RSI זה לא נייר-ערך. אין עליו חוזים עתידיים.חוזים על הRSI היכן רואים?
בזמנו הביא כאן מישהו קישור לכך שהחוזים העתידים היו נמוכים , מענין אם עדין כך או חל שינוי
יתכן וזכרוני מתעתע. אך חוזים יש גם על מדדיםRSI זה לא נייר-ערך. אין עליו חוזים עתידיים.
חוזים על איזה מדד אתה מחפש?יתכן וזכרוני מתעתע. אך חוזים יש גם על מדדים
ולא רק נירות
RSI=relative strength index?יתכן וזכרוני מתעתע. אך חוזים יש גם על מדדים
ולא רק נירות
תראו תשמעוRSI=relative strength index?
זו פשוט נוסחא שלוקחת את המחירים של הני"ע בX תקופות האחרונות ומכניסה לתוך משוואה ומוציאה מספר בצד השני. אין על זה שום חוזה עתידי.
אם הכוונה אלי- דיברתי על VIX, לא על RSIתראו תשמעו
לפניט זמן מה היה כאן מישהו שכתב על ציפיות המדד העתידי של ה RSI בארה"ב (כמדומני זה היה באמצעות חוזה עתידי אך יתכן בכל צורה אחרת) המממ...... נידמה לי היה זה אסף השאלה עוסקת היכן ניתן לראות ציפיות הסוחרים לגובה המדד בעתיד
צודק! כונתי ל VIX! (לא RSI - טעות)אם הכוונה אלי- דיברתי על VIX, לא על RSI![]()
כן, תיארתי לעצמי...צודק! כונתי ל VIX! (לא RSI - טעות)
אסף לטעמי הפערים מלמדים על הציפיות לגבי העתידכן, תיארתי לעצמי...
נכון, יש חוזים על מדד VIX. למעשה VIX זה שם כללי למדד תנודתיות של מדד ראשי אחר, כיום מחושבים מדדי VIX להמון מדדים בעולם ועל חלקם יש חוזים עתידיים, למשל על התנודתיות של מדד DAX של גרמניה. אני מנחש שאתה מתעניין בVIX של ארה"ב על מדד S&P500. יש חוזים ואופציות על המדד הזה, הם ניסחרים בבורסת CFE של ארה"ב. צריך מאוד להיזהר איתם. רוב החוזים בעולם (על מדדי מניות או אגחים או מטבעות או מניות וכו')- עוקבים אחרי המדד שלהם (בגילום ריבית ודיווידנדים) אבל כאן מדובר בחוזים שלא עוקבים אחרי המדד אלא אחרי הציפות של הסוחרים למה שיקרה למדד בהמשך/בפקיעה. ולכן הרבה פעמים אתה תראה פערים גדולים בין המדד לחוזה שלו, כי הסוחרים צופים שבהמשך המדד יעלה או ירד משמעותית. לדוגמה כשהVIX היה גבוה בסביבות 70-80 היה פער של מעל 30% בין המדד לחוזה הקרוב! כיום הפערים נעים באזור 5-10% אבל זה תלוי בתקופה שאתה בודק. יש עוד המון מאפיינים לחוזים האלה שקצת שונים מחוזים אחרים, אז ללמוד אותם טוב ולגשת אליהם נורא בזהירות! מצורף לינק מאתר הבורסה CFE .
נו זה בדיוק מה שכתבתי!אסף לטעמי הפערים מלמדים על הציפיות לגבי העתיד
מכאן ההתענינות ציפיות לא חיבות להתגשם אבל לטעמי הן נתון חשוב
אסף מכל האפשרויות שם מה אני צריך לראות?כן, תיארתי לעצמי...
נכון, יש חוזים על מדד VIX. למעשה VIX זה שם כללי למדד תנודתיות של מדד ראשי אחר, כיום מחושבים מדדי VIX להמון מדדים בעולם ועל חלקם יש חוזים עתידיים, למשל על התנודתיות של מדד DAX של גרמניה. אני מנחש שאתה מתעניין בVIX של ארה"ב על מדד S&P500. יש חוזים ואופציות על המדד הזה, הם ניסחרים בבורסת CFE של ארה"ב. צריך מאוד להיזהר איתם. רוב החוזים בעולם (על מדדי מניות או אגחים או מטבעות או מניות וכו')- עוקבים אחרי המדד שלהם (בגילום ריבית ודיווידנדים) אבל כאן מדובר בחוזים שלא עוקבים אחרי המדד אלא אחרי הציפות של הסוחרים למה שיקרה למדד בהמשך/בפקיעה. ולכן הרבה פעמים אתה תראה פערים גדולים בין המדד לחוזה שלו, כי הסוחרים צופים שבהמשך המדד יעלה או ירד משמעותית. לדוגמה כשהVIX היה גבוה בסביבות 70-80 היה פער של מעל 30% בין המדד לחוזה הקרוב! כיום הפערים נעים באזור 5-10% אבל זה תלוי בתקופה שאתה בודק. יש עוד המון מאפיינים לחוזים האלה שקצת שונים מחוזים אחרים, אז ללמוד אותם טוב ולגשת אליהם נורא בזהירות! מצורף לינק מאתר הבורסה CFE .
אוקייאסף מכל האפשרויות שם מה אני צריך לראות?
לא מכיר את המונחים באנגלית ):
מה מטרת הנוסחה הזאת?RSI=relative strength index?
זו פשוט נוסחא שלוקחת את המחירים של הני"ע בX תקופות האחרונות ומכניסה לתוך משוואה ומוציאה מספר בצד השני. אין על זה שום חוזה עתידי.
הכוונה ל-RSI, מה היא מנסה לבדוק?מה מטרת הנוסחה הזאת?
זה מתנד מומנטוםהכוונה ל-RSI, מה היא מנסה לבדוק?
RSIהכוונה ל-RSI, מה היא מנסה לבדוק?
יש מדדים ויש מדדיםיתכן וזכרוני מתעתע. אך חוזים יש גם על מדדים
ולא רק נירות
כוונתי ל VIXיש מדדים ויש מדדים
יש מדדים של מניות (כמו SP500) שזה בעצם ממוצע של סל 500 מניות ויש מדדים כללים (נוסחאות) כדוגמת מדד RSI שניתן לעשות בהם שימוש בכל מוצר אותו מנתחים (גם מוצר כמו מדד SP500). לפני תחילת המסחר בארה"ב הרבה פעמים שומעים ברדיו או קוראים באינטרנט ש- "החוזים העתידיים על מדדי המניות המרכזיים בארהב מרמזים על ירידות שערים בתחילת יום המסחר". האם לזה התכוונת?
מדד הפחד כפי שנהוג לקרוא לוכוונתי ל VIX
אין לי שום מושג מדוע נכתב RSI
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.