חוזה לדירה

liza26

New member
חוזה לדירה

אני מוכרת דירה חדשה הנמצאתכרגע בתהליכי רישום לטאבו יש לי מכתב מהחברה הקבלנית ובו אישור שהדירה בתהליכי רישום נאמר לי שלא אוכל לחתום על חוזה המכירה עד שלא אקבל אישור בפועל מהטאבו (מה שיכול לקחת כמה חודשים) מהסיבה שהשונה לא יוכל לרשום הערת אזהרה על הדירה? האם זה נכון ואיך אפשר לצאת מהפלונטר הזה ולקדם את עניין החוזה ? תודה וחג שמח

u 1000

New member
אין לך עורך דין?

רוב הבעיות הללו ניתנות לפתרון במיוחד לאור העובדה שמס' עצום של דירות כלל אינו רשום בטאבו. מאחר ומגוון הפתרונות גדול לפחות כמו מספר הבעיות את צריכה שעורך הדין שמלווה אותך בהליך המכירה ימצא את הפתרון הנכון למקרה הספציפי שלך.

liza26

New member
תודה על התשובה

וכן - יש עורכת דין שמתעקשת שנחכה עד לאישור הטאבו כי היא טוענת שהבית "באויר" - לא אצל הקבלן ויחד עם זאת כבר בתהליך רישום אבל עדיין לא רשום וזה יוצר מצב שלא ניתן לרשום הערת אזהרה מצד הקונה כוונת השאלה היתה שהאם בכלל יש פתרון ?

u 1000

New member
תשאלי את עורכת הדין כמה זמן יש להמתין?

חודש, חודשיים, שנה, שנתיים, עשר שנים, עשרים שנה, לנצח? רישום בטאבו הוא יתרון (וניתן לכמת אותו גם במחיר הדירה) אבל אין זה אומר כי אם אין רישום בטאבו לא ניתן לעשות עסקאות.

ל תשובתך

מדובר כנראה בעו"ד אחד המייצג את שני הצדדים. זהו מצב בלתי רצוי בעליל ואני ממליצה לך לפחות להתייעץ עם עו"ד אחר.

למעלה