חוו דעתכם :

הלוואי והיתה תשובה אחת

או שבעצם טוב שאין כזו.. הבחירה לחיות חיים מודעים או רוחניים לא מתבטאת בשלושה ימים פעמיים בשנה, לא בלקרא כתבה פעם בחודש ולא בקטורת בסלון ומכנסיים מבד כותנה. מי שרוצה לעבוד העבודה היא יומיומית שעה שעה, דין וחשבון יומי והתסכלות פנימית שלא צריכה אלפיים איש מסביב על מנת להתקיים. ואולי זה כל היופי של התהליך הזה... הלמידה לא מסתיימת אף פעם אבל זה לא מונע מאיתנו להמשיך ולחיות תוך כדי.

רחלי228

New member
כחובבת סדנאות להתפתחות אישית

יכולה לומר שחוויתי את סדנת i am לפני שנים רבות, ונהניתי לאללה, קיבלתי כלים למסע הארוך שבו אני צועדת (חלקם כבר התבלו מרוב שימוש) היו המון אירועים בחיי שלא ידעתי איך לפעול למרות אינסוף הסדנאות שעברתי, אבל עברתי אותם, בין אם בהצלחה או בכאב גדול. בתוך הארגון שעוסק בסדנאות הללו (הוניקשיין) עברתי את כל הסדנאות האפשרויות. בנוסף, בסופ"ש האחרון חויתי את סדנת הטנטרה (וכאן אודה לעקרב המפנק חברי היקר על הציניות...) שהאירה עבורי עוד דרך נוספת לחוות את חיי... אני אוהבת את הסדנאות האלה מאוד והלוואי והייתי יכולה להרשות לעצמי מבחינה כלכלית ולוגיסטית להיות נוכחת בכאלה לפחות אחת לחודש. ראיתי כמה זה מועיל לאמשים, ראיתי כמה זה מזיק לאנשים. לי הסדנאות הללו שופכות אור על חיי ומאפשרות לי לצעוד בדרך עם עיינים פקוחות ורגליים נטועות בקרקע. זו תמצית הרוחניות בעיני...להסתכל למציאות בעינים...

romiki

New member
אפרופו תיקון קטן

הסדנאות של הומניקיישן (למי שמתעניין)

רחלי228

New member
יווווו תודה על התיקון

בניית הציפורניים משבשת לי את ההקלדה. אבל, מה לא עושים למען היופי.

228 שלחת אותי לסגול ומאוד התחברתי

השבוע אני בביתך שוב למפגש נוסף על סדדת טנטרה. ביום שליש את ואני בחוג לסלסה. ביום רביעי מפגש נוסף על חוג של רורסינג היום יצרו קשר. את הרוחניות יש בנפשי ובדמי את הפנינוק יש ברוחי ולא ניתן לשנות זאת. עיינים לא תמיד פקוחות אך תמיד יודעים לבסוף להעריך את התוכן. מי כמוך יודע. שלך ידיד אמיתי בכול זמן או עניין.

האמת שרוחניות היא בדרך כלל לא

מה שחושבים עליה כל שולליה ... מהי רוחניות ? כל מה שאינו חומריות וזה אומר שהמבחר ענק

נרקיס7

New member
בתור אחד שעשה את כל המסלול...

של "לנדמרק אדיוקשיין" - אני יכול להגיד שהסדנאות הללו רק תרמו לחיי ונתנו לי כלים לעבור דברים קשים בצורה קלה יחסית. ראיתי אלפי אנשים שעברו את המסלול ואף לא אחד ניזוק ממנו... היו כאלה שלא הרוויחו אבל לא ראיתי כאלה שהפסידו. נכון שמכל אירוע בחיים ניתן לקבל (גם ממילואים...) אבל מתי בפעם האחרונה הקדשתם 3 ימים לגמרי לעצמכם ובהם חשבתם מה חשוב לכם בחיים ? מה עובד ומה לא עובד ? בלי בול-שיט שמאחריו אנחנו מסתתרים בחיי היומ-יום - אלא רק אתם והעתיד שלכם ? ממליץ בחום. ד"א, לכל אלא שחושבים שהם לוקחים הרבה כסף, אז בחישוב של מחיר לשעה זה הרבה פחות ממה שהעוזרת שלי לוקחת... הנרקיס

Rinattt

New member
לא יודעת...

לא מצליחה להתחבר בכלל להודעה, ולמה? "ליצור את העתיד ולשחרר את העבר, כאן ועכשיו!" אני יכולה ליצור עתיד גם בלי סדנה ולא בא לי לשחרר את העבר, העבר נותן לי הרבה כוח, לזכור איפה הייתי איפה אני היום ולחייך ואז להמשיך לעתיד טוב יותר עם רצון חזק וגדול "לשם אני לא חוזרת לעולם!" כאשר את/ה סוקר/ת את חייך האם את/ה מרגיש/ה: "עמוס/ה באירועים?" כן אני עמוסה בעבודה, בית, 3 בנות, כביסות ובישולים, בילויים, מספרה, אירועים משפחתיים וחברתיים, מחשב ומה לא? וכאילו דאאאאא? הסדנה תרוקן לי חלק מהאירועים? תביא לי פיליפינית? תשלח נציג במקומי לאירוע כלשהו? וחוץ מזה בלי כל הלחץ הזה מה הייתי עושה? מ ש ת ע מ מ ת! הבית, הבנות, הפרנסה והשאר הם חיי וטוב לי! נשלט/ת ע"י נסיבות? זהווווו אין לי יותר "שייח' סעודי" אני שולטת בעצמי ובחיי, במה שקורה לי, ולוקחת אחריות על כל צעד ושעל שעושה! בעצם, אני די נשלטת ע"י הנסיבות, חיי משועבדים לדבר הכי יקר לי בעולם, אם לא היה לי אותן בטח הייתי עם יותר זמן פנוי ועם אפשרויות אחרות אבל זה מתקשר ל"עומס באירועים" אם לא היו לי את הבנות החיים היו נראים פחות מלאים. לכוד/ה במערכות יחסים שדורכות במקום? ממש לא! יוצאת, מכירה מספיק דבר קטן שיתן לי הרגשה של "זה לא זה" או משהו שמעט יזכיר לי את האקס שלי - ביי ביי... (וזה קשור לשחרור העבר "לשם אני לא חוזרת" אז למה לי לשכוח את העבר?) מערכת יחסים - דבר נפלא - אבל לא בכל מחיר! שאינך חי/ה את החיים שאת/ה אמור/ה לחיות? האמת? הייתי אמורה לחיות כמליונרית בכפר שמריהו אבל נולדתי להורים הכי נכונים
< ציניות מן הסתם
> חיה את חיי כפי שצריך וכפי שאני רוצה לחיות, יש וכמובן שיש עוד דברים שהייתי רוצה ואני חולמת עליהם ואני יודעת שבמוקדם ובמאוחר גם זה יגיע. לא שוללת, אבל חושבת... אין לי צורך בסדנה, בפרט לא זו שכתבת עליה.

נתחיל מזה שהתחברת מצויין ../images/Emo45.gif

מעבר לעובדה שלא ציינתי שם שום סדנה (אם תקראי שוב) וכמו שאמרתי כל אחד והכלים שלו לאותו נושא

Rinattt

New member
מוזר...

"גזרתי חלק ממודעה שפירסמה איזו סדנה אבל בכל זאת בלי קשר לכלים שהציעו מה דעתכם על הרעיון ?" חשבתי שזו הקדמה ואז כתבת ציטוט מהמודעה... כנראה יש לי בעיה בהבנת הנקרא... חייבת עוד שיעור

זהו בדיוק שהתייחסתי רק לכלים ולא

לסדנה עצמה !!! כל אחד יכול למלא את שם הסדנה כרצונו... את בחרת עבודה עצמית אבל שימי לב שנקטת במושגים בהתאמה (על פי רוב)

כל אחד

בוחר את דרכו, אני אישית לא מאמינה בזבנג וגמרנו. מי שנכנס לתהליך הזה יודע שזה לכל החיים, אין רוורס. העמקה, העמקה והעמקה... מתוך שם כל הפתרונות צצים.

למעלה