חוות דעת

UDAMEN

New member
חברה תירגעו

חברים יקרים אם אתם מכבדים את הספורט שבו אתם עוסקים אז תתחילו להירגע ותפסיקו להשמיץ . שני המועדונים הם טובים ובשניהם ישנם מדריכים מעולים בכל תחום ובכל ענף ישנם אנשים שעוברים ממקום למקום וזה עדיין לא אומר שמקום אחד טוב יותר מהשני. ברוב המקרים המעבר נעשה מטעמי נוחיות. לכן אני מציע לכל הצנחנים לכבד את שני המועדונים ואת בעליהם כי כולם אנשים טובים ויקרים. שמיים כחולים חברים ותמשיכו לצנוח באהבה והיכן שבא לכם

זיידוש

New member
לא מסכים!!!!!!

יש עוד מטוס, יש האנגר, יש LO, יש מבצעים, יש (מספרית) יותר צנחנים! אני חושב שהתחרות עושה לצחנים מה שהזמן היה עושה בעשור!!

זיידוש יקירי

תראה איך אנחנו הצנחנים, יורים לעצמנו ברגליים. בוא נודה על האמת - יש ביננו אנשים שהורסים את הספורט בגישה שלהם, יש כאלה שחושבים שבגלל שהם בשמיים, הם מינימום אלוהים. קצת צניעות לא תזיק לאפאחד מאיתנו. הרבה ספורטיביות לא ראיתי בספורט הזה, ואני חתולה שרואה טוב טוב. נכון שיש עוד מטוס, אולי המחירים קצת ירדו ויש יותר אירועים.. אבל, בישראל כמו בישראל, בסוף אנחנו דופקים את עצמנו. מיצי.

נקודה למחשבה

תשמע דבר אחד שאף אחד לא דיבר עליו פה זה המיקום של כל מועדון לכן הרבה אנשים אני חושב נמצאים במועדון זה או אחר מנוחות אם אתה גר באזור ב"ש אז ניראה לי הגיוני שלא תלך לפרדיב לכן אתה צריך לחשוב על הנידות שלך ואל הכוח שבנסיעות ודעה אישית שלי אף פעם לא דרכתי בפרדיב אני התחלתי לא מזמן קורס בסקיכיף ואני יכול להגיד לך שאני ממש ממש מרוצה כבר בתור חניך מכניסים אותך לחברה ונותנים לך הרשה של שייך שוב אני לא יודע כלום לגבי הממועדון השני לכן אני לא אומר לך יותר טוב פחות טוב

BLUESKY3

New member
ארז בבקשה...

קיבלת בעילום שם גם מהכיוון השני
שלא תתלונן

BSF

New member
זה פשוט פתטי

עצוב לשמוע פה דברים כאלה, רק מה שאני לא מבין זה למה אתם חושבים שאם כל פעם שיגיע בנ"א חדש לפורום וירצה להכנס לעולם הצניחה, וכל פעם יתחיל קרב דבילי על למי יש זין יותר גדול אותו בנ"א ירצה בכלל להתקרב לספורט. fuckin' kids

לגביי ביצים אני יודעת../images/Emo84.gif

לכבוד סקוץ' הכלב של גניש שימשיך לבקר בשני המועדונים
לשנה טובה לכל הצנחנים והצנחניות
ולתפארת מדינת ישראל

למעלה