לא יודעת...
לא מצליחה להתחבר בכלל להודעה, ולמה? "ליצור את העתיד ולשחרר את העבר, כאן ועכשיו!" אני יכולה ליצור עתיד גם בלי סדנה ולא בא לי לשחרר את העבר, העבר נותן לי הרבה כוח, לזכור איפה הייתי איפה אני היום ולחייך ואז להמשיך לעתיד טוב יותר עם רצון חזק וגדול "לשם אני לא חוזרת לעולם!" כאשר את/ה סוקר/ת את חייך האם את/ה מרגיש/ה: "עמוס/ה באירועים?" כן אני עמוסה בעבודה, בית, 3 בנות, כביסות ובישולים, בילויים, מספרה, אירועים משפחתיים וחברתיים, מחשב ומה לא? וכאילו דאאאאא? הסדנה תרוקן לי חלק מהאירועים? תביא לי פיליפינית? תשלח נציג במקומי לאירוע כלשהו? וחוץ מזה בלי כל הלחץ הזה מה הייתי עושה? מ ש ת ע מ מ ת! הבית, הבנות, הפרנסה והשאר הם חיי וטוב לי! נשלט/ת ע"י נסיבות? זהווווו אין לי יותר "שייח' סעודי" אני שולטת בעצמי ובחיי, במה שקורה לי, ולוקחת אחריות על כל צעד ושעל שעושה! בעצם, אני די נשלטת ע"י הנסיבות, חיי משועבדים לדבר הכי יקר לי בעולם, אם לא היה לי אותן בטח הייתי עם יותר זמן פנוי ועם אפשרויות אחרות אבל זה מתקשר ל"עומס באירועים" אם לא היו לי את הבנות החיים היו נראים פחות מלאים. לכוד/ה במערכות יחסים שדורכות במקום? ממש לא! יוצאת, מכירה מספיק דבר קטן שיתן לי הרגשה של "זה לא זה" או משהו שמעט יזכיר לי את האקס שלי - ביי ביי... (וזה קשור לשחרור העבר "לשם אני לא חוזרת" אז למה לי לשכוח את העבר?) מערכת יחסים - דבר נפלא - אבל לא בכל מחיר! שאינך חי/ה את החיים שאת/ה אמור/ה לחיות? האמת? הייתי אמורה לחיות כמליונרית בכפר שמריהו אבל נולדתי להורים הכי נכונים
< ציניות מן הסתם
> חיה את חיי כפי שצריך וכפי שאני רוצה לחיות, יש וכמובן שיש עוד דברים שהייתי רוצה ואני חולמת עליהם ואני יודעת שבמוקדם ובמאוחר גם זה יגיע. לא שוללת, אבל חושבת... אין לי צורך בסדנה, בפרט לא זו שכתבת עליה.