חוזלי......

gugi-גוגי

New member
חוזלי......

את לא כאן.. יש דמעות. ליבי הרוס!! נפשי נאכלת. הנשמה שלי רצוצה. בלעדיך אני שישית בנדם... תני אות חיים. I LOVE YOU KAPARA ( גוגי.. על סף איבוד אשתונות טוטאלי..!!!)

gugi-גוגי

New member
אני בשלביי התרגעות אהובתי

בוקר טוב לך מה המצב? לא חיה!!! יום מופלא לך !!!

gugi-גוגי

New member
אוףףףף

את רוצה שאפסיק לנגן??? ומה יום שובב??? אחד רציני כמוני יום שובב??? תביאי נישוק נו...!!! גוגי שלך. שלך???

gugi-גוגי

New member
נתראה בערב !!!

אם תגמר לי הסוללה בפלפון אל תלחצי!! אני יאסוף אותך בערב בשעה שקבענו!! בי חמודה!!

ה-שונית

New member
מזל טוב ....

חשבתי שהסשיין הזה לעולם לא יגמר... תודה מקרב לב שונית נ.ב. להבא... תקחו את המואה מואה שלכם למקום יותר אינטימי מלכתחילה....

gugi-גוגי

New member
תודה...

מביט מסביב.. תגלית אדירה. גיליתי להפתעתי שאני לא בסלון ביתך!!! נ.ב. המואה מואהה ישאר כאן כל עוד נחשוק במואאים... שכנעת אותי שזה המקום הכי רומנטי ואינטימי!!! תודה.

ה-שונית

New member
הייתי מציעה לכם את סלון ביתי....

מקום אינטימי לכל הדעות... אבל אני נמצאת בו יומם וליל... אז אולי בעצם לא! ועכשיו ברצינות... שמחה ככל שאהיה לנוכח אהבתכם המתגבשת... יש אמצעים אחרים להעביר מסרים אינטימיים, שכשמם כן הם... בינו לבינה (ולא בינו לבינה לבין כל העולם). ותחשבו על זה... שונית

gugi-גוגי

New member
שונית...

ניפחת לנו את האגו... תביני.. אנחנו כולה זוג אוהבים לא פסיכולוגים.. צר לי לאכזב אותך!!! וסליחה אם נפלה טעות. יש כאן אחרים שמטפלים לא רע בכלל...!!!

את מעדיפה מלחמות מילוליות?

או שנינויות משמימות כשהן עוברות את גבול הטעם הטוב? ועוד שאלה קטנה, מישהו שם אותך לשופט, מפקח, מבקר? שונית, כל אחד יאמר את שעולה על רוחו, ואם לא לרוחך תמיד תוכלי להתעלם. מקווה שלא פגעתי..לא זו כוונתי.

למעלה