חוזה שכירות

l i ran

New member
חוזה שכירות

שלום, אני משכירה את הדירה שלי והשוכר הוסיף את הסעיף הבא לחוזה: מבלי לגרוע מהאמור לעיל, היה וצד יתריע בפני הצד השני על הפרת ההסכם ו/או על אי קיומו של איזה תנאי ו/או התחייבות הכלולים בהסכם זה, וההפרה ו/או ההתחייבות לא תתוקנה בתוך 7 ימי עבודה ממועד מסירת ההודעה רשאי הצד השני לבטל את ההסכם מבלי לפגוע בזכות ההצד המודיע לקבל סעד או תרופה אחרים ו/או לתבוע את הצד השני על כל נזק שנגרם ע"י ההפרה או אי קיום הנ"ל. מה אומר בעצם הסעיף הזה מבחינתי כמשכירה של דירה? למשל, אם בבית יש מזגן והוא יתקלקל כך שלא ניתן יהיה לתקן אותו, אני אהיה מחויבת לקנות אחד חדש? אשמח לעזרתכם. תודה רבה ושבת נעימה.

אין קשר בין המזגן לבין הסעיף

שציטטת. בהיותך הבעלים של הנכס ומאחר ויש לך הרבה יותר מה להפסיד מאשר לשוכר, מומלץ לך בחום לפנות לעו"ד שינסח עבורך הסכם בו תוכלי להשתמש לאורך השנים.

l i ran

New member
זה אמור להיות פורום שנותן מענה/ עזרה כולשהי

בנושא דיני חוזים, לא? שאלתי שאלה מאד ממוקדת וברורה- איך הסעיף הזה משפיע עליי ולא איך לנסח חוזה...התגובה שלך לא במקום.

קיבלת תשובה ממוקדת ועצה.

מהשאלה הבנתי שאין לך מושג איך לקרוא חוזה. מצטערת שתשובתי לא היתה לטעמך.

אשמח לתת לך חוזה לדוגמה

בגללמחוסר הבנה ויכולת לקרוא חוזה עדיף שתצמדי לדוגמה ולא תתני לאף שוכר לשנות כלום.

l i ran

New member
תודה רבה לך על ההתיחסות. בחוזה שאני העברתי לו

הסעיף הזה הופיע כך: אם השוכר יפר ו/או לא יקיים איזה תנאי ו/או התחייבות הכלולים בהסכם זה, רשאי המשכיר לבטל את ההסכם מבלי לפגוע בזכות המשכיר לקבל סעד או תרופה אחרים ו/או לתבוע את השוכר על כל נזק שנגרם ע"י ההפרה או אי קיום הנ"ל. וכמובן שלא התכוונתי להסכים לשינוי אבל רציתי להבין את המשמעות שלו. אודה לך מאד אם תשלח לי חוזה לדוגמא. vilcabamba0 שטרודל gmail.com

למעלה