן השירות. אני משערת שבתפקידים כל"צ היא יכולה לבקש מה שנראה לה הכי אטרקטיבי- זה כמובן תלוי מתי היא יוצאת מהקורס. גם לתפקידי כל"צ היותר טובים - אלו שעוברים קורס בשביל לשרת בהם, מיועדים מראש, אפילו שהמלש"ב לא יודע זאת. אני לא מאמינה שיתנו לה מנילה חדשה - המשמעות היא המתנה של כמה חודשים לכל תהליכי המיון. כדאי שהיא תהיה מוכנה לכך שישבצו אותה במה שיהיה רלוונטי באותו זמן. זה מצער אבל מרבית הסיכויים לשיבוץ טוב הם לפני הגיוס, בזמן המיונים. בכל זאת, אני מקווה שמה שכתבתי יופרך והיא כן תגיע למשהו טוב
.

למעלה