חוות מרוצים

מושית פ

New member
חוות מרוצים

אני גרה באזור כרכור[בין חדרה לקסריה] אני רוכבת כבר שנתיים ווסטרון ואני מעוניין לעבור לחוות מרוצים.אבל לאממש מצאתי באזור שלי. מישהו יודע אולי איפה יש באזור שלי? ויש מסלול תחרויות שנחשב בפרדס חנה..יש שם גם חווה או שזה רק מסלול תחרויות?? תודה רבה

למה שלא תנכחי בתחרות הקרובה

(שבת ראשונה של כל חודש אאל"ט) ושם נסי למצא מי שעוסק בזה. אני מהאזור-של כרכור רבתי,ולא מכירה כזו חווה, בטח לא אחת מסודרת,אבל בטח יש.

ה צ י ף

New member
אין דבר כזה חוות מרוצים..

את רוצה להיות ג'וקית..(הרוכבים שעל הסוסים במרוץ) את יכולה ללכת לעסות קורס שחכתי איפה הקורס הזה אבל יש קורס מגיל מסוים (17 אני כמעט בטוח) וצריך לשמור על משקל(סביבות ה 50) אבל עם את רוצה סתם ללמוד את זה את יכולה כמו שאמרו לך ללכת למרוץ לנסות להתחבר עם איזה מאמן סוסים מרוץ ולבקש שילמדו אותו או משהו כזה.. או שסתם ידלקו עלייך שיראו אותך רוכבת .. אני למשל ראה אותי מאמן סוסי מרוץ רוכב.. וביקש מאבא שלי שיביא אותי אליו והוא ילמד אותי ושאני יעזור לו לאמן תסוסים שלו..

מושית פ

New member
תודה רבה

אתה יכול בבקשה לתת לי עוד פרטים על הקרוס זה? או לפחות אתר שמקשר אותי למשהו כזה?? תודה

ה צ י ף

New member
אני בעצמי לא קיבלתי כל כך הרבה פרטי

על הקורס הזה.. אני חושב ששמעתי שאורי פלג מעביר קורס כזה.. לי אמרו את זה המאמן ההוא שאמר לי שהוא ילמד אותי וככה אני יהיהי מוכן ושאני יהיה בן 17 אני יוכל להיות ג'וקי מוסמך ולהתחרות..

מושית פ

New member
ויש לך תמספר אולי של אורי פלג?

כדי שאני יוכל להיתקשר אליו ולברר.. אתה לומד להיות עכשיו ג'וקי? ואולי המאמן שלך מכיר מישהו מהאזור שלי..תוכל לברר לי בבקשה?

ה צ י ף

New member
כנסי..

מממ לא אין לי תמספר של אורי פלג.. ואני גם לא לומד להיות ג'וקי עכשיו כי הוא הפסיק לבוא לחווה ונותק הקשר ביננו ועוד לא הספקתי ללכת אליו..

jgut

New member
תנסי לחפש

בקישורים המצורפים מהאתר סוסים יש שם גם כתבות על לימודים לנהול ואימון סוסי מרוץ, וגם על מרוצים עצמם. בטוח מופעים שם שמות וטלפונים של אנשים איתם תוכלי להתייעץ אים את לא מוצאת את יכולה לנסות ליצור קשר עם ההתאחדות, בטוח יש שם מישהו שמכיר או יוכל להפנות אותך.

meedas

New member
חווה ליד כרכור

בוקר טוב אני מקווה שתראי את התשובה הזו למרות שכבר עבר די הרבה זמן מאז שפרסמת את השאלה שלך... יש דווקא חוות מרוצים ליד כרכור. הראשונה, שבה "גדלתי" ולמדתי (כמעט) כל מה שאני יודעת על מרוצים, היא האורווה בקיבוץ עין שמר. מגדלים ומאמנים שם סוסי מרוץ כבר עשרות שנים, ויצאו משם לא מעט סוסים אלופים. חוץ מזה יש כמה אנשים פרטיים שמגדלים סוסי מרוץ וגרים בישובי הסביבה - יש בגן שומרון, וגם בפרדס חנה. רשיון לרכיבה במרוצים מקבלים מה"ג'וקי קלאב" הישראלי. יש להם אתר אינטרנט... לא הייתי ממליצה לך למהר בעניין הזה. עדיף לרכב על סוסי מרוץ באימונים בלבד ולרכוש ניסיון נרחב ככל האפשר לפני ששוקלים להתמקצע. בכל מקרה, כדי להיות ג'וקי ולרכב במרוצים צריך להיות בגודל הנכון - כלומר לשקול פחות מחמישים קילו... אני לא יודעת מה המידות שלך, אבל קחי את זה בחשבון... את מוזמנת לפנות במסרים ולקבל טלפונים אם את רוצה יום נעים נועה

ה טמבל

New member
אין חוות שמלמדות רכיבת מרוצים

לפחות לא באופן סדיר, צריך למצוא מישהו שילמד אותך. בשביל להיות ג'וקי מעבר למשקל הנכון, את צריכה גם הרבה ידע והרבה מזל, כי בארץ לא אוהבים ג'וקים חדשים... אבל אם תרכבי טוב הכל אפשרי, אחח חבל שאני כבר לא במשקל המתאים.

למעלה