חוו דעתכם :

חוו דעתכם : ../images/Emo188.gif

גזרתי חלק ממודעה שפירסמה איזו סדנה אבל בכל זאת בלי קשר לכלים שהציעו מה דעתכם על הרעיון ? ליצור את העתיד ולשחרר את העבר, כאן ועכשיו! כאשר את/ה סוקר/ת את חייך האם את/ה מרגיש/ה: עמוס/ה באירועים? נשלט/ת ע"י נסיבות? לכוד/ה במערכות יחסים שדורכות במקום? שאינך חי/ה את החיים שאת/ה אמור/ה לחיות? אישית אני פיתחתי את הטכניקות שלי ועדיין עובד ומלטש אותן גם אם לא תמיד מצליח לפחות מנסה אז מעניין לדעת אם זו תופעה חריגה בנוף או שיש שותפים לנושא

r o n i t 3 7

New member
אני ...../images/Emo13.gif

אישית מאוד ממליצה... עברתי לאחרונה בסדנא בסגנון... "לנדמרק" למי ששמע,
השאיר אותי נרגשת, נפעמת ומלאת השראה... קיבלתי המון כלים להתמודד עם חיי ולחיות אותם בעוצמה... ורואים תוצאות...

mars4

New member
ממה שאני הספקתי ללמוד

הסדנאות האלה בדרך כלל משחררות מהעבר ומייצרות את העתיד בעיקר לאלה שמארגנים אותם ופחות לאלה שמשתתפים בהם. משהוא בסיגנון של זה שמכר את הפרארי שלו בשביל לקנות למבורגיני.

r o n i t 3 7

New member
מה שאני למדתי הוא...

להניח את העבר במקומו ולוותר על כל הכעסים(הרי אין אפשרות לשנות אותו), תוך כדי כך אנו יכולים ליצור ולזמן לעצמנו אפשרויות חדשות לחיים... העבר מאחורינו, את ההווה אנו חיים כאן ועכשיו, ותוך כדי כך יוצרים עתיד עם עוצמה...

romiki

New member
מה שנכון נכון

עברתי שתי סדנאות כאלה ומימנתי גם לבתי שתיים... בסדנאות האלה קיבלתי (וגם שמעתי תגובות של אחרים) ב-5 ימים (כל סדנה) מה שפסיכולוג לא ייתן לי בשנה. הכלים שמקבלים אכן עוזרים להתמודד, להגשים חלומות (בקרוב תשמעו על חלום שאני הגשמתי), לראות את החיים באור ורוד יותר. מומלץ ביותר

../images/Emo13.gif

קוראת אותך ומהנהנת בחיוך. אבל יש לציין שהם יודעים בדיוק את מי ללכוד לשם ייצור עתידם. אולי בקונדליני יוגה הזה...דה-שבו צרפתי ישן יקסום להם יותר

דעתי

משום אני לא מתחברת לכל הסדנאות האלה שצצו לארונה כמו פטריות אני אוחזת בדיעה, שאם אדם מחליט לשנות דבר מה בהלך והתנהלות חייו רק הוא מסוגל לכך. על מנת ליצור עתיד, אתה חייב את העבר ואת ההווה, חוק הכלים השלובים. על מנת לשחרר משהו, אתה חייב להיות בתוכו ולהבין את המשמעויות. אני סוקרת לאחורה את ההתנהלות שלי, מחייכת, מתמוגגת, אפשר לאמר דיי מספקת, אם כי לבטח הייתי עורכת שינויים ומקצה שיפורים פה ושם.. בהחלט עמוס וגדוש באירועים, לא יצא לי להיות נשלטת ע"י נסיבות, אולי בגלל האופי שלי, או האסרטיביות שבי בשילוב העקשנות, הרגשתי לכודה לזמן מה במערכת האחרונה, דאגתי לשחרור מיידי, בלי יותר מדיי אמוציות מיותרות. חיה את חיי בדיוק כפי שאני רוצה, אם כי תמיד יש מקום לשינוי ושיפור. הכלים שיש לי, הם הרצונות שלי, המאוויים, הילדות והמחוייבויות, כלום ושום סדנא לא תספק לי את זה.

לכל אחד יש את הדרך שלו ../images/Emo140.gif

יש את הדרך הקשה יש את הדרך הקלה ויש את הדרך הפתלתלה בסיכומו של דבר כל עוד נמצאים בדרך יש סיכוי להגיע לאן שהוא אם יש מצבים שהדרך למעשה יותר חשובה מהיעד עצמו

ואני מקבל שלוש פעמים בשבוע טלפונים

על סדנאות כול מה שרק את רוצה לדמיין מ-רורסינג ועד טנטרה או קנטרה. אני מכיר את עצמי פסטיבל סגול מעניק לי יותר.

destiny36

New member
כל אחד והטנטה מנטרה שלו

אצלי זה לא הפסטיבל אלא האולטרא

destiny36

New member
עמוסה בארועים? מי אני?

חחחחחחחחחחחח כל יום אני יוצאת לארוע
נשלטת ע"י נסיבות? אמממממממממממ כן נו אלה הן נסיבות חיי לכודה במערכות יחסים שדורכות במקום? להההההההההה אני לא במערכה אחת אפילו אינך חיה את החיים שאת אמורה לחיות? ברוררררררררר אני רק מתחילה לחיות אותם

להתחיל לחיות זה טוב , השאלה איך

יש לזרום שזה לא רע למי שיודע לשמור על באלאנס ויש לנסות לנתב את הזרם שזה כבר יותר קשה

jdpworld

New member
לא יודע....

יוצר העתיד יום ביומו...ואם העבר בכלל לא מדבר. {אני לקחתי הזכרונות הוא את החוט מעריך} אבל לא אתנגד במידה ותרצה לשלם לי על התהליך...

למעלה