חוזים רוחניים

Curious

New member
חוזים רוחניים ../images/Emo63.gif

חברים שלום, אני חדשה כאן ויש לי שאלה שעדיין מעסיקה אותי. כיצד כורתים חוזה רוחני בצורה מודעת, חוזה הקושר בין גורלם של אנשים לאורך גלגולים? האם הבטחתם של שני אנשים האחד לשני, להיות יחדיו לא משנה מה יקרה, הנו חוזה רוחני? כיצד יתקיים חוזה שכזה לאור הנוסח הנ"ל? תודה וחג פורים שמייח

אם הכוונה טהורה, אני מניח שכן

אני גם יודע ששבועה יכולה לעבור בין גלגולים. אבל למה שתעשו דבר כזה לעצמכם? אתם עלולים לכבול זה את זה גם במצבים שתרצו כבר חופש אחד מהשני.

Curious

New member
שאלה טובה מאוד

מכמה וכמה סיבות... תלוי בכל מיני נסיבות, למשל: אהבה שלא מצליחה להתממש מגלגול לגלגול... או נשמות שלא מצליחות לממש את יעודן וחיבורן... או מאידך, אהבה שמתממשת ומעוניינים שהיא תמשיך להתממש.. או נשמות יקרות החוות חיבור מופלא בגלגול הנוכחי, ומעוניינות לשמור אותו הלאה...

אז אולי החוזה כבר קיים?

בכל מקרה, רצוי לשתף את העצמי הגובה, להקשיב לאינטואיציות, לא רק ללכת עם הרצון של האגו.

יש כל מיני חוזים רוחניים

טקס הנישואין הוא אחד מהם. חותכים את כפות הידיים ותוקעים כף זה כמו שבועה לידידות אמת והגנה אחד על השני. (זה נהוג בין גברים) עירבוב דם משני אנשים או יותר בספל יין ולגימה של כולם ממנו. יש אומרים כי בסעודה האחרונה של ישו הוא הגיש ל12 השליחים מדמו ומבשרו. זה לצורך תקשור איתם לאחר מותו. יש עוד הרבה אלה רק דוגמאות. מיקי הקורא

Curious

New member
זה אחד הדברים שאני מנסה להבין

יתכן ישנם חוזים שאני מודעת לכך שכבר קיימים... יתכן וישנם כאלו שאינני מודעת לקיומם - והייתי רוצה להיות... וישנם כאלו שעוד לא קיימים - והייתי רוצה לכרות אותם...

למעלה