חוות נצר סירני מבקש דיון לגבי מי שלמד במקום האם ללמוד רכיבה בנצר סירני כן או לא.
Z zvika33 New member 11/3/03 #1 חוות נצר סירני מבקש דיון לגבי מי שלמד במקום האם ללמוד רכיבה בנצר סירני כן או לא.
ח חביבת הקהל1 New member 11/3/03 #2 ברור!!!!!!!! מומלץ מאודדדדד!!! יש סיבה שלא??? אני רכבתי בעוד 2 חוות ובאמת שאי אפשר להשוות, בעיקר עכשיו כשהחווה עברה בעלות והיא נראית כ''כ כ''כ כ''כ כ''כ הרבה יותר טוב!
ברור!!!!!!!! מומלץ מאודדדדד!!! יש סיבה שלא??? אני רכבתי בעוד 2 חוות ובאמת שאי אפשר להשוות, בעיקר עכשיו כשהחווה עברה בעלות והיא נראית כ''כ כ''כ כ''כ כ''כ הרבה יותר טוב!
א אלה פלפלת New member 11/3/03 #3 ברור איזה שאלה ../images/Emo80.gif זו אחלה של חוה עם אחלה של ילדים (ואני לא רומזת כלום) ואחלה מדרכים המס' 089278158
ברור איזה שאלה ../images/Emo80.gif זו אחלה של חוה עם אחלה של ילדים (ואני לא רומזת כלום) ואחלה מדרכים המס' 089278158
I i love INDIANA New member 11/3/03 #4 פרטים נוספים על החווה תמצא ב באתר שלי ברשימת חוות www.dehara.up.co.il
ג גזר ממין נקבה New member 12/3/03 #5 הי תקשיבי בקשר לאתר! נכנסתי אליו בצורה נורמלית ואני רוצה להוסיף סוסים לסוסים אהובים וכו! אז צרי איתי קשר באי סי!!.........
הי תקשיבי בקשר לאתר! נכנסתי אליו בצורה נורמלית ואני רוצה להוסיף סוסים לסוסים אהובים וכו! אז צרי איתי קשר באי סי!!.........