חוזה שכירות שהופר.

חוזה שכירות שהופר.

שלום רב! לפני כחודש ימים סגרנו חוזה שכירות על ביתנו לשוכרת . חלק מתנאי החוזה היה שעליה להעביר שקים עד לתאריך מוסכם-השוכרת לא העבירה את השקים,והתנאי לכניסה לבית היתה מותנה במסירת השקים. טעות שלנו ונתנו לה להכניס את חפציה לבנתיים. עד היום לא קיבלנו ולו שיק אחד פרט לתשלום על חודש שכירות ראשון וגם הוא לא היה מלא (מתוך 2600 שולמו 2500) והיא היתה צריכה להשלים אותו בתאריך מסירת השקים. החלטנו כי אנו לא מעוניינים להמשיך עימה את החוזה מכיוון שלא מסרה שקים והיא מתחמקת מטלפונים בטוענה כי אביה חולה ואינה יכולה לדבר (עונה באסאמאסים...) מכיוון שאין לנו בחוזה רישום כתובת למשלוח דואר-כיצד אני יכולה להודיע לה על ההפרה שנעשתה מצידה ועל ביטול החוזה? האם אני חייבת לאכסן את חפציה?? אודה לכל תגובה.. העניין לוחץ כי יש שוכר אחר שרוצה את הבית ואינני רוצה להפסיד .. תודה מראש!!

תשובה

לפי המתואר היא גרה בדירה השכורה ולשם יש לשלוח המכתב. ממליצה לעשות זאת בעזרת עו"ד. אינכם יכולים לפנות אותה מהדירה. אם יהיה צורך בכך יהיה עליכם להגיש תביעה לפינוי וסילוק יד.

תודה רבה על תגובתך-הבהרה-היא איננה בדירה!

אך אפשרנו לה להכנסי את הדברים שלה.. מדובר על דברי חשמל וחפצים אישיים מה אני אמרוה לעשות איתם? ולאן עלי לשלוח מכתב? האם יש דרך להשיג כתובת של אדם ? תודה על התגובה!

וגם לא ניתן לה מפתח לדירה

הכל הותנה לזה שהיא תתן את השקים-כל עוד לא מסרה אותם לא קיבלה מפתח אגב-מועד מסירת השקים עבר -כבר 3 שבועות עברו.. תודה.

בהסכם לא דאגתם שתירם כתובתה?

אפשר לפנות למשרד הפניים בבקשה לקבלת תמצית ממרשם האוכלוסין. או אולי לבדוק באתרים השונים לפי מס' הטלפון שלה.

סליחה-קפצה התגובה...

האם זה חוקי? את מכירה אתר מסויים שעל פי נייד ו/או שם+ת.ז ניתן לאתר כתובת? תודה רבה על תגובותיך.. במידה ואינני מצליחה לאתר כתובת-מה עלי לעשות? אני מנסה מעל לשבועיים וחצי להתקשר והיא לא עונה-פשוט לא עונה-זה מתסכל.. בחוזה מצויין כי אם היא לא תמסור את השקים בתאריך הנקוב (10/4/08) למשכיר לא תהייה כל התחייבות כלפיה ויוכל להשכיר הבית לשוכר אחר כרצונו. מצוין גם כי התשלום על החודש הראשון בכל מקרה ישאר בידי המשכיר. אודה לתשובתיך!

יש לי מספר זהות-יש לי טלפון נייד

אני צריכה כתובת.. ניסיתי כבר אתכל החיפושים-כנריאה שאין באמת דרך... אבל תודה בכל מקרה

פולספגן

New member
תנסי דרך האתרים של הטלפונים

144 ו-HOT אם יש לך שם מלא ומס' טלפון ואת יודעת את העיר שהוא גר, אז לא יהיה לך בעיה למצוא. אם את לא יודעת את העיר, אז תצטרכי קצת עב' נמלים.

למעלה