חוו"ד על LS55 1GJE של LG

how are we

New member
חוו"ד על LS55 1GJE של LG

שלום, אשמח לשמוע חוות דעתכם על הנייד LS55 1GJE של LG מנסיונכם האישי. כמוכן הבנתי שאת האחריות - 3 שנים נותן ח.י מחשבים איך השרות, מה הרמה, האם תיקונים או החלפות? ובכלל לגבי אחריות ניידים מה לבדוק, האם אופי האחריות זהה אצל כולם. תודה.

how are we

New member
מישהו?

קפוץ קפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץקפוץ קפוץ קפוץ ה קפוץ קפוץ קפוץ קפוץ קפוץ ה

Jan22

New member
נייד לא רע ,תלוי לאילו צרכים

ושימושים !? תציין תקציב ,שימושים ונראה !

how are we

New member
אז...

שימושים בעיקר משרדי אך צריך להיות חזק ואפשר עבודה עם גרפיקה - סרטים עריכה וכו'. עלות - ניתן להתעלם. חשוב לי בעיקר חוו"ד על המותג - והאחריות.

Jan22

New member
מבחינת המותג ...

LG נחשבת מותג מצויין בכל הנוגע לניידים (לא ברמת IBM,DELL אולם יש "שם") ומדובר בניידים איכותיים ,שכמעט רובם מגיעים עם 3 שנים אחריות (להבדיל משאר חברות המותג ,שאצלהם משלמים כ1000ש' תוספת); בנוגע למפרט ,פעם אחרונה שבקתי ,הנייד מגיע עם כרטיס מסך ATI X300 64MB כלומר כרטיס מסך בעל זיכרון ייעודי (זיכרון שהמחשב לא משתמש בו לשימושי חישוב םנימיים שלו) ,כך שמדובר בכרטיס לא רע עבור שימושי גרפיקה ! תעלה מפרט ספציפי !

how are we

New member
המפרט

מעבד: Intel® Pentium M 1.73GHz (740) ,533MHz , 2MB זכרון: 512DDR 333MHz (Dual channel) - 2048MB דיסק קשיח: 60GB תצוגה: 15 " XGA (1024x768) כרטיס מסך: ATI Radeon X300 64MB כונן תקליטונים: כונן אופטי: DVD-R/RW super multi תקשורת: 56Kbps, 10/100, Intel Wireless 802.11b/g מערכת הפעלה: Windows XP PRO® משקל: 2.7 Kg אחריות: 3 שנים יציאות: S-Video,RJ-45, RJ-11, VGA, Fire Wire, USB 2.0x3, MIC-IN,S/PDIF סוללה: LI-ION 6-cell עוד: PCMCIA Type II, High Definition Audio 24bit,Memory Stick, MS PRO, MMC, Secure Digital מה הכוונה בזיכרון 333MHz (Dual channel - האם המהירות לא איטית לעומת ה 630?

Jan22

New member
הכוונה היא זיכרון כולל של 512MB

שמפוצל ל2 רכיבים זהים הן בגודל והן בממהירות - 256MB/333MHZ - בעבודה ב"דואל" ,המחשב לא "מעמיס" על רכיב אחד אלא עובד עם 2 זכרונות במקביל ומהירות החישוב גבוהה יותר ! 630?

how are we

New member
לגבי תוכנות שבאות עם המחשב

ידוע לכם האם מצורפות תוכנות כמו בIBM של גיבוי ואחזור במקרה של הרס מערכת ההפעלה וכו'. האם ל LG התכנולוגיות האלו. כמו כן לגבי המותג LG הבנתי ששנים נחשבו ליצרן הרכיבים המוביל של כל שאר המותגים

יאיר B

New member
אני יודע רק על דגם אחד של LG שמכיל

את הפרטישן הנסתר. אולי יש בעוד דגמים שלהם, לא יודע. IBM הצליחו להביא את הנושא לדרגת אומנות. LG הייתה קבלן משנה של הרבה חברות (IBM ו-HP ביניהם) במשך תקופה ארוכה (כלומר בנתה להם את המחשבים, הם לא מייצרים שום דבר, בטח לא רכיבים, אלו מיוצרים ע"י חברות יעודיות לרכיבים).

trbaron

New member
יש לי אותו כבר שנה

זה לא סוני או IBM אבל אני מאוהב בו , גם סרטים גם גרפיקה וגם עובד איתו בשטח . חוץ מחיבור של החשמל שלא עבד טוב ותוקן (80$ ) הוא בסדר גמור רפי

how are we

New member
תוקן כחלק מאחריות ובחינם?

ומה הכוונה זה לא IBM, מה החסרונות?

למעלה