חוזה לך ברח

beagle

New member
חוזה לך ברח

הגמדים מוצאים מקלט באגדות צללים כהים פוסעים אט אט אל תוך הלילה באור לבן מאחורי דלתות כבדות שם בבתים גבוהי קומה העיר סגורה לה חוזה לך ברח, חוזה לך ברח הלילה הוא אפל כל כך הבהוב סיגריה שם בחושך מאדים מתוך היער האפל הזה לפתע וסינדרלה ממתינה לגמדים וברחוב רובץ החטא ליד כל פתח מתוך בתים גבוהים הגמדים כולם פתאום באים אחד אחד אל סינדרלה כי סינדרלה היא האגדות כולן כי אין אחת באגדות אשר תדמה לה חוזה לך ברח, חוזה לך ברח הלילה הוא אפל כל כך הלילה הוא אפל כל כך שומר נפשו נמלט, שומר נפשו תמים כי אין בעיר מקלט ואין בה רחמים חוזה לך ברח, חוזה לך ברח הלילה הוא אפל כל כך הלילה הוא אפל כל כך והם שבים אל הבתים גבוהי קומה והם חומקים אחד אחד מתוך היער רק סינדרלה עוד ניצבת במקומה כשהם בורחים לאגדות סוגרים השער חוזה לך ברח, חוזה לך ברח הלילה הוא אפל כל כך הלילה הוא אפל כל כך

r66

New member
סאן חוזה

היא נסעה לסאן חוזה וחתכה את הוורידים היא סבלה ממנת יתר של שמש ודקלים יש שם בית חולים יפה הרופאים בחלוקים ופלמינגו על הדשא הם צפופים כמו עננים ורודים ע נ נ נ נ י ם מה היה לך רע להיות ילדה שלי לבזבז את השעות שלך איתי בסוף גמורים לשכב אחד בתוך השני אני נשארתי כאן כמובן בזבזתי זמן כי אני תמיד סובל מלב שלא פועל ע נ נ נ נ י ם מה היה לך רע… באתי לאסוף אותה מנמל התעופה עם תחבושות על הידיים היא היתה יפה כמו מתנה בעטיפה. כמה זה נפלא שוב אהיה שלה לבזבז את השעות שלי איתה בסוף גמורים נשכב אחד בתוך השני

למעלה