חוזק חבית בישראל!

מני.ת

New member
וואלה,

למרות שבפרוש כתוב בכותרת ההודעה ״חוזק חבית בישראל״, אני דווקא ראיתי את הפסקה האחרונה בתוכן ההודעה ״אז מה החוזק חבית שלכם לחורף?״ ולכך התייחסתי.
לי שרשור כזה מאד מגרה את החשק לגוון. מאחר וברוב הלילות אני שותה את אותם הדברים, שרשור כזה שמעודד אותי לעשות ״ספירת מלאי״ מביא אותי לטעום מדברים שלא נגעתי בהם מזמן.
תוך כדי הסתכלות שניה ושלישית בשרשור, אני מגלה עוד ועוד בקבוקים שאפילו לא ציינתי ברשימה ונעלמו מהרדאר שלי וברור לי שאתייחס אליהם גם בטעימות.

אגב, מה תגיד על סרג׳ שהרוב המוחלט של הטעימות שהוא עורך, לא נמצא בהשגה של כמעט אף אחד אחר? מה התועלת שאתה מוצא בקריאת בלוג הטעימות שלו והאם נראה לך שהמטרה שלו בפרסום הבלוג היא בכדי להראות כמה שהוא מקושר?...

foodnwine1

New member
כמובן שלא.

אין כל פסול בכתיבה על ויסקים נדירים, רק שלפי הבנתי פה מטרת השרשור פה היתה ויסקי בח"ח שזמין בישראל...
לכן לא פירטתי עוד כמה עשרות בקבוקים על המדף שלי, כי זה לא היה ההקשר לטעמי.

אם לא, אז לא. אם זה מה שכולם רוצים, יאללה. לכו על זה

מני.ת

New member
OK

tun 1401
PC 6,7,8
באמת לא צריך לעשות עניין גדול משרשור שהולך לכיוון אחר מהיעוד המקורי שלו, במיוחד אם הוא תורם במשהו ולמישהו.
במקרה הספציפי הזה, השרשור הזה, לפחות אצלי תרם המון, כמו שציינתי קודם.
ואני דווקא מאד מעוניין לראות את הרשימה שלך. יתכן שישנם דברים שאתה מחזיק שיעניינו אותי וארצה לשאול אותך לגביהם, זה בהחלט דבר חיובי שגם יכל לצאת מהשרשור.

down under

New member
מצטרף בכל פה לדבריך, מני

והייתי יותר מאשר שמח לקרוא את תכולת הבקבוקים של ויסקי בחוזק חבית (ובכלל) שיש לגל (food&wine) בספרייתו הפרטית.

אילן די

New member

נכון שהשרשור הלך לכיוון אחר, ובאמת לא כתבתי כדי להוכיח משהו אלא פשוט התיישרתי עם אחד הפוסטים שמעלי אבל אני אישית אוהב לקרוא מה אנשים שותים ואם זה מעניין אותי, לשאול לדעתם לגבי בקבוק מסויים.

למעלה