טחחח מכוערת
S Stinki Winki New member 21/8/06 #269 לאה../images/Emo2.gif תביאי לי את האתר פעם מצאתי אתר עם כל הפוקימונים בתלת מימד אבל אני לא מוצאת אותו שוב
לאה../images/Emo2.gif תביאי לי את האתר פעם מצאתי אתר עם כל הפוקימונים בתלת מימד אבל אני לא מוצאת אותו שוב
S Stinki Winki New member 21/8/06 #228 רק לי אין יומן? הו הכל כאן כ"כ מיוסר נמנמ. אני שונאת את הארנבים המחייכים האלה הם מעצבנים אותי. וגם את happy tree friends אם ככה קוראים לזה. הו פוקימון3>
רק לי אין יומן? הו הכל כאן כ"כ מיוסר נמנמ. אני שונאת את הארנבים המחייכים האלה הם מעצבנים אותי. וגם את happy tree friends אם ככה קוראים לזה. הו פוקימון3>
P PurePurple New member 21/8/06 #229 גמאני אני שונאת את הארנבים ואת הפי טרי פרנדס אבל זה עדיין מצחיקXD
ש שושה היפיופה New member 21/8/06 #231 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהחיות האלה שמתות כל הזמן? הן ממש מגעילות! מי המעוות שצייר את זה?!
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהחיות האלה שמתות כל הזמן? הן ממש מגעילות! מי המעוות שצייר את זה?!
B BiDriL New member 21/8/06 #235 ../images/Emo176.gifבלי יומן זה לא כיף, היומן שלי מתמלא תוך יום בהתכתבויות ודיוקנים של מורות
S Stinki Winki New member 21/8/06 #267 כשיש לי אני לא מוצאת מה לכתוב בו ורובו נשאר ריק למעט ימי הולדת... להתכתבויות יש אחורה של מחברת בכל מקרה יש לי יומנון קטן לדברים הכרחיים
כשיש לי אני לא מוצאת מה לכתוב בו ורובו נשאר ריק למעט ימי הולדת... להתכתבויות יש אחורה של מחברת בכל מקרה יש לי יומנון קטן לדברים הכרחיים
M Mr Cookie Monster New member 21/8/06 #258 גם לי אין, כבר כמה שנים ../images/Emo3.gif. הו ג'יגליפאף!
ג גינגימניה New member 21/8/06 #268 אצלי הבית ספר מביא יומן לא יומן משו משו, אבל יומן די נחמד בתחילת השנה אני משקיעה ביומן...אח''כ פחות ובסוף השנה היומן נראה ממש אחרת..
אצלי הבית ספר מביא יומן לא יומן משו משו, אבל יומן די נחמד בתחילת השנה אני משקיעה ביומן...אח''כ פחות ובסוף השנה היומן נראה ממש אחרת..
צ צב אתלטי New member 21/8/06 #273 אצלינו גם מביאים יומן אבל הוא מתפרק + אז אחרי שנתיים של סלוטייפ החלטתי לקנות יומן בכל מקרה.
ג גינגימניה New member 21/8/06 #274 חחח..אני לא קניתי יומן מאז כיתה ז' הם עושים יומן חמוד, אז אני משתמשת בו..