חוות דעת

WaLtEr DiSnEy

New member
חוות דעת

בבקשה על הכתב שלי, לפני שנה וחצי שמתי אותו פה ואמרו לי לחזור שאני אהיה בן 18, אז הנה אני בן 18 {וחודש} בבקשה תגידו לי איזה בעיה יש לי בביטחון העצמי ואיזה תכונות נסתרות או אולי קשיים מהעבר מפריעות לי לתפקד טוב.. {ומי שגרפולוג אמיתי מבין על מה אני מדבר}

כי19

New member
באם יש לך את הכתב מלפני שנה+,אז

תעלה אותו גם ונכתוב בל"נ על ההבדלים ביניהם.

WaLtEr DiSnEy

New member
בן 18

זה אותו הכתב ששלחתי לכם אז, עשיתי חיפוש של המשתמש הקודם שלי {THETRUE] ומצאתי את מה שסרקתי לא יכולתי לשלוח כתב יד מעודכן כי הסורק שלי נהרס, אבל הכתב לא השתנה מאז בכלל

shamon51

New member
יותר מרשמים ../images/Emo13.gif

אור נאמן ומחוייב לאנשים וערכים אמפטי, רגיש, שקט, חברותי, אוהב שיש לו את המרחב שלו מעדיף עשיה על דיבורים נהנה מהרגע, לא אוהב עימות, לא כופה דעות רגיש לכאב של אחרים ובאים לעזרה אוהב בעלי חיים וילדים בזמנים טובים
עובד עם אנרגיה וללא לאות עד כדי חוסר תשומת לב לקושי מונחה על ידי חוזק פנימי של ערכים יכול ללמד בזמן ביצוע משימה ממלא הוראות של אחרים בזמנים רעים
מתכנס בתוך עצמו יותר מדי בקורת עצמית, רגשות הערכה נמוכה בלימודים אוהב נסיון מעשי רוצה מטרות ברורות לקורס וסילבוס מובנה אוהב מולטי מדיה ומבחנים מעשים אוהב לשתף פעולה בקבוצת לימוד מקצועות
עיצוב, רופא וטרינר שמעון

WaLtEr DiSnEy

New member
מפחיד

עד כמה שזה נכון, מילה ומילה! תודה רבה על הניתוח, עכשיו כמה דברים התבהרו לי יותר, תודה : )

למעלה