חוות רכיבה

blueangel17

New member
חוות רכיבה

היי! אני חדשה פה בפורום ורציתי לומר שלום! סוס הוא אחת מהחיות האהובות עליי ורציתי לדעת האם מישהו ממכם יכול לתת לי מידע היכן אני למצוא חוות רכיבה באזור המרכז? אני אודה לכם אם תוכלו לעזור בתודה מראש

Edubite

New member
אם תוכלי להיות יותר ספציפית בקשר

לאזור מגורייך נוכל להנות אותך לחווה הקרובה ביותר :)

blueangel17

New member
אתם יכולים להגיב??????

אני גרה באזור השרון ורציתי לדעת היכן אני יכולה למצוא חוות רכיבה בה אני מסוגלת לרכוב על סוסים בסגנון חופשי? אני רוצה לרוכב על סוס אמיתי ולא על פוני קטקטן.... אם למישהו יש מידע בקשר לחוות רכיבה בה ניתן לרכוב על סוסים אודה לכם מאוד.

אסף 1989

New member
אז תקשיבי...

יש חווה בין הטובות בארץ לאינגליש בבצרה, מאמנים שם לקפיצות ולדרסז' והיא לא יקרה. יש שם מאמנים נהדרים.

blueangel17

New member
איפה בפארק הלאומי?

אני מכירה את האזור הזה והייתי שם מספר פעמים אבל אני רוצה לדעת מתי והיכן בדיוק אני כיולה למצוא שם את חוות הרכיבה. יש מספר כינסות לפארק הלאומי ואני לא יודעת בדיוק איפה המקום שעליו דיברתם. כמו כן אשמח אם תוכלו לתת לי את מספר הטלפון של המקום כדי שאוכל לברר מתי הוא פתוח ובאילו ימים אוכל לבוא לשם.

הנה תשובות....

את בטח מתכוונת לכניס של אפרופו... אבל לא שם... את יודעת איפה זה צומת וינטר?! איפה שיש את האצטדיון של הכוח רמת גן?!.. אז את צריכה להגיע לצומת שם ואז יש לך שלט כזה לביה"ס לרכיבה על סוסים ומצוייר גם סוס... כאשר את מגיעה לצומת וינטר את תראי מגרש של כדורגל/כדורסל ואת צריכה לפנות לכיוון של ה"יער" שיש שם ואת תראי שמשמאל יש לך את העצי אקליפטוס הגבוהים ומימין את החומה של הספארי שמפרידה... והחווה נמצאת לי מוזיאון האדם והחי... בכל אופן אני לא חושבת שהבנת תהסבר שלי.. אבל אם כן אז סבבה ובכל מקרה הנה מספר הטלפון של החווה, אני רוכבת שם:036312623 והחווה פתוח מיום ראשון עד יום שישי... כלומר בימים האלו מתנהלים שעורים.. ואת צריכה לתאם איתם שעור נסיון מראש ואם את אוהבת את זה את כבר תדעי מה לעשות...

אמירמצ

New member
חוות סוסים באזור המרכז

זה תלוי איפו את גרה במרכז אם את גרה באזור מבשרת ציון אז יש חוות סוסים אצל ראובן זמורה

למעלה